Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Hani bakiyorum da çok birşey almana gerek yok gibi sdsfdssf Bir tane EVGA GTX 980 Classified falan al istiyorsan (normalde bunu önermem de Amerika'dan alıp geleceğin için garanti ve vergi muaflığı hikayeleri, çok da alman lazım değil açıkçası). Onun harici SSD ve HDD olur. Belki bi 16GB'lık DDR3 1600 olabilir. İşlemci fiyatları zaten çok farketmiyor. Anakartların yamuk pin gibi kronik sorunları olduğu için garanti olayı dertli, onu burdan almak daha mantıklı olacaktır ki zaten Anakart/işlemci pek lazm değil.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ya ekran kartını yeni aldım onu değiştirmeyi pek düşünmüyorum, fiyatı biraz daha düşünce 780'lerin SLI yaparım diye düşünüyordum. Asıl önceliğim aslında anakart ve işlemciydi, onlar sanki biraz outdated kalmış gibi hissediyorum. Yani vakti zamanında anakarta da kamyonla para dökmüştüm, onu değiştirmesem ama işlemciyi ve ramleri değiştirsem iyi olur mu? İyi olursa ne önerirsin işlemci olarak? SSD falan var zaten onu yazma gereği duymadım dsfs.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Abi 3 ay amerikaya gidicem 1 tane bilgisayar parçası almadan dönemem yani çok ayıp.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 İlke'ye yakınım sen çok uzak kalıyosun. Ama atlayıp gelirsen seninle plajda çıplak ayak gezeriz.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kaan sen gevurdayken yataginda yatabilir miyim lutfen
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 jacabo said: kaan sen gevurdayken yataginda yatabilir miyim lutfen Parasını vermeyen yatağımı eskitemez. Arkadaşlar konu bilgisayar parçası, lütfen.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 gordugum kadariyl klavye ve mouseun yok, onlari tamamlarsin.
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: Xaenin said: i7 2600K 3.40 ghz yaptım onu 5.0 ghz Asus Maximus IV Extreme Anakart 8GB GSKILL RipjawsX 1600MHz 8GB ram 2x MSI N560GTXti Hawk ekran kartısı Zotac GeForce GTX 780 Ekran Kartısı Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Thermaltake 875W PSU Çocuklar sistem yukarıdaki gibi şu anda. Önümüzdeki ay Amerika'ya gidiyorum, gitmişken ucuzundan parçaları değiştireyim istiyorum fekat ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım ekran kartı dışındaki her boku değiştirmem lazım, ne alayım, siz olsanız ne alırdınız. Ekonomik bir sistem toplamak gibi bir derdim yok, yeter ki canavar olsun. Ama gidip 3 bin liralık işlemci önermeyiniz. Siz anladınız beni. illa degistiriceksen islemciyi, 2500 liralik islemci var, burda 3500 lira. 3k lik islemci onermeyin degistirme demissin ama sen bilirsin.Intel Core i7-5960X. onun disinda bir islemciyle degistirmen gerekmiyor. SLI hep problemli bir teknoloji, oyun desteklemiyor vs. Guzel bir ekran karti al yeni kartlar oldukca yeterli. Mobolari takip etmedim ama kisaca bi arastirirsan bulursun aradigin seyi. 8 gb ram cok az onu da bi tik arttir.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bi i7 4970k al güzel olur falan demenizi bekliyordum abi çok üzdünüz beni. Ben en iyisi RAM alayım, bi de su soğutma işine falan gireyim.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 al al, senin islemci eskimis, mobo da al, ramleri de buyut, ama gpu da al.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 GPU almam abi ona 1700 lira boşaldım zamanında.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 İşlemciyle anakart bana da eskidi gibi geliyor abi neredeyse 4 sene mi ne oldu yani nasıl eskimez.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 900ler cikti, ay sen hala 700 mu kullaniyosun derler.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Yankı'dan kayarak müdahele bekliyorum hala tık yok.
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 780 SLI'a bottleneck yapabilir 2600k ama SLI şahsen ben tavsiye etmiyorum. Kol gibi overhead'i var leş gibi input lag yapıyor sistemde. Hani fps tamam belki yüksek olur da en akıcı oyun tecrübesi kesinlikle tek GPU'yla, AA'sız, yeri geldiğinde daha düşük kalite texture vb. ayarlarda elde edilen yüksek fps'de olacaktır. Hani 5930k, x99 anakart, ddr4 falan al desem de ekran kartı değişmeden oyun performansında pek bir fark olacağını sanmıyorum açıkçası. Dediğim gibi SLI yerine 980'e yönel, 780'i elinden çıkart oyun oynamak için bir upgrade istiyorsan. Ha ekran kartı almak istemiyorsan da mekanik klavye, mouse/mousepad, headphones falan alabilirsin.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Allah kahretsin hepsi var. SATILIK GTX 780, TERTEMİZ GARANTİLİ 1300 TL
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 970 fiyatları 1100'de gezerken 1300'e zor gidecektir. Şanslıysan 1000 diyim.
Öne çıkan mesajlar