maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ctrl veya alt gibi kombinasyonlar olmayan rakam kombinasyonları acayip saçma geldi bana. Laptopta numpad yok tarih yazacağım birden büyüyor küçülüyor falan. Tamam kapatılabilirdir mutlaka ama def. açık olması saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Açıkçası firefox developer edition la opera gider extralara gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Auto update yokmus henuz o yuzden yeni versiyon ciktikca manuel download edip yuklemek gerekiyormus bastan. Yeni guncellemesi cikmis bu arada haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 chrome extention ları vivaldi://chrome/extensions tan Developer Mode ta yükliye biliyomuşuz. ublock suz olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Gayet gelecek vaad ediyor bu browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 chrome eklentileri nasıl yükleniyor buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 eklenti mağazasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 http://i.imgur.com/3BjHeNu.gif güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ha store çalışmayabiliyormuş. bazen store'a girince eklentiler yüklenmiyor mesela, browserı kapatıp açınca düzeliyor. ben ilk denediğimde "available on chrome" diyordu eklentilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 chrome mağaza sayfasına girip ublock origin yükledim. biyerde sağ tıklayınca logosu çıkıyor block element yazıyor. ama plugins sayfasında felan göremiyorum eklentiyi. ayarlarını nasıl yapcam kaldırmak istersem nerden kaldırcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 vivaldi://chrome/extensions sayfaya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 birde benim bir browserdan tek beklentim şu artık http://i.hizliresim.com/rRgavz.jpg 5-6 sene önceki bi firefox sürümünde yapıyodum bunu. bookmarks thumbnaillerini tablar bölgesinin sağına dayalı koyuyordum. acayip rahat oluyodu hiç yer kaplamadan. yok artık hiç bir browserda yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 benimi beğendin vivaldiyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Beta cikmis, eski gunlerin anisina geciyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar