Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: Madem böyle görülüyor kadınlar tarafından evlilik, sen neden evleniyorsun bunları bile bile Dworgian? her kadın tarafından böyle düşünülmüo çünkü. genel böyle düşünüyor demek hepsi demek değil ben evlenmeyi niye istediğini bildiğim ve isteği isteğimle örtüşen birini buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 evlilik dediğin anca şöyle olmalı ya, zaten hali hazırda evli gibi yaşamaya başlanmıştır. dersin anne babayı mutlu edelim artık hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 di said: Hadi kap getir arkadaslarini. Yonetim olarak destekliyoruz bunu. Okuzleri de geri tutariz hic endisen olmasin ivy'cim. asdasldjaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 di said: Hadi kap getir arkadaslarini. Yonetim olarak destekliyoruz bunu. Okuzleri de geri tutariz hic endisen olmasin ivy'cim. benim nickteki b harfini büyük yap. buraya kız yığarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yav said: yaş farkı var böyle. yürür mü ya? bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete her şey şimdilik fazla güzel falan. 3 ay önce başladı takılcaz sandım iş ciddileşiverdi son 1,5 aydır karşılıklı. tecrübe dinleyeyim az eşleri ile aralarında 3 yaş ve üzeri fark olan çok erkek arkadaşım var, yani benim arkadaşlar eşlerinden küçük. işin özü klasik olacak ama +lar -lerden fazla ise neden olmasın? yaş farkı nedir gözüm? ama bu yaş farkı belirli dönemlerde şimdiden akla gelmeyecek sıkıntılar yaşatabilir. onlara hazırlıklı olup,delikanlı gibi birlikte göğüslemek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yav said: evlilik dediğin anca şöyle olmalı ya, zaten hali hazırda evli gibi yaşamaya başlanmıştır. dersin anne babayı mutlu edelim artık hani. ya bir tarafın ailesi birlikte yaşamaya sıcak bakmıosa? ve böyle birine aşık olunursa? birlikte yaşıosan bile kaçamak yaşıosan fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kermit said: sanane lan LÜTFEN DEMİŞTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Kizlar gelsin, ilk haftayi atlatsinlar nick'ini de degistiririz no problem. Bu arada kizlar gelsin derken "FORUM KARI KIZ GORSUN!" diye degil, su forumdaki agir testesteron kokusu azcik azalir diye diyorum. Yoksa hic bi isime yaramiyo forumda hatun olmasi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 no offense ama kız gelmesin ya. gerçekten salak saçma drama olur kız çoğalırsa. bir sürü white knight, tonla meriç, forumda trip atmalar fln başlar of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: bir sürü white knight, tonla meriç, forumda trip atmalar fln başlar of :( Kesinlikle, Meriççik'e döner ismi bir anda forumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Geçmiş olsun kardeş, dert etme tıp çok ilerledi. Haa kişisel tercihinse o ayrı tabii bizi ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi bu foruma kamyonla kız döksen kıvamı yumuşamaz öyle diyim sana, hiç gerilim yaratmayın gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: no offense ama kız gelmesin ya. gerçekten salak saçma drama olur kız çoğalırsa. bir sürü white knight, tonla meriç, forumda trip atmalar fln başlar of :( ulan evleniyorsun. yazamayacan diye yapıyorsun bunu..az çakal değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 lan o da yas farki mi, derdinizi farklayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kadinlar kulubunde aylin diye karakter kasmistim 7-8 tane arkadasim var. istiyorsaniz cagirayim ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 barbu said: Dworgian said: no offense ama kız gelmesin ya. gerçekten salak saçma drama olur kız çoğalırsa. bir sürü white knight, tonla meriç, forumda trip atmalar fln başlar of :( ulan evleniyorsun. yazamayacan diye yapıyorsun bunu..az çakal değilsin. yok valla. kişisel olarak buranın bu halini seviyorum. birini bulmak istesen tonla ortam var. burası böyle boyzone gibi. güzel yani bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 biz sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ama buraya öyle kamyonla kız fln gelmeyecek. deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kamyonla niye gelsin lan zaten ayi. taksiyle filan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 dişi birey lazım değil gerekirse kendi aramızdan çıkarıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kaçıranlar için bu esprimi tekrar imax salonlarda vizyona soktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aquila said: kamyonla niye gelsin lan zaten ayi. taksiyle filan gelir. dskajdsha pardon tamamen benim dongozluğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sparkcaster said: kaçıranlar için bu esprimi tekrar imax salonlarda vizyona soktum. 3d mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: yav said: evlilik dediğin anca şöyle olmalı ya, zaten hali hazırda evli gibi yaşamaya başlanmıştır. dersin anne babayı mutlu edelim artık hani. ya bir tarafın ailesi birlikte yaşamaya sıcak bakmıosa? ve böyle birine aşık olunursa? birlikte yaşıosan bile kaçamak yaşıosan fln? o zaman bence elde olmayan sebeplerden tam ideal koşullar sağlanmamış olur ama bellidir az çok ya ne bileyim, bu sefer de imza atalım da bu dertlerden kurtulalım denir. benim demek istediğim evliliğin işlevsel kısmı, amaç-hedef-ilişkide bir basamak (illa öyle ama hani) olmayacak koşullarda gerçekleşmesi durumu kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 amaan evlenmeyin be banane asldkaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar