Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ph oranını çok değiştirmedik. Artı olarak dummylerde skill daha zor geliyor.

Evet In Lor ile kasılıyor bilerek bıraktık.

Bu tarz şeyler zaten bilgimizde çok fazla darlamamak için bilerek bıraktığımız şeyler.

--

Abi dungeon chestier random. Level 1 chest açabilirdin bulsaydın ama level 1 chest in çıktığı yerde hep level 1 çıkmıyor. Random olarak çıkıyor onlar böylece iki üç kasanın tekel olmasını engelledik. Her yeri gezmeleri lazım insanların.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

dummy lerde poisoning gaini aynı.

silaha sürerek daha hizli gelebiliyor lakin,lesser poison pot yapim süresi de yanlıs.

inlor la magery 100 leniyor buna tezat olarakta...

böyle seyler iste.

dipnot: abi siz kapayın adam gibi güncellemenizi yapin, sistemlerinizi, zonlelarınızı ekleyin.

*eki eki* banka etrafında kosacak adamlar diye acmayın serverı eksik gedik.

serverın kapalı olmasını gerektirecek kadar oyunu bozan şeyler mi bunlar şimdi? ben banka etrafında koşturmak istiyorum iyi ki de açmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

- dummy lerdeki poi gaini ile dışarıdaki poi gaini arasında dağlar kadar fark var.
- combat skillerinde gain düşük, magery, eva, anatomy gibi skillerde ph yüksek.

10000 taneye yakın nightshade harcadım şu ana kadar hala 91 küsur skill. kasıyo işte kendi kendine. dummylerde 30 da 1 oranında falan sanıyorum. yükseldikçe skill dahada zorlaşıyor gain.
Sosyal ağlarda paylaş

Yokedicipaticik diye karakter açıp kesip lootlamışlar lan beni. hayır kes lootla dert değil onun riskini bilerek orda bıraktım. Yokedici benim balıkçı karakterimin adı lan kaç serverdır. garezin mi var nedir git başka isimde aç öyle kes sabaha kadar kes
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Yokedicipaticik diye karakter açıp kesip lootlamışlar lan beni. hayır kes lootla dert değil onun riskini bilerek orda bıraktım. Yokedici benim balıkçı karakterimin adı lan kaç serverdır. garezin mi var nedir git başka isimde aç öyle kes sabaha kadar kes

bendim o terminatör ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...