SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 BeIlow dungeon chestleri için lockpicking'i kaça kadar kasmalı? 46 lp ile despise'tan eli boş döndüm 100 lemek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ph oranını çok değiştirmedik. Artı olarak dummylerde skill daha zor geliyor. Evet In Lor ile kasılıyor bilerek bıraktık. Bu tarz şeyler zaten bilgimizde çok fazla darlamamak için bilerek bıraktığımız şeyler. -- Abi dungeon chestier random. Level 1 chest açabilirdin bulsaydın ama level 1 chest in çıktığı yerde hep level 1 çıkmıyor. Random olarak çıkıyor onlar böylece iki üç kasanın tekel olmasını engelledik. Her yeri gezmeleri lazım insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ağır stacklenmiş itemlara steal denenemiyor, 234 tane nightshade gibi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 abi lockpicking için şu kasaların re-lock olayını kısaltsanız en azından nasıl olur? çok yavaş skill gain oluyor böyle. hadi şimdi yine 47. skill 80 oldu mu nasıl baş edicem hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 İnn lere filan baktın mı ? Oralarda da bol bol kasa var veya npclerin yatak odalarında. Bankalarda az kasa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bana balık ver BeIlow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 guildi somon'a devrettim gençler, onunla iletişim kurarsınız girmek istiosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 somon başoğlu bana skypetan cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 hangi aç lan o Bonnie çantada ne varsa çalmış ama nightshade leri çalmamış delikanlı cocukmuş. yada çalamadı sürekli poi attığı için ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Detect trap var mı kasalardaki trapleri çözmek için filan. bir de hideken lockpick yapılıyor mu? Ona göre hırsıza lock kasacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 nickim paticik benden çalmayın söverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 edit var mı beilow varsa 3-4 arkadas gelicez editlersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ne mutluyuz ki edit yok. Tam anlamıyla başkalarının hakkını yemeye karşıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Black_Hand said: dummy lerde poisoning gaini aynı. silaha sürerek daha hizli gelebiliyor lakin,lesser poison pot yapim süresi de yanlıs. inlor la magery 100 leniyor buna tezat olarakta... böyle seyler iste. dipnot: abi siz kapayın adam gibi güncellemenizi yapin, sistemlerinizi, zonlelarınızı ekleyin. *eki eki* banka etrafında kosacak adamlar diye acmayın serverı eksik gedik. serverın kapalı olmasını gerektirecek kadar oyunu bozan şeyler mi bunlar şimdi? ben banka etrafında koşturmak istiyorum iyi ki de açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 - dummy lerdeki poi gaini ile dışarıdaki poi gaini arasında dağlar kadar fark var. - combat skillerinde gain düşük, magery, eva, anatomy gibi skillerde ph yüksek. 10000 taneye yakın nightshade harcadım şu ana kadar hala 91 küsur skill. kasıyo işte kendi kendine. dummylerde 30 da 1 oranında falan sanıyorum. yükseldikçe skill dahada zorlaşıyor gain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yokedicipaticik diye karakter açıp kesip lootlamışlar lan beni. hayır kes lootla dert değil onun riskini bilerek orda bıraktım. Yokedici benim balıkçı karakterimin adı lan kaç serverdır. garezin mi var nedir git başka isimde aç öyle kes sabaha kadar kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 lama ve mage robele healer ve bankın olduğu en işlek caddede makroya bırakarak zenginliğimi sergiliyorum. bayan uocular ekleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 tiLi said: Yokedicipaticik diye karakter açıp kesip lootlamışlar lan beni. hayır kes lootla dert değil onun riskini bilerek orda bıraktım. Yokedici benim balıkçı karakterimin adı lan kaç serverdır. garezin mi var nedir git başka isimde aç öyle kes sabaha kadar kes bendim o terminatör ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Connector truva atı olarak algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 tiLi said: lama ve mage robele healer ve bankın olduğu en işlek caddede makroya bırakarak zenginliğimi sergiliyorum. bayan uocular ekleyebilir bayan degilim ama ekleyebilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 o değil de bu gün hırsız açıp 15 dakika da 50k ''düttüm'' lol ps:stealing kasacak varsa forumdan pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 BeIlow lockpicking skill gain'i artırma gibi bir planınız var mı? ya da en azından chestleri zorluk derecesine göre sınıflandırıp yerleştirme? çünkü böyle giderse zor 100 e getirmek. yetenek arttıkça bam güm açıyor zaten chestleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yok abi arttırılmasın boşver başta nasılsa öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kasıyor musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ben bu haliyle 95 yaptım, hızlandırılırsa baya ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar