Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 rayleighhhh-saaaannnnn rayleigh - onepiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi kasma olayı gözünüzde büyümesin hakkaten kolay kasılıyor. dummy falan var. ph yok değil az var. skill gain ayarında tam. ben olsam dummy de koymazdım ama dummy var bırak kassın işte. hiç vakit harcamıyosun kasarken. kasmak oyunun bi parçası ya dummy olmasaydı da box yapsaydık taming stealing ve craft dahil değil bu dediklerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 giremedim ben ne indircez ne yapıcaz insan siteye bi yazar uo clienti indirdim üstüne silmaril clienti indirdim falan hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 uoyu şurdan indirdim. cillop gibi download.com http://download.cnet.com/Ultima-Online-Mondain-s-Legacy-client/3000-7540_4-10432237.html hiçbir sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ben indirmedim, baştan kendime, kendime göre bir uo yazdim. Gameboy'dan bağlanıyorum, iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 serverı silmarilin siteden değil burdan takip ediyorum yanlız dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 skiller hakkında bilgi yok mesela warlock nasıl stealth armor sınırı var mı mage eva istiyo mu bonuslar falan neler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mage Eva ins nonusları var bildiğim kadarıyla. Warlock kas hiç warlock yok piyasaya silah lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Fistan said: skiller hakkında bilgi yok mesela warlock nasıl stealth armor sınırı var mı mage eva istiyo mu bonuslar falan neler vs yardım>bonuslar http://www.silmariluo.com/?page_id=305 biraz gizli kalmış bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bakimda mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 olm ben kuramadım bile uo classic clienti dl ettim kurdum silmarilden clienti kurdum açılmıyo failed open 'soundidx.mul' from HD using a maximum install. hede hödö diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 UO:ML üzerine bunların client kurunca çat diye oluyor ya, sorun olmaması lazım. Bellow, sen bütün dosyaları bir klasöre atsan, o dosyayı da dropbox'a atıp linki paylaşsan herkes daha rahat indirir. Bu devirde başka yerden büyük dosya indirmece mi kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 az önce adamın tekinin evinin markını çaldım sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ahuahuahuahuhauhuahua adamın evinin markını çalmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 arkadasım mondain legacyyi yükleyip üstüne silmarili yükledikten sonra 2X 6X ekranında 2X çıkmıyor giremiyor çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 yokmu cözümya kafayı yicem yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 nedir abiler problem ben yardımcı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 @Fistan Çift tıklıyorsun 2X client yazan yere ve hiç birşey açılmıyor mu ? Yönetic olarak çalıştırmayı denedin mi ? Herşeyi silip baştan kursan ? Benim PC'de UO'ya dahil hiçbirşey yoktu, adamların sitedek UO'yu client i indirp kurdum, sorunsuz girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 2x gözükmüyor sadece 6x var, server 6x ile dolumu yapıyor sona dogru bitip kapanıyor. client açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 3 farklı kaynaktan UO ML indirip kurdum fakat sorun aynı. Birtanesinde yüklemeyi yaparken 2x gözüktü fakat sonra hemen kayboldu. İndirdiğim yerden arkadaşlarım sorunsuz indirip kullandılar bitek bende böyle bir problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Alla alla . İlk defa böyle bir sorun görüyoruz. Kontrol edelim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 beyler tamer tailor kasan var mı? ne yaparak kastı kasan merak ettim. bandana falan vermedi hiç skill. shirt veriyor kısmen ama o da çok malzeme yiyor asdf. help me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 body sash yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 varmış onunla kasmayı deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 öldüm desertla :( gz sandığım bi yer gz dışıymış acımadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar