Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Offworld Trading Company


Norak

Öne çıkan mesajlar

http://stardock.cachefly.net/www_offworldtrading_com-assets/media/ss/OffworldTC_MainMenu_full.jpg

http://offworldgame.com/

Marsta gecen ticaret oyunu, birimlerle savas yerine uretim, alim-satim, hack, black market vb falan yapiyoruz rakip sirketlerle,

http://www.youtube.com/watch?v=Xsayg87_Y2s


Offworld Trading Company is a real-time strategy game in which money, not firepower, is the player's weapon. Players must stake their claims to resources and wrest any advantage they can buying and selling on the real-time marketplace – but greasing some palms on the black market for a timely pirate raid on a rival’s supply chain can make all the difference.

The difference between Offworld Trading Company and traditional RTS games is that you don’t build up and command armies with the goal of blowing up the enemy base. Instead, the player with the craftiest insight into the player-driven market is likely to win. The only direct conflict is through the black market, but players interact constantly through the market as it reacts to supply and demand in real time.

http://stardock.cachefly.net/www_offworldtrading_com-assets/home/latest_media/jan28/OffWorldTC_Buildings_03_full.jpg
-
http://stardock.cachefly.net/www_offworldtrading_com-assets/home/latest_media/jan28/OffWorldTC_Buildings_02_full.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
oynadim biraz.

civ gibi yer secip hq kuruyorsun, oyun tamamen resourcelari kapatmak ve fiyatlari manipule etmek uzerine. tabii ki alinabilecek resource ve kurulabilecek bina sayisinda sinir var.

ayrica rakip veya kendi sirketinizin stoklarini satin alip daha sonra kara cevirebiliyosunuz. ya da rakip sirketin tum stoklari alirsan zaten kaybediyo oyunu.

iste black market diye birsey koymuslar parayla boost alip, rakiplere turlu pislik yapilabiliyor. hqlarda farkli cesitlerde, her oyunda tek duzeligi gidermis bu da.

keyifliydi fakat multide surekli oyun atarsan bayar mi kisa surede bilemedim. bi de oyun early access sonucta daha cok yenilik eklenecektir. bi de motor unity galiba bi tusa basiyosun 2 saniye sonra idrak ediyo oyun hizli olmasina ragmen

son oyunda hata verdi sonra masaustuna dondum tum calisan programlar hata verdi sonra mavi ekran, bi daha acilmadi makine laptoptan yaziyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tycoon ile uzaktan yakindan alakasi yok combat yerine turlu hedelerle basariya ulasmaya calisiyosun. zaten dinamik bi gameplay var surekli fiyatlar vs hersey degisiyor, real time rakiplerine karsi oynayip haritadan takip edebiliyosun. boyle tycoon mu olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...