Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Karman ne şu an? Lich lord falan kes ondan gelir.
Ben benim hırsızı fair yaptıydım oyle sonra gene düştü 100lemeden yapmanın Bi manası yok
zaten artık hırsızda iş yok ilk zamanlarda çok zevkliydi de herkes akıllandı parayı kimse tutmuyo bide serverın zengin bikaç adamıda izbe yerlerde takılıyor gören cennetlik.
ulan 90 steal yaptık çalacak adam yok. Adam varda hepsi crafter pickaxe mı çalayım. Zaten ağırlık gibi saçma Bi olay var serverda 50den itibaren res scrollu çalmaya yeltendiğin an 1000 stealın olsun anında crim oluyon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12.04.2015 Pazar günü yaklaşık bir ay sonra ilk PvP turnuvamız yapılacaktır.

Katılım şartları :

Katılım 50.000 altındır.
Multi karakter ile katılım yasaktır eğer bu durum bulunursa turnuvadan otomatik elenirler ve 1 günlük jail yerler.
Silaha zehir sürmek yasaktır.
Turnuvada loot serbesttir.
Bandaj, reg, potion gibi malzemeler yetkililer tarafından verilecektir.
Turnuva 1 v 1 olarak yapılacaktır.

Turnuvayı kazanan bütün katılım parasının sahibi ve özel yaptıracağımız Silmaril World haritasının çerçeveletilmiş hali kendisine kargolanacaktır.

Kargo parası tarafımızca ödenecektir. Haritanın köşesinde küçük bir Silmaril World logosu bulunacaktır.

Hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz, yakında en iyi savaşçımızın kim olduğu belli olacaktır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


- "Bir süre sessizce bekleyen güz döneminin ardından, maalesef Lord'u, Lord Blackthorne'u kaybettik".

Bu sözlerle son bulmuştu aslında hikayesi ancak sonradan öğrendik ki aslında olay hiçte gözüktüğü gibi değilmiş. Lord ölümünün ardından ortaya çıkan bir çok entrika gibi bu tımarhaneyi de örtbas etmeye çalışan bir sürü yardakçısıyla beraber ortalıktan kayboldu Blackthorne. Kötü, akıllara durgunluk verecek kadar iğrenç deneylerin yapıldığı, kara büyünün en saf halinin bulunduğu bu yer Wind Tunnels'deki lahitin bir patlama sonucunda ortaya çıkmasıyla hayatımıza girdi ve ne yazık ki çıkartmak mümkün olmayacak gibi görünüyor.

İçerisi Deneyim puanı ile çalışan bir yapıda, herhangi bir binekle girilemeyecek kadar dar koridorlardan oluşuyor. Ancak binekle girseniz bile hayatta kalamayacakları kadar sıcak ve zehirli bir havayı içeriyor.

Dahada kötüsü içerisi o kadar kötü bir haldeki, büyü yapmak bile başlı başına bir dert...

Geri gelebilen çok az onlarda delirmiş durumdalar... ve kötüdür ki... öğrenebildiğimiz kadarıyla içerisi depreme dayanıksız, yıldırım ve şimşek büyülerinin yapılamayacağı kadar derinde bir yerlerde hatta sanıyoruzki enerji içerikli alan büyüsü yapmakta mümkün değil.



İçeriye girmiş olan ve canlı çıkabilen bir kaç kişiden aldığımız bilgiler ile içeride yaşayan "canlıları", artık canlı denebilirse tabi, kitaba döktük. İçeride ne gibi kötülüklerle karşılaşacağınızı bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bu bilgileri tüm Sosaria halkıyla paylaşma kararı aldık. Belki bunları okuduktan sonra bu lanetli yere girmekten vazgeçersiniz.

Runner

Şeytanın ruhunu ele geçireceğini düşünen Runner sağlık bozukluğundan dolayı etraftaki herkesi farklı görmektedir. Kapatıldığı yerde kimseyi görmeden huzur bulan Runner'ın yanına yaklaştığınızda korkudan size saldırmaya başlar. Kendisi ne usta bir savaşçıdır, ne de usta bir büyücü. Bir köylünün acı çektiği vücuttur.

Mirror

En büyük kabusun kendinden başkası değildir. Seni yavaş yavaş içine çekerek yok etmeye çalışır. Etrafında durduğun sürece yavaş yavaş ölüme yaklaşırsın ve tamamen kontrolünü kaybettiğinde sende tımarhanenin bir parçası olursun.

Darkness

En büyük korkular karanlıkta ortaya çıkar. Ne kadar kaçmaya çalışsanda her zaman peşinden gelir ve ruhunu titretir.

Mad Witch

Deliliğin kalbinde insanları bir denekmiş gibi kullanan bu cadılar güçlerini delilikten alırlar. Etrafta bulunan delilik onları daha güçlü kılar ve en güçlü olacakları yer bir tımarhanenin kalbidir.

Bloody Bill

Zamanında büyük bir savaşçı olarak bilinen bu kişi kardeşinin öldürülmesinden sonra öc alabilmek için şeytanla anlaşma yapmıştır. İnsanları etkisi altına alarak kontrol etmeye başlamıştır. Kontrol ettiği kişiler acı hissetmediği için öldürülmesi zor yaratıklar olmuşlardır. Bloody Bill bir insanın kafasını eliyle patlatabilecek bir güce ve en kudretli büyülerden bile neredeyse hiç hasar almayacak dayanıklılığa sahiptir. Kendisi bir büyünün ortasında mahsur kalmıştır. Onu öldürebilmek için bu kilitleri kullanarak onu bir süreliğine güçsüz kılmanız gerekmektedir.

Martians

Düşünme yetenekleri olmayan bu insanlar büyülü deneyler sırasında bu hale gelmişlerdir. Gördükleri her şeye saldırma yetisine sahiptirler. Güçlü değillerdir ama çok kalabalık gezdikleri için zorluk çıkartırlar.

Brain Eater

Bu minik yaratıklar impe benzer. Küçük ve hızlıdırlar. Neredeyse tek hamlede ölürler ama bir kişinin üzerine geldiği zaman beynini emmeye çalışırlar. Bu kişi hareket edemez ve eğer etrafında onu kurtaracak kimse yoksa ölüme terk edilmiştir.

Slaughter

Korkunun en büyük efendisidir. Yeterince güçlü olmayanlar gördüğü zaman bile çıldırırlar. Etrafına yaydığı kötülük aurası en güçlü büyücüleri ve en güçlü savaşçıları bile tedirgin eder. Kimsenin görmek istemeyeceği bu yaratık tımarhanenin en güçlülerinden biridir. Öldürmesi güç ve tehlikelidir.
Eğer gerçek korkularını yenmek istiyorsan bu yaratıkla yüzleşmen gerekir ama geri döneceğinin garantisi hiç bir zaman yoktur.

Cursed Warrior

İçeride hala düzen varken şehrin korumaları olarak bilinen bu savaşçılar deliliğin içinde kaybolup lanetlenmişlerdir. Kayboldukları noktada insanları korumayı unutup, Asylum'un koruyuları olmuşlardır. Zırhlarından dolayı yavaş olan bu savaşçılar geçilmesi zor birer duvar gibidirler. Bazen kendilerine geldikleri söylenir ve bu durumda sizden yardım istedikler.

Tear Wizard

Usta büyücüler deliliğin ilk kurbanları olmuştu. Başka bir büyücünün yaptığı deneyin ilk kurbanlarıydılar. Bilinçlerini kaybedip etrafa delilik saçmaya başlamışlardı. Deliliğin içinde kendilerini kaybettiklerinde artık her şey çok geçti. Delirdikten sonra kendi dillerini kopardıkları söylenir ve bu sayede büyü yapmayı engellemeyi düşünmüşler ama lanet yüzünden büyüleri bir şeytan gibi sözleri söylemeden atma yeteneğine sahip oldular. Bilinçleri hala yerinde olduğu ama vücutlarını kontrol edemedikleri için sürekli ağladıkları söylenir. Bu yüzden isimleri Tear Wizard olarak kalmıştır.

Mad Villager

Şehrin delirmiş yaşayan insanlarıdır. Deliliğin içinde kayboluşları onları birer et yığınına çevirmiştir. Ruhları vücutlarına kitlenmiş, hiç bir şey hissetmeyen ve düşünemeyen birer kukla olmuşlardır.

Asylum Watcher

Asylumda amaçsızca dolaşıp insanların deliliğini izleyerek bundan zevk alan spectre a benzeyen bir yaratıktır. Deliliğin olduğu alanlarda dolaşarak kişileri izler ve etrafta gördüğü değerli eşyaları toplar. Hem savaşçı hem büyücülük yeteneklerine sahip olduğu için bulunsa bile öldürülmesi zor olan bir yaratıktır ama öldürüldüğünde kişiyi güzel bir şekilde ödüllendirir. Görünmezlik yeteneği sayesinde aniden ortadan kaybolabilir. Bu yüzden keskin gözlere ihtiyacınız olabilir.

Mad Fighter

Savaşçı olmak için eğitim alan bu kişiler daha ergen yaşlarda sayılabilirler. Ellerinde bulunan kılıçlar akılları hala yerindeyken kan bile dökmemiş olma ihtimalleri çok yüksekken şimdi etrafınıda bulunan kurumuş kandan dolayı gözükmemektedir. Çığlık atarak etrafta dolaşan bu savaşçılar deliliğin içinde kaybolmuşlardır.








Deneyim puanı kazanabildiğiniz zindanlar tamamen yeni yapılmıştır ve yeni yaratıklar kullanılmaktadır. Bu yaratıklardan deneyim puanı kazanarak çeşitli eşyalara, yeni zindanlara ulaşabileceksiniz. İçeride düz gir yaratığı öldürün dışında minik bulmacalarda bulunacaktır. İlkini aktif ettiğimiz Asylum zindanı basit bir zindandır. Eşyalar yakın zamanda eklenecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...