Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27

yav

Öne çıkan mesajlar

ivy said:

Madem böyle görülüyor kadınlar tarafından evlilik, sen neden evleniyorsun bunları bile bile Dworgian?

her kadın tarafından böyle düşünülmüo çünkü. genel böyle düşünüyor demek hepsi demek değil

ben evlenmeyi niye istediğini bildiğim ve isteği isteğimle örtüşen birini buldum.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

yaş farkı var böyle. yürür mü ya? bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete her şey şimdilik fazla güzel falan. 3 ay önce başladı takılcaz sandım iş ciddileşiverdi son 1,5 aydır karşılıklı.

tecrübe dinleyeyim az

eşleri ile aralarında 3 yaş ve üzeri fark olan çok erkek arkadaşım var, yani benim arkadaşlar eşlerinden küçük.

işin özü klasik olacak ama +lar -lerden fazla ise neden olmasın? yaş farkı nedir gözüm?

ama bu yaş farkı belirli dönemlerde şimdiden akla gelmeyecek sıkıntılar yaşatabilir. onlara hazırlıklı olup,delikanlı gibi birlikte göğüslemek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

evlilik dediğin anca şöyle olmalı ya,

zaten hali hazırda evli gibi yaşamaya başlanmıştır. dersin anne babayı mutlu edelim artık hani.

ya bir tarafın ailesi birlikte yaşamaya sıcak bakmıosa? ve böyle birine aşık olunursa? birlikte yaşıosan bile kaçamak yaşıosan fln?
Sosyal ağlarda paylaş

Kizlar gelsin, ilk haftayi atlatsinlar nick'ini de degistiririz no problem.

Bu arada kizlar gelsin derken "FORUM KARI KIZ GORSUN!" diye degil, su forumdaki agir testesteron kokusu azcik azalir diye diyorum. Yoksa hic bi isime yaramiyo forumda hatun olmasi. =)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Dworgian said:

no offense ama kız gelmesin ya. gerçekten salak saçma drama olur kız çoğalırsa.

bir sürü white knight, tonla meriç, forumda trip atmalar fln başlar of :(

ulan evleniyorsun. yazamayacan diye yapıyorsun bunu..az çakal değilsin.

yok valla. kişisel olarak buranın bu halini seviyorum. birini bulmak istesen tonla ortam var. burası böyle boyzone gibi. güzel yani bu haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yav said:

evlilik dediğin anca şöyle olmalı ya,

zaten hali hazırda evli gibi yaşamaya başlanmıştır. dersin anne babayı mutlu edelim artık hani.

ya bir tarafın ailesi birlikte yaşamaya sıcak bakmıosa? ve böyle birine aşık olunursa? birlikte yaşıosan bile kaçamak yaşıosan fln?

o zaman bence elde olmayan sebeplerden tam ideal koşullar sağlanmamış olur ama bellidir az çok ya ne bileyim, bu sefer de imza atalım da bu dertlerden kurtulalım denir.

benim demek istediğim evliliğin işlevsel kısmı, amaç-hedef-ilişkide bir basamak (illa öyle ama hani) olmayacak koşullarda gerçekleşmesi durumu kurtarır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...