vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 88 serisinin sorunu 90 lara yakın oluşu fakat 80 lerden kopamaması abi. arada derede kalmak diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yatak konusunda 90-92lerin eline su dökemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ne dökelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 HaciYatmaz said: yatak konusunda 90-92lerin eline su dökemez kimse. hakikaten oyun hamuru gibiler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 gene herkes seks makinası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Esh said: ne dökelim? ky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 KenshinHimura said: gene herkes seks makinası olmuş sadjajdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Evlilik ve çocuk muhabbetlerinden bayıp ayrılacaksın nasılsa, fazla düşünme. O yaslardaki hatunlara bulasmamak en güzeli. 22-25 arası gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Gecenlerde ivana sert aradı evde yalnızım gel diye. Dedimki yeter artık istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ivana terstir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bombacı ivana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Geçen babam ivanaya kütür kütür karı haaa dedi o anda bitti ivana benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 KenshinHimura said: gene herkes seks makinası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Off abi ne evliliği hemen 3-4 ayda. Cidden kızlarsoruyor'dan betersiniz yemin ediyorum. 30- kadınların en büyük sorunu "lan yaşlanıyorum, hemen kapağı atayım" sorunsalı. Bu sorunsalı bu kadınlarda çok gördüm, ilk hedefleri evlenmek. Hatta son beraber olduğum kız arkadaşım daha ilk buluşmada "artık kaybedicek vaktim yok" diye rest çekti ki kız henüz 26 yaşında sen düşün tripleri. 30+ kadınlar aşmış kadınlar. İlişki yaşamış, birşeyler atlatmış, korkulardan arınmış, zevk almayı bilen kadınlar. (Mature sevdiğimden değil, sadece gözlem) Yaşayın, paylaşın, konuşun. Dünya görüşüne kadar konuşun. Hala baymıyorsan, seviyorsan, iğrenmiyorsan son olarakta onunla bir hayat boyu beraber geçirebileceğini hayal edebiliyorsan evlenirsin. Thats all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 KenshinHimura said: gene herkes seks makinası olmuş Her zamanki halimiz biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yav said: neyse şimdi benim A planım bu sene okulu bitirip yurtdışı şansını zorlamak. hatunsa hali hazırda meslek sahibi, geçen işyerinden ayrıldı yenisini arıyor falan. ilişki daha da yolunda gider ve kazık mı batıyor lan diye B planına tutuncak (istanbul) monologlara sokmak istemiyorum kendimi. o yüzden kıskanıp sahiplenmemeye gayret edicem. kısmetini bulcak gibi olursa boynuzlayabilir yoluna gidebilir falan hatta öyle saygılı sevgiliyim. kimisi godoşluk der. pek umrumda değil. Olm bu pek böyle olmuyor ya. Hayır godoştum oradan biliyorum. Kısmeti bi yoklayayım dedi kız, atarlandım ben. garip hem boynuzlayamadı tam, hem de bok yoluna gitti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 20 sayfayı tek tek gezdim bi tane bile 24-27 yaş nasıl hatun oluyor diye caps paylaşmamış yazıklar olsun, açacağınız konuya sıçayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar