DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Oyun steamde on siparise cikti yapimci firma o kadar kotu degil de niye 10TL arkadas oyun 10dkda fln bitiyor mu acaba o kadar grafik vs kasilmis indie oyunlar bile gunumuzde 10dolar altina dusmuyor. http://www.youtube.com/watch?v=JhlA7Pby9g8 http://www.youtube.com/watch?v=k6aO4IxhMKA Edit: Oyunu yapan firma boyle bir karar almis her sezon 5dolar olarak satilacakmis ve bu fiyat butun platformlar icin gecerliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Evet chapter başı ayrı para alacaklar, toplu olarak alma seçeneğide var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben de dün topicine baktım da walking dead gibi chapter olarak çıkıcak ama tek chapter olarak da alınıyo oyun ben bekleyip hepsi çıkınca alırım muhtemelen yaza dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oyun şirketleri adamı nasıl düdükleyeceğini şaşırdı valla inadına korsan oynicam lan bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu ne lan, konuşmalara monologlara gel american teenage girl simulator 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 indirimeyken aldim, konseptin 18 yas ergen kiz ve kacinilmaz drama uzerine kurulu olmasi bir "sorun" teskil etmiyorsa ve interaktif movie janrina sicak bakiyorsaniz telltale'den bir iki gomlek ust bence. gayet keyifli bir 8 saat gecirtti uc episode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ilk chaptar var bende, oynamıştım. yalnız şu dudak hareketleri ile konuşma arasındaki senkronsuzluk sadece bende mi var yoksa kimseyi rahatsız etmediği için belirtilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Son bölüm ayın 20 de. Son bölümü gelmeden oynamayalar için güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 daha yeni episode 2yi bitirdim geri kalan her şey spoiler 2. bölümle ilgili kate'i kurtaramadım kendimden nefret ediyorum hep o güce güvenip sallamadan geçtiydim nasılsa geri alırım diye hayatın gerçekleri geldi sonra çıkartıp yüzüme yüzüme vurdu 3. bölümü açamadım daha, 10 dk boyunca end creditse filan baktım şoktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bende ilk bölümü bitirdim 2.nin bir kısmındaydım da unuttum sfdlks çok ara verince iç oluyor böyle oyunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_sZe8HUh-hk sdgsdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bitirdim az önce dem feels hikayesi baya güzeldi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Duygusal derinliği olan bir eser olmuş. Son anı yaşadıktan sonra kendinizi yargılama süreci başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sonlar hic tatmin etmedi. son tercihler arcadia bayi feda ettigimizde, hic birsey olmamis gibi arabalarina atlayip basip gitmeleri, annen oldu be kizim, arkadaslariniz oldu orda. bir iki cs daha etkili bir ending olabilirmis sanki. chloei feda ettigimizde ise, oyunun basindan beri yaptiklarimiz amacsiz hale geliyor, defalarca kicini kurtadigimiz en iyi arkadasimizin olmesine musade ediyoruz bir nevi, o kadar gucumuze ragmen. adamlarin sanki 1-4 episodelarda hikaye yazma enerjileri tukenmis son episode da ikina ikina bunlari cikarabilmisler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Valla knoxa birebir katiliyorum. Ek olarak son episode a dogru agizlar ve seslendirmenin hic uymadigi gozleniyor. Bazi sahnelerde dudaklar oynamiyordu bile karakterler konusurken eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 +1 buildup basariliydi ama biraz hayal kirikligi oldu benim icin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 L is S 2 yapımına başlanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sadece ilk episode'u aldım indirimdeyken meraktan ama pek bi olayı yoktu. sonradan açılıyor mu yoksa hep bu kıvamda mı ilerliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ilk episode çerezlik 2de baya açılıyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 eyv. kış indiriminde alıp oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 beklemeyip aldım bitirdim oyunu. genel olarak güzeldi ama verdiğin kararların sonunda önemsizleşmesi kötüydü. ayrıca kelebek etkisini çakmışlar baya baya. bari telltales gibi belirterek yapsalarmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ben baya eğlendim ya oyunu oynarken tam bir ergen draması da olsun azıcık da meme koysalarmış oyuna süper olurmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ben ikinci bolumdeyim, hikaye ve son olarak tatmin ediyor mu arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 evet, sonu her türlü güzel. soundtrack de çok güzel. binge play yap. otur bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ve zaten 2den sonra açılıyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar