Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 istanbuldan bahsediyoruz arkadaşlar o trafik riski göze alınır mı ya metro varken mis gibin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 libenin dediğini yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 3 saati varmış gitmek için, metro falan uğraşmasın paşa paşa gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 3 saatin varsa 251 atla hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Beyler haber aldım arkadaştan metrodan daha yeni çıkmış fena sövüyor size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 metrobüsle uzunçayıra gittim. Orada birine kartal metrosunu sordum. Adam oraya kadar yürüme minibüse bin dedi. Hemen bindim. Otogara baya yakın bir yerde indim. Baya erken gelmiş oldum. Hayatımda ilk defa trene bindim. Hiç filmlerdeki gibi değildi baya sıkıldım. Arkadaş gardan taksiye bin en fazla 12-13 yazcak demişti. 35tl tuttu. Arkadaşın 13 dediği aklıma gelince sordum adama taksimetre doğru mu diye, adam evet deyince baya kötü oldum. Niye uyarmıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 AAHAHAHAHAH Laf dinleyen vs laf dinlemeyen http://galeri.uludagsozluk.com/14/veresiye-satan-pesin-satan_21945.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar