WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 davulun sesi uzaktan hoş gelir olmaz mı
Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 fenn said: Mayis 2300. Devlet baba % 3 yapiyor her 6 ayda bu sene simdilik. 5 haneli rakamlari gorunce soyle uzaklara daldim daldim geldim Bi mobilyaciyla konusurken diyor ki benin 1 aylik maasini 1 gunde kazaniyorum. Fakat senin is garantili. Elimde olsa senin gibi az ama garanti meslek isterim diyor. Bende beni kekliyor diye dusunuyorum belki mobilya satarim diye seni mutlu etmek istemis.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 @scorch ve @dogmeat umarım kafalarıniza göre birer iş bulursunuz. Hayatından memnun olan arkadaşların olması da güzel.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 deadwoll said: forgiver said: memurluk mesai saatlerine uyan özel sektör varsa o tercih edilebilir de maaş açısından supermodel masörlüğü dışında işler hep yalan kimse sevdiğim işi yapıyorum diye yemesin şimdi bizi Para vermeseler de yaparim dedigim isi yapiyorum ve kazancim da fena degil. argör/öğretmenlik/hocalık meslek değil ki :)
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 forgiver said: argör/öğretmenlik/hocalık meslek değil ki :) o daha iyi o zaman hobi olarak icra ettigi eylem icin iyi para aliyor..
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Özel sektörde şirketlerin yıllık verdiği ortalama zam oranı enflasyonun bir tık altıdır. Üzerinde alıyorsanız bilin ki ortalamayı geçmişsiniz.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ben kontrol ettirdim globalrichlist ten %1lik kısımdayım gelir olarak
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Smoke said: Sizin maaşları görünce aldığım Zammı ve maaşı buraya yazmaya utanıyorum lan... allah versin kardeşim kimsenin parasında gözümüz yok, güle güle harca...
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 DoGMeaT said: bugün kafam attı işimden memnun değilim öyle ahım şahım paraya da ihtiyacım yok,çok şükür para sıkıntım yok ama boş durmayı sevmiyorum gidip ailemin iş yerinde çalışabilirim,ama onursuz görüyorum,sülalenin taşak olanı olacam eğer öyle olursa onun yerine kpss'ye girip 4001'den salak kadro mu kovalasam diye düşündüm bugn ilk defa veri girişi olur,vhki fln,bilmiyorum 9-6 çalış,maaşın güvencen herşeyin var ne güzel van'a tunceliye fln atansam cok tasa değil gider evde oyun oynarım akşamları,semtin cocuklarına cigara da çözdürürüm kebap hayat valla bütün hırslarımı bir kenara bıraktım o kadar daraldım Abi sen aşçı değil misin?Valla az birikmişim olsa seninle seyyar meyyar bişeyler satardım :) Eat with teki aktiviteler gibi yapalım abi TR de?Aydıa 3000-4000 toparlarız yemin haftada 2-3 insan ağırlayarak.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 seyyar pilav satmak için sadece pilav yapmayı bilmek yetiyo aşçıya ihtiyacın yok özel olarak
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 RamsesII said: Abi sen aşçı değil misin?Valla az birikmişim olsa seninle seyyar meyyar bişeyler satardım :) Eat with teki aktiviteler gibi yapalım abi TR de?Aydıa 3000-4000 toparlarız yemin haftada 2-3 insan ağırlayarak. hahaha abi seyyar olmasın hayalimiz,ilerde ege de bi sahil meyhanesi olsun bari sadece çok zorunda kalırsan yaparız pilav çorba köfte seyyarını :)
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Eat with olayına giriyoz mu dogmeat bana onu söyle?Cash para gelir yeminlen. Sahil kasabası olayını da düşünüyorum ama başarısız olma ihtimalimiz çok yüksek :D
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Pilavcı olacaksanız bile en iyisi olacaksınız. O dalga geçtiğiniz tavuk pilavı Sirkeci'de 5. Vakıf Han'da göt kadar büfede yapıyordu adam; 2 saatte bir tane nohut bile kalmıyordu geriye.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DoGMeaT said: RamsesII said: Abi sen aşçı değil misin?Valla az birikmişim olsa seninle seyyar meyyar bişeyler satardım :) Eat with teki aktiviteler gibi yapalım abi TR de?Aydıa 3000-4000 toparlarız yemin haftada 2-3 insan ağırlayarak. hahaha abi seyyar olmasın hayalimiz,ilerde ege de bi sahil meyhanesi olsun bari sadece çok zorunda kalırsan yaparız pilav çorba köfte seyyarını :) ya gençler. eğer bilginiz varsa beni de bilgilendirsenize. internette arıyorum, saçma sapan şeyler yazıyor, çok tutarsız birbiri ile. diyelim ki bir minibüsü veya bir karavanı örneğin köfte-ekmek yapıp satacak şekilde dizayn ettirdim. 1.Bu işi yapmak için belediyeden, gıda bakanlığından veya başka bir yerden veya birkaç yerden izin gerekiyor mu? 2.gereken her şeyi yani izni,vs aldım diyelim. aracımı istediğim yere çekebilir miyim? Yani 1 gün Bebek sahilde birkaç saat durup sonra basıp Maslak'a İTÜ girişinin az ilerisine park edip birkaç saat burada oyalanıp oradan basıp Sarıyer sahilde park edip satış yapabilir miyim? Aslında 5-6 soruyu 2 soruda topladım. Ne diyorsunuz ağalar?
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Abi esas soru, sana dadanıcak olan mafyavari arkadaşlarla baş edebilir misin?Çünkü benim gördüğüm herkes bir köşeyi sahiplenmiş.Aynı iş kolundan kimseyi yaşatmıyorlar aynı yerde. SEn köftecinin olduğu yere 2. köfteciyi açamazsın.Ha git tatlı sat pilav sat gene ok... Belediye'den izni alıp yapabilirsin diye biliyorum ama seyyar şekilde gezemez gibisin, nasıl bir izni olur onun çok saçma?Yasal prosedürü okumak lazım. Abi belediyeden izin alıp yapılıyor ama adamlar yer keşfine gelip seyyar yapacağın yeri tespit ediyor, sonra sana seyyar satıcı belgesi veriyor... Karavanla oradan oraya kaçak satış yaparsın anca
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 vaayyy!! yani harbiden SEYYAR seyyar satıcılık için izin belgesi yok!? Mutlaka bir sabit yer göstermem gerekiyor izin için? öyle mi?
Öne çıkan mesajlar