Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vivaldi (Eski opera ekibinden)

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Ben de ona baktim ama yazmiyo bisey. Oturup sifirdan yapiyolarsa bosuna ugrasmasinlar zira developer'a iskence ve husrandan fazlasi olmuyo.

Bir de arayuzleri React.js ile render etceklermis. Boyle baya baya herseyu bi webview icine gomup browser yaptik mi dicekler acaba diye dusundurmedi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Konusu varken sorayım burda chrome çok kasmaya başladığından dolayı firefoxa geçtim. Ama firefoxun flashı baya bir sıkıntılı durmadan çalışmayı durduruyor yada yavaş çalışıyor.Mesela dizi izliceksem veya youtubedan video izleyceksem chromeda cillop gibi çalışan video firefoxda zarzor çalışıyor.Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Opera'nin basta yapmasi gereken buydu, kendilerini ayri kilan her ozelligi kaybettiler Chromium tabanina gecince. Aslinda yapilabliiyormus iste... Buyuk salaklik ettiler Opera'cilar, yani o kadar buyuk salaklik ettiler ki inanmakta zorlaniyorum Opera'yi yapan adamlarin aslinda o kadar salak olduklarina.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

Konusu varken sorayım burda chrome çok kasmaya başladığından dolayı firefoxa geçtim. Ama firefoxun flashı baya bir sıkıntılı durmadan çalışmayı durduruyor yada yavaş çalışıyor.Mesela dizi izliceksem veya youtubedan video izleyceksem chromeda cillop gibi çalışan video firefoxda zarzor çalışıyor.Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

yeni bir update ile oldu sanırım ben
aynı durumdan muzdaribim diye chrome'a geçtim.
bazı video'larda da ses var görüntü yok şeklinde çalışıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...