Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bedavamı verılıyor runebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Lithran said: Stealing açık ,anlık hata olabilir düzeltilir.Bu arada runebook isteyenler oyun içi alina isimli karakteri dürtebilirler. gm bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 neden diodan buraya geçti millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben tanıdık biri açmış diye geldim. hesaplar aktive olmuyor hala şikayet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben dio'ya giremedim ki, ilk ona girecektim ama kısmet burayaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 spama düşüyor olabilir hala olmuyorsa elle aktif ederim özelden atın. stealing te sorun oldu herhalde bakıcaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bu arada BeIlow, simdi okcu kasayim dedim ama 40-50 tane aldiydim vendordan, yarim saattir bekliyorum, az uzun olmus sanki spawn sureleri edit: BeILow degil BeIlow imis, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bowcraft alıverın, rahat rahat uretıyorsunuz ayrıca satarım, ok başına 50gp. Akşam görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 okçuluğu dummylerde tek okla kasabilirsiniz. Dummy dolunca geri toplayın oklarınızı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bowcraft alsam mı archer charıma, ok yapmaktan başka bi bonusu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ins ve eva bonuslarının ne kadar olduğu yazmamış ama umarım değiyodur açıyorum karakteri. magic resist var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Sorular birikiyor, şikayetler giderilmiyor. Hype'ı başka servera mı kaydırsak :P yiğit de hayvan gibi miner kastı şimdi table flip yapar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ya dummy yerine meydanda box olsa ölsek dirilsek keşke de, kimsenin vakti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Sorunlar gideriliyor :D sorularada cevap veriyoruz yaw hakkımızı yemeyin ama :D magic resist çalışıyor bonuslar iyi oranları unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 BeIlow said: okçuluğu dummylerde tek okla kasabilirsiniz. Dummy dolunca geri toplayın oklarınızı yeter. Buldum tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 başka yaylar gelıcek mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 diablotg said: BeIlow said: okçuluğu dummylerde tek okla kasabilirsiniz. Dummy dolunca geri toplayın oklarınızı yeter. Buldum tamam :) Anaaaaa! Abiler o değil de piyasadaki hala en gelişmiş MMORPG sanırım UO ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ben gm değilim sevimli çıtı pıtı kız bir büyücüyüm.Bildiklerimi paylaşıyorum sadece .Geri kalanlar için beilowun ümüğüne basacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Lithran said: sevimli çıtı pıtı kız bir büyücüyüm. http://static.comicvine.com/uploads/original/13/138572/3809790-6630639043-15388.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Lithran said: Ben gm değilim sevimli çıtı pıtı kız bir büyücüyüm.Bildiklerimi paylaşıyorum sadece .Geri kalanlar için beilowun ümüğüne basacaksınız. BUSE SEN MİSİN? fglkjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 O Buse patiden biriyse çıksın ortaya iki çift lafım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Auto map kullanılıyor mu? Nasıl yapıyorduk unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 dummy'de tactics kasıyodum birisi gelmiş kesmiş aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yiğit bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Lithran said: Ben gm değilim sevimli çıtı pıtı kız bir büyücüyüm.Bildiklerimi paylaşıyorum sadece .Geri kalanlar için beilowun ümüğüne basacaksınız. gm diliyle yazmana vurgu yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar