senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 cukka'nın sağlamlığından çok uzun ömürlü kabul edilecen cihazlarda ucuza kaçmak uzun vadede daha zararlı çıkarıyor seni. bi kere vestelden televizyon aldıydık kerizlik edip, o kadar bozuldu/uğraştırdı ki, babam isyan edip fabrikaya gidip bıraktıydı tv'yi oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 elitler gelip miele dedi mi? edit: lasdjaskl senko demiş tabii ki miele vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fenn said: Bosch buzfolabi almayin. Tr uretimi 2010 model buzdolabindan memnun degilim ve mrmnun olmayan 2 kmsum var. fenn i boşverin bosch 2011 model buzdolabım var memnunum ve memnun olan 5 10 arkadaşım var meali; şans işi cidden şu beyaz eşya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Selam, Gaggenau BSH üretimi değil miydi? Her ürün kaleminde olduğu gibi entry level almazsan kaliteli ürüne sahip olursun. Ben çamaşır ve bulaşık makinası için program bazında tüketimleri kıyaslamak için falan excel tabloları ile dolanıyordum bayileri :P Hayatta satıcı lafı dinlemem. Sadece kafama yatan modelleri ellemek için mağaza ziyareti yaparım. Kurutma makinamı aynı şekilde mağazada dokunduktan sonra internetten sipariş vermiştim. Hele İstoç'da ve Eminönü'nde yer alan bayilerin sitelerinde çok sağlam fiyatlar oluyor. Adamlar sürümü arttırıp ek iskonto veya sene sonu prim kovalıyorlar. Miele açık ara su ve elektrik tüketiminde Siemens'den daha iyi durumda ama resmen +60~90% fiyat farkı var. Boya yerine emaye kaplama kullanıyor beyaz dış yüzeyde. 30 yıl dayanacak ürün almak mantıksız, ekonomik ömrünü dolduruyor cihazlar. 15 yıl önceki cihazla şimdiki cihazın tüketimleri aynı mı? Çamaşır makinam 3 yıl sonra 10 yılını doldurmuş olacak, dozajlamalı model almayı düşünüyorum. Çocuklar sebebiyle deterjan ve yumuşatıcı kullanımını min düzeye indirmek istiyorum ve bu da göz kararı ile olmuyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 BSH üretimi değil sanırım ya, BSH altında firma da onlar mı üretiyor emin değilim. sanırım porcshe / volswagen gibi bir ilişki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Selam, said: Gaggenau Hausgeräte (en: Gaggenau Home Appliances) is a German manufacturer of high-end home appliances. The company won at the 2008 IF Design Awards in every category in which it had nominations. Gaggenau has been a subsidiary of Munich-based BSH Bosch und Siemens Hausgeräte (en: BSH Bosch and Siemens Household Appliances) since 1995. Under the brand name Gaggenau the Gaggenau company and BSH manufacture the following products: [list] [*]Wall-mounted convection ovens [*]Wall-mounted Combi (convection+steam) ovens [*]Warming drawers [*]Microwave ovens [*]Wall-mounted coffee machines [*]Cooktops [*]Ventilation hoods [*]Refrigerators, freezers and Combi refrigerator/freezer units [*]Wine cabinets [*]Dishwashers [/list] Üzgünüm :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dün aklıma gelmişti hatta kpnuşurken evde AEG diye bi marka vardı sanki onun buzdolapları iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 aeg yi turkler aldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Geçen AEG benim de dikkatimi çekti. A+++ güzel bir buzdolabı var 1700 civarında. Gittim baktım hiç de fena gözükmüyor. Problem yaşanır mı onu da inceleyemedim daha. Servisi nasıldır o da işin diğer boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 istanbulda yaşıyosan herşeyi samsung al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 A+++ olması çok çok iyi ama. 187kw gibi bir değere sahip ki günümüz buzdolaplarının yarısına geliyor bu değer. Aklım samsungda hala ama bakalım. Belli de olmaz. Bilinmeyene yelken açabilirim her an. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 AEG'nin servisi iyi olduğu söyleniyor ancak kapsama alanı dışında kalan yerler var. İstnabuldaysan sorun yaşamazsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 günümüz buzdolaplarının yarısına falan gelmiyor günümüz buzdolapları A+++ zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Beyaz esyaci arkadasim Beko sattigindan mutevellit hep Beko aldim. Sorunsuz kullandim 3 sene sonra forumdan Korax'a sattim. Gelsin yorum yapsin aletler kac sene dayanmis diye. =) Bir de Beko'nun teknik servisi inanilmaz iyi. Baktim bulasik makinasinin ust tablasi paslanmis, aradim servisi gelip degistirdiler. Evin bilmemkac senelik termosifonu patladi kiraciyken, yenisini aldik geldiler onu takmaya, gelen cocuk dizleriyle cikiverdiydi camasir makinasini ustune, tablayi yamultmus hafiften, belli belirsiz, aradim gik demeden geldiler degistirdiler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Selam, Buzdolabında hacime göre tüketimlere bakılmalı. Ayrıca no-frost yerine çok daha düşük tüketim değerine sahip low-frost da öneririm. Fiyatı da daha uygun. İzolasyonları daha kalın falan. Eğer DE veya UK pazarına bakarsanız daha aktif satıldığını görürsünüz. Ama bizde no-frost pompalanıyor satıcılar tarafından. Halama low-frost aldık(14 ay oldu), tek bir buzlanma falan filan şikayeti yok. Gece vakti auto-defrost yüzünden katur kutur ses de yok :P Benim dolap 560kW civarında yıllık tüketime sahip :( Alım aşamasında WAF'e takılıp bunu almak zorunda kaldım X( Bir de kullanılan PU izolasyon maddesinin kalitesi, zaman içersindeki ısı iletim katsayısının değişimiyle de ilgili. Sonuçta belirtilen A+++ bandı min ve max değer aralığı. Senin dolabın o değeri min sınırına yakın olarak geçmişse ve 5 sene sonra PU karakterindeki değişim ile A++ bandına düşecekse iyi değil. Max değere yakın olup da zamanla yine A+++ değer bandında kalabilmeli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Vaytvestinghaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Kahretsin ki yaza ben de evleniyorum, bu enerji tüketim konularında optimum bir iki öneri yapın da şimdiden şekillensin bişiler kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 uplayayım. bana yakın zamana çamaşır makinesi ve buzdolabı lazım olacak. ne almalı bilemedim bana kalsa bosch dan şaşmam da baya kötü şey de duydum son zamanlarda. makineyi kurutmalı almak iyimi? LG nin güzel bir kurutmalı çamaşır makinesi var onu gözüme kestirdim de aynı paraya daha iyisi olabilir mi? Buzdolabında da tavsiye lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Kurutmalı makine kesinlikle iyi değil. "Kurutma mutlaka olacak, ama iki makineyi üst üste bile koyacak yerimiz HİÇ YOK" diyorsanız anca alın kurutmalıyı. Yoksa mutlaka iki ayrı makina alın. Yıkama tamburunun mantık ve teknolojisi kurutmaya çok uygun değil, çile oluyor temizliği. Kurutma performansı da kötü. Verimsiz, süresi uzun, ya fazla nemli bırakıyor ya ütü bile açmayacak kadar kurutuyor falan filan. Buzdolabında Bosch ve Samsung iyi, ama bozulduğu an ışık hızıyla gelinsin istiyorsan Arçelik almak düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ayrıca kurutma makinesine bakacağız artık taşınırken 1 ay içinde. yer müsait olursa kurutmayı ayrı alacağım ama müsait değilse kurutmalı alıcaz. buzdolabıda aslında güzel şeyler var ama bilemiyorum iyimi kötümü. abuk subuk şeyler yüzünden sonra başım ağrısın da istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Selam, Siemens/Bosch'un low-frost özellikli kombi tip A+++ model dolabını öneririm. 2500 liraya inox gövde Siemens'i Aralık ayının son haftası almıştık. Ailede 2 yıl zarfında alınmış 4 ürün var. Kurutma makinası da mutlaka ayrı tip olmalı. Bnde Siemens'in ısı pompalı modeli var. Tüketimi ciddi anlamda düşük. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 3 yıldır evliyim bi tek sıkıntılı makinemiz arçelik buzdolabı oldu iki defa servis gördü biri beyin yanması ikincisi de gazı kendi kendine bitti. ocak üstü bulaşık ve çamaşır makinesi profilo çok çok memnunuz hiç bi sıkıntısı olmadı.(ve evet kurutma makinesi ile çamaşır makinesini ayrı ayrı al) buzdolabı, tost ve mikro dalga arçelik. airfel split klima (baya iyi yazın full çalışıyor elektrik faturası 80 den fazla gelmedi) tv ve ses sistemi samsung (f/p olarak iyiydi biz alırken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Beyaz eşya miele Goruntu sistemi loewe Mutfak icin bora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar