fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 iç girme o mevzulara. Enflasyon olan ülkede enflasyon farkına neden girmez sendika :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Remus said: İstanbul Ticaret Odası (yanlış hatırlamıyorsam) İstanbul'da enfilasyonu %11 gibi bir şey açıkladı. Yıllık enfilasyonu tuik %7.3 açıkladı. Burdan çıkan sonuç %7.3'ün altını zaten vermemesi gerekiyor patronunuzun. Ha Patron biraz delikanlı ise maaşınızın erimemesi için min %11 vermesi gerekiyor. Kısaca %11'in altı direkt maaş eritip kaarı yükseltmek anlamına geliyor. Yapılacak, eğer kıdem çok yüklü değilse yeni iş arayın. Aynen remuscuğum. Malum döviz yükselince piyasalar da duruyor, sadece o sıkıntı var biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Memura da bu ocakta %3 enflasyon farkı.%2.7 idi sanırım 3 bile degil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Bu iki sene memura çok acı girdi btw. Sendikalar fix rakamlara okey dediler geçen sene. Sonra enflasyon, dolar falan aldı yürüdü. Uçan kuşa zam geldi. Memura da bu ocakta %3 enflasyon farkı. geçen sene eflasyonsuz anlaştı mallar sendikaya dava açıldı, hakkımız yedin diye kazanılırsa efsane olur bu sene %3+%3 +enflasyon farkı hesaplaması da aylık enflasyona bakılıyor %3ün üstünde kalan kısmı 6. ayda ödeniyor. htat bu değişmiş yıllık orana bakılacak http://www.memurlar.net/haber/398062/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 fenn said: iç girme o mevzulara. Enflasyon olan ülkede enflasyon farkına neden girmez sendika :X ee sendika agalarini en niteliksiz kisilerden sectirip butun memurlari zorla uye yaptirtirtinca ..negzel sari sendika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 enflasyon farki hesaplamalari da trajik..adamlar rakamlari zaten cengelli igne ustunden kendileri yayinliyor ..bir ara yuzsuzluk yapip eksi yayinlamaya filan calismislardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sabah-akşam işe gidiş-geliş yolum uzun olduğu için radyo dinliyorum arabada haliyle. dün sabah cnn turk'te adının esra olduğunu öğrendiğim kadına sorulan soru:- enflasyondaki düşüşe rağmen dar gelirli neden bunu hissetmiyor? esra'nın cevabı:-çünkü dar gelirli gıda harcamasını daha fazla yapıyor ve enflasyonu daha fazla hissediyor. :S:)o8-)(td)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 CNN Türk'e çıkan kadın gıda harcamasının harcama kalemleri içerisindeki payından bahsetmek istemiş sanırım. Öyle olduğunu ümit ediyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 KuddusiMavra said: sabah-akşam işe gidiş-geliş yolum uzun olduğu için radyo dinliyorum arabada haliyle. dün sabah cnn turk'te adının esra olduğunu öğrendiğim kadına sorulan soru:- enflasyondaki düşüşe rağmen dar gelirli neden bunu hissetmiyor? esra'nın cevabı:-çünkü dar gelirli gıda harcamasını daha fazla yapıyor ve enflasyonu daha fazla hissediyor. :S:)o8-)(td)(:P) Power FM dinle bu arada :> . Arabada haber dinleyerek gitsem en yakın duvara bodoslama girerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hit müzik radyo fenomen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hahahah haklısın aslında edit:genelde show radyo-nihat sırdar'ı dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 İnsan hayatında 1-2 kez alınan şeylerin enflasyon değerini hesaplamaya katıyorlarsa tabi çıkar 8%... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Abi istatistik biliyorsunuzdur, enflasyonun hesaplanması kullanılan kalemlerin hepsi aynı ağırlıkta değil. Enflasyon hesaplamalarında bir sıkıntı yok hatta öyle diyim. Esas hile hesaplamalarda yapılmıyor. Temel maddeler var ağırlıkları çok yüksek olan ama bütçemizdeki yeri küçük olan (bkz. ekmek) işte devlet böyle ürünlerin fiyatlarına müdahale ediyor. Dikkat edin ekmek, un, yumurta vs. fiyatları pek artmaz. Ya da ürün çeşitlendirmesi yaparlar; baz ürün özelliksiz olandır onun fiyatı değişmez ama satın alınanların fiyatları kol gibidir ve artar (bkz. organik x y z). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 elesso said: benim böyle derdim yok bu sene. kasımda iş görüşmesi esnasında x lira şimdi, yılbaşında da olumlu giderse y lira dediler. ben y lira vermezseniz byby diye rest çekip y ile başladım. seneye inş... konuştuğumuzu unutmuşlar herhalde, y'nin üzerine dün bi %10 zam daha çaktılar asdfg. bide bu oranla ilgili yorumun var mı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 elesso said: konuştuğumuzu unutmuşlar herhalde, y'nin üzerine dün bi %10 zam daha çaktılar asdfg. bide bu oranla ilgili yorumun var mı dediler. 3 vakte kadar sana saglam girisecekler sanirim..onceden vermisler ilaci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Perşembe akşamı dedim "noldu bizim zam işi? " Gülerek "zam yok.zarar ediyoruz."dedi. Uygun dille bir çalışan bir patrona ağzına geleni nasıl söylerse onu söyledim. Döndüm arkamı çıktım. Dün baktım. 120 Lira zam yapmış. Akşam eşimle gittik, yiyip bitirdik o zammı. O kadar sinirliyim ki buraya bile giresim yok 2 gündür. Bu patron milletine ne demeli? Ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 KuddusiMavra said: Bu patron milletine ne demeli? Ne yapmalı? Kendi işini kurucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 aynen bükemiyorsak bileği,öpelim patronların kaprisinden kurtalamadık,gelin aga ortaklaşıp biz patron olalım manifaturacı olmak istiyorum ben,kumaş kokusunu çok severim çalışanlarımıza zırnık hak vermeyiz,ssk'ları minimumdan yatırırız,parasız mesai yaptırır,kendimize cip alırken onlara yol parası vermeyiz yaşasın kötülük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Operasyonu başlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 KuddusiMavra said: Bu patron milletine ne demeli? Ne yapmalı? hepsini toplayıp somaya yollıycan kuru ekmege calışsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ne operasyonunu başlattın abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ben de başlattım kuddusi abi, hepimize hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 (tu) 2-3 senede bir yaptığım operasyon. Emeğimi kendi seçeceğim iş yerine kiralama operasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 KuddusiMavra said: sabah-akşam işe gidiş-geliş yolum uzun olduğu için radyo dinliyorum arabada haliyle. dün sabah cnn turk'te adının esra olduğunu öğrendiğim kadına sorulan soru:- enflasyondaki düşüşe rağmen dar gelirli neden bunu hissetmiyor? esra'nın cevabı:-çünkü dar gelirli gıda harcamasını daha fazla yapıyor ve enflasyonu daha fazla hissediyor. :S:)o8-)(td)(:P) E haklı. Hangi dar gelirlinin tek çocuğu var? Büyüsün bize baksın diye her batında ürüyor. Gıda kol gibi ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 yeniyılın ilk maaşları geldi.. zamlarınız nasıl :) bizim ortalama %7 duyduğum kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar