Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Hea bilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ilyas salmanı yeteri kadar övdüysek ilginçli görsellere devam edbiliriz http://boomerangistanbul.com/wp-content/uploads/2013/04/22-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 https://eksisozluk.com/entry/18404628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://41.media.tumblr.com/5cc67549b38f688472402b64e3cb044c/tumblr_nhlgsl9dGP1tawn0yo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Anhora said: https://eksisozluk.com/entry/18404628 Ee cok bilir kisi merci yazmis tabi hahaha Kurdun teki yazmis iste kurddegil ne savunuosunuz diye kendi halkina seslenmis yani kurtlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi ayıp ya sırf "sarı mersedes" ve "yayaya şaşaşa" adamın ne kadar iyi dram oyuncusu olduğunun kanıtı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bence bu direk forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ilyas salmana usta oyuncu diyen sağda solda sinema eleştirisi yapmasın. aybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aha forgiverin kuzeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Anhora said: Değil. Bu da oyuncu. hahhaha adam kezban gay çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 dasBock said: ilyas salmana usta oyuncu diyen sağda solda sinema eleştirisi yapmasın. aybolur. H E L A L ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ilyas salman nın kürt olmadığını öğrenince çılgına dönen kürtler! bide bize diyordunuz eskiden ırkçılık diye bildiğin irkçılık bu kürt değil o RP yapmıomuş.. o yüzden oyuncuda değil saflkasjlkfajlfaslfsa SO MUCH RAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ilyas salman kotulendi ve kenan imirzalioglu mu ovuldu burada? killitwithfire.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 anhora bazen hakikaten cahilliğin sınırlarını zorluyorsun ya bu kadar her konuda görüş belirticem diye zorlama kendini bırak şu klavyeyi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 progamer said: http://41.media.tumblr.com/5cc67549b38f688472402b64e3cb044c/tumblr_nhlgsl9dGP1tawn0yo1_500.jpg robert in sag omzunun ustunden gorunen eleman Louie de oynamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 moriarty said: al ödül oyunculuk falan görmek istiyosan. http://www.youtube.com/watch?v=b5Fc9ydpP_Q baya güzel bir filme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Liebe said: anhora bazen hakikaten cahilliğin sınırlarını zorluyorsun ya bu kadar her konuda görüş belirticem diye zorlama kendini bırak şu klavyeyi arada. Sizin her beğendiğinizi sevmek zorunda mıyım? Sevmediğim için mi cahil oluyorum? Buraya fatih ürek ile ilgili yorum atsaydım da aynı trollükle karşılaşırdım. Bu sizin her zamanki haliniz. Bence oturup düşünmeniz lazım biz ne yapıyoruz başka insanların farklı fikirleri olabilir saygı duymamız lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sevmemek değil oğlum senin algılarında bazı problemler var, senin o komik bularak buraya eğlence topiğine postladığın fotoğraftaki kostümü adam sen gülesin diye değil hani o yalandan gözyaşı döktüğünüz sonunda özgecanların ölümüne sebep erkek şiddetine karşı giydi. bilgin yok fikrin olmasın bari cahil adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Anhora said: Böyle ayırım yaparsanız memlekette oyuncu kalmaz. Bu da oyuncu derken, özel hayattaki duruşunu kastettim. Hiç şaklabanlık yaparken görmedim. ilyas salman'a laf edip şu adamın özel hayattaki duruşunu savunmak nasıl bir zihniyettir ya. adam şaklabanlık yapmamış ama bol bol göt yalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Liebe said: sevmemek değil oğlum senin algılarında bazı problemler var, senin o komik bularak buraya eğlence topiğine postladığın fotoğraftaki kostümü adam sen gülesin diye değil hani o yalandan gözyaşı döktüğünüz sonunda özgecanların ölümüne sebep erkek şiddetine karşı giydi. bilgin yok fikrin olmasın bari cahil adam saklabanlik diyor adam ona. neyini tartisicaksin, neyin aciklamasini yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 En azından açıklama yapabilenleriniz var. Bu da bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ne bileyim belki ilyas salmanın oyunculuğunu anlamayacak kadar tahlil cahili olabilir de ordaki o kostümle olan amacını ben anlattıktan sonra anlayabilir diye düşündüm. benim hatam. zaten interstellar konusunda nasıl saçma bi düşünce yapısı olduğunu anlamış olmam lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 al işte verdiği cevaba. harcadığım şu 2-3 dk ya yazık sana cevap yazarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Yok anladım yazık olmadı da zaten cem yılmaza yaptığı garip laf sokmalardan sonra soğumuştum bu adamdan sadece onun kalıntıları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 > karaktere soyunan oyuncunun oyunculuğunu eleştir > kariyeri boyunca hep aynı karakteri oynamış oyuncuyu yücelt > anhora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar