barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Alma bingil boşver. Buna vereceğin parayla afrikaya git safari yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bingildak hizli cirkinlesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 30% artmış abi fiyatlar zaten kuru yansıtınca. ram eklenince (ddr3 olmuyor yeni anakartlara) kol böreği gibi olmuştu, 30% binince iyicene zıvanadan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ekimde garage sale aciyorum. Ataturkun bilgisayarindan tut, herkese hitap edecek bisi satiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Zaten bilgisayari hak etmiyormus. http://img08.deviantart.net/9432/i/2015/087/4/3/sergeant_pc_master_race_by_archgamer-d8nhmsb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 sökün şunların titlelarını. esh'e serbest piyasalar uzmanı verelim. http://forum.paticik.com/read.php?6,7932669,page=48 NE VEREYİM ABİME FATURALI MI LAZIM FATURALI FATURASIZ HALLEDERİZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 rizkina kosuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kharon zaten cacık zegna kafası güzelken bilgisayarım dondu diye topic açmıştı. kharonda gelip "restart at" yazmıştı. keko zegna tabi işe yarayınca bu çözüm title vermişti kharona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Taksit yaparim, kart cekerim(%5 koyarim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 monitörüde satacaksan taksitle alabilirim bak ben. ama zatmazsın sen onu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kermit <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Herseyi satiyorum. Snowboard bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 pc toplayacağız diye geldim ne var ne yok dağıt çıktı mağdurum admin bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 düdüklü tencere var bendede kaliteli baya satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Esh said: Herseyi satiyorum. Snowboard bile var Snowboard'un ne. Ben alabilirim belki. Monitör de alabilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XhunjGrJMIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 duduklu tencere var bende bi tane fazla. Fissler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 fissler düdüklünün lastiğini 20 sene sonra değiştirmek zorunda kalınca almandan ümidimi kesmiştim. orta yaşımı görmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Fisssler in bayii yukari bostancida, ali nihat tarlan uzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Esh said: Fisssler in bayii yukari bostancida, ali nihat tarlan uzerinde Cevap versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj kutusu dolu olanlara mal satmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 gtx 970 ile sanki tam performans alamıyorum. i5 2500k 700w psu var. Darboğaz yapma ihtimali var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ne oynuyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 dolarla iş yapıyorsa şu aralar dar boğaza girmiş olabilir abi TİHİHİHİHİHİHİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 4 ve üstüne overclock'larsan ve arka planda fazla açık uygulama bırakmazsan hissedilebilir bir darboğaz yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar