Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Offworld Trading Company

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk bes dakika ne yaptiysan ona gore kesin kazaniyor ya da kaybediyorsun. sonra oynamasan da olur. zaten ne oldugunu anlamadan cat diye bitiyor her oyun.

oyun tycoon degil strateji. oynanis cok sig. civ yapimcisi diyerek bir civ beklemeyin.

6-7 ay once alip iade etmistim. adamlar early access ama yeni concept eklemeyecgiz diyordu. degmez.

keske su kafada derin bir sey yapsalardi.
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Namessar said:

ilk bes dakika ne yaptiysan ona gore kesin kazaniyor ya da kaybediyorsun. sonra oynamasan da olur. zaten ne oldugunu anlamadan cat diye bitiyor her oyun.

oyun tycoon degil strateji. oynanis cok sig. civ yapimcisi diyerek bir civ beklemeyin.

6-7 ay once alip iade etmistim. adamlar early access ama yeni concept eklemeyecgiz diyordu. degmez.

keske su kafada derin bir sey yapsalardi.

oyun hala aynı durumda. haritadaki yerine göre kazanıp kaybediyorsun 5 dakika içinde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
business sim ama sabotajların çok olması nedeniyle stratejiye de baya kayıyor.

güzel oyun son 1-2 günümü buna verdim, baya bi oyalar ama sonra sıradanlığa oturuyor. kötü pozisyondaysan da kazanabilirsin illa pozisyona göre değil. multi denemek lazım bi de.
  • 9 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Indirimde gorunce aldim, 2 saat oynayip refundladim.

Companyler kurarak cesitlilik getirmeye calismislar ama sig kalmis biraz onceden de dendigi gibi. Kaynaklarin yerlesimine bayagi bagli kaderiniz.
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...