senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 site ne var ya diyablo ile ilgili şöyle hangi item nerden düşer hangi özellikleri verir max kaça kadar verir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hangi item nerden düşer ne gibi özelliklerle gelir onun için şu http://eu.battle.net/d3/en/item/ build'ler ve haberler için ise http://www.diablofans.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ya battle'net te itemlar var da mesela buriza için lvl 29 dmg 115-124 demiş ama lvl70 de buriza düşürünce 1500dmg ile geliyor bunlaırn varyasyonunu bulamazmıyım lvl70 te buriza, hellrack özelliklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 sabit değil ki mesela buriza'da projectiles 1 ya da 2 kere pierce eder diyor. onun haricindeki tüm stat'lar random geliyor. standartı yok herşey değişken. o yüzden +x random stats yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Seru said: Madcat said: evet daha samimi gözüküyosun, sezon değil la sezon mezon geldiğinde yoktu çarım, 17 falan bi monk vardı, onu 52 felan yaptım işte, gerçi daha karar veremedim 60 wizardıma da geri dönebilirim :D eyvallah gençler sorarım size arada, at battle tag'ı yardırak beraber. ya ben atçaktım unuttum dün gaza gelip bütün actlerdeki bütün bountyleri yapayım diye bi girdim saat 8 den 12 ye kadar falan anca bitti (item yok tabi) 68 oldum ve çok baydım monktan, itemsiz build dandik uğraşamadım düzgününü aramakla falan. 70 olayım bu akşam girersem yamanabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 abi battle tag'ı verseydin de yarım saatte 70 yapsaydık ya seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yılın değişmeyen sorusu... Yeni sezonda barbar mı monk mu :D. Her ikisini de oynamak istiyorum ama birine fokuslanmak lazım, 50 karaktere dalınca dağılıyorum sonra :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kim kandırdı 3 şubatta bitio sezon diye? neyse bu gece girelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sezon bugun bitiyor. dun US'ta bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bitsin de item düzenlemesi yapayım. dün de revendor RASMON u uğraştırdım karakterler de silinio diye. yazık. edik: yazarken zaten "lan yanlış nick yazıyorum ama ne kadar yanlış" diyordum evet. ben bir kahve alıp geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 revendor kim beni uğraştırdın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hah! işte uğraştırdığım barbar geldi askljdaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sezon 2 oynamaya başladık. bekliyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bende başladım dün demon hunter 70'ledim. nasıl oynayacağımı dahi bilmiom, torment 1 kesiom uzun sürüyo item yok, boostlanınca fena oldu itemsiz şekilde 70lenmek D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Rasmon said: sezon 2 oynamaya başladık. bekliyoruz arkadaşlar. akşam ben monk açıcam. açtım gerçi. evet. 70 leyelim mi :D hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 guild chatten konuşsanıza olm azcık, kimseler yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 valla non sezonal gibi olmuyomuş ben de esir oldum bayağı. öle kalka anca 70 ledik. şanslısınız gene düştü 3-5 item boostlarım akşama. madcat battlenet yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Liebe said: guild chatten konuşsanıza olm azcık, kimseler yazmıyo yazdık sorduk 16 online sikleyen olmadı. selam verene selam verilir arkadaş. mağrayada git bu böyle ama clanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yabanız biz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 farklı guildlerdeyiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 arkadaslar guild chatten konusun cıdden ya. kımse sallamıyor valla.. bu arada ekleyin; edwardweo#2122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ya o biraz şeyden de oluyo, habire bişiler düşüyo, bişiler yazıyo yok personal best yok şu item düştü falan ondan oluyor guild chat arada kaynıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 aramızda bazı hayvanlar var 3 gunde 260 paragon level falan olmuşlar. nasıl beceriyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 4 kisi t6 yapinca xp gain ucuyo. o yuzden 100 200 arasini 50 100 arasi dan hizli bile gecebilirsin fqrmladigin torment seviyesine bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ben eskiden patideydim sonra inv istedim almadılar guilde geçen haftadan beri. bende bizim arklarla oynuyom ya 4 kişi olduk sdfnksldg. itemim yok noob demon hunterım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Metket-2695/hero/54908257 su tipe bak abi beyaz item koysam daha iyiydi bi de elde kalanlarla set yaptım leeş, build muild öneri yollayın. sentry mi takılcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar