Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27

yav

Öne çıkan mesajlar

Off abi ne evliliği hemen 3-4 ayda. Cidden kızlarsoruyor'dan betersiniz yemin ediyorum.

30- kadınların en büyük sorunu "lan yaşlanıyorum, hemen kapağı atayım" sorunsalı. Bu sorunsalı bu kadınlarda çok gördüm, ilk hedefleri evlenmek. Hatta son beraber olduğum kız arkadaşım daha ilk buluşmada "artık kaybedicek vaktim yok" diye rest çekti ki kız henüz 26 yaşında sen düşün tripleri.

30+ kadınlar aşmış kadınlar. İlişki yaşamış, birşeyler atlatmış, korkulardan arınmış, zevk almayı bilen kadınlar. (Mature sevdiğimden değil, sadece gözlem)

Yaşayın, paylaşın, konuşun. Dünya görüşüne kadar konuşun. Hala baymıyorsan, seviyorsan, iğrenmiyorsan son olarakta onunla bir hayat boyu beraber geçirebileceğini hayal edebiliyorsan evlenirsin. Thats all.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

neyse şimdi
benim A planım bu sene okulu bitirip yurtdışı şansını zorlamak. hatunsa hali hazırda meslek sahibi, geçen işyerinden ayrıldı yenisini arıyor falan.

ilişki daha da yolunda gider ve kazık mı batıyor lan diye B planına tutuncak (istanbul) monologlara sokmak istemiyorum kendimi. o yüzden kıskanıp sahiplenmemeye gayret edicem. kısmetini bulcak gibi olursa boynuzlayabilir yoluna gidebilir falan hatta öyle saygılı sevgiliyim. kimisi godoşluk der. pek umrumda değil.

Olm bu pek böyle olmuyor ya. Hayır godoştum oradan biliyorum. Kısmeti bi yoklayayım dedi kız, atarlandım ben. garip hem boynuzlayamadı tam, hem de bok yoluna gitti olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...