di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Selam, Simdi arkadasin gaziyla girdik 7 days to die'a, oynadik da guzel yalniz H1Z1 video'lari daha bi cezbetti beni gorsellik su bu acisindan. Yine de oyun dinamiklerinden bir haberim, haliyle sorayim dedim. MMO faktorunu cikarinca hangisini secerdiniz, neden secerdiniz? diye sormak istiyorum. Aramadim etmedim bu arada, tartisildiysa sorulduysa link'i suratima suratima carpabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 7 days to die'ın baya kötü bir oyun olduğunda hem fikir olduk ondan sonra kimse sallamadı, haliyle kıyaslama gereği de duyulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bizim eren H1Z1 inceliyor, utube kanalından bi bak, ben baya begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dying Light co op cok daha keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 iki kişi coop yapacaksanız zaten in development ürünlere hiç dokunmayın derim. dying light yeni release oldu ama en azından 10-15 saat keyifli vakit geçirirsiniz. çamur grafikler, kötü animasyonlar, server problemleri, hacker vb. şeylerle uğraşmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 admine sikimsonik dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 di dayı kaç yaşında herifsin açtığın topice bak amca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ne varmis lan actigim konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 jahreinin videoların altında oyun karşılaştıran bebeler direk gözümün önünde canlandı ilk postu okuyunca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 O imam cemaat iliskisidir daha cok. Oyle jahrein'e boyle takipci, haliyle su karsilastirma bile hakaret gibi. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hebirzebir hypeli simdi, herkes onu oynuyo, digerinin adini bile simdi gordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 7 days to die'a 15 dk falan katlanabilmiştim, arada kıyas yapacak bir şey yok bence. Ya da H1Z1 al ya da bambaşka bir şey Dying Light vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 pcgamerdan mı ne beleş almıştım ben 7 days to die'ı, steamde baktım 41dk oynamışım ve silmişim. kötü olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 7 days to die dediğin minecraft h1z1 dediğin ise dayz karşılaştırmak alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 DayZ oynadin mi diye sorsaymissin keske once bi de mesajinin bi anlami olaymis. Neyse alip oynayayim madem en guzeli oyle olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bu arada dur spesifik bisey sorayim madem. 7days to die'da crafting baya baya asip gitmis gibi. Dediginiz gibi minecraft misali. H1Z1'de de var mi boyle gelismis crafting muhabbeti ? Oturup ev yapip zombilere karsi duvar orup icinde oturabiliyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bu Eren patiden biri mi çok iimiş videoları yorumları muhabbetleri ii, izletio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 zipzip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 di said: Bu arada dur spesifik bisey sorayim madem. 7days to die'da crafting baya baya asip gitmis gibi. Dediginiz gibi minecraft misali. H1Z1'de de var mi boyle gelismis crafting muhabbeti ? Oturup ev yapip zombilere karsi duvar orup icinde oturabiliyo muyuz ? Crafting dedigin gibi tam olarak fakat malina mulkune sahip cikmak dertli, rust gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar