DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ni_BTTJeomA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 güncel opera chrome copy oldu zaten. bunu bi alıp bakayım. denemeden laf etmemek lazım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Daha tech preview asamasinda indirmek isteyenler icin link. https://vivaldi.com/#Home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 biraz daha bilgi verseymişler keşke. engine'i ne bunun ? webkit midir yoksa sıfırdan mı yazıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Chromium bazlı gene. Ama sol taraftaki bookmarks tabını görünce gözlerimden yaş gelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ben de ona baktim ama yazmiyo bisey. Oturup sifirdan yapiyolarsa bosuna ugrasmasinlar zira developer'a iskence ve husrandan fazlasi olmuyo. Bir de arayuzleri React.js ile render etceklermis. Boyle baya baya herseyu bi webview icine gomup browser yaptik mi dicekler acaba diye dusundurmedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 şu an indirdim bakıyorum da, sol tarafta bookmarks, notes filan var. mail vs de gelecekmiş. şimdiden opera v20+ dan daha iyi yapmış bile adamlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Chromium tabanli bir web browser zaten duzgun calisan birsey varken sifirdan kod kasmak artik tuhaf cunku her uygulamaya ozel app yapmaya calisiyorlar vs en azindan cogu seyi stabil olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Şu an yükledim ve enfes olmuş. Geliştirilecek çok şeyi var ama şu haliyle bile çoğu browsera bin basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 firefox var ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Opera 12'yi anınca bir bakayım ne alemde dedim. Ekşiye baktım da. Bu nedir ya ahahahahaha. LULULULULULULU Not: Hala en iyi. http://i.imgur.com/sQDTLyY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Hız olarak şimdilik safari ve chrome dan iyi gibi gözüküyor.Eklenti desteği şimdilik yok.Bazı tuşlar çalışmıyor,safaride desteklenmeyen tarayıcı uyarısı aldıgım youtube videolarını sorunsuz açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 deneyelim bakalım. pron browserı arıyorum kimsenin tıklamayacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konusu varken sorayım burda chrome çok kasmaya başladığından dolayı firefoxa geçtim. Ama firefoxun flashı baya bir sıkıntılı durmadan çalışmayı durduruyor yada yavaş çalışıyor.Mesela dizi izliceksem veya youtubedan video izleyceksem chromeda cillop gibi çalışan video firefoxda zarzor çalışıyor.Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuya GERGE hala gelmemiş, acaba hasta falanmi. Kaçırmazdi böyle konulari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Eski Opera'cılar hatta hala kullanmaya devam edenlerden biri olarak deneyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 allahım olay bu lan. chrome'un appler gelirse tadından yenmez. Material design gibi olmuş, çok da güzel olmuş. tabların yerleriyle oynamak da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Opera'nin basta yapmasi gereken buydu, kendilerini ayri kilan her ozelligi kaybettiler Chromium tabanina gecince. Aslinda yapilabliiyormus iste... Buyuk salaklik ettiler Opera'cilar, yani o kadar buyuk salaklik ettiler ki inanmakta zorlaniyorum Opera'yi yapan adamlarin aslinda o kadar salak olduklarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Operayi yapanlar aslinda bunlarmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Chastor said: Konusu varken sorayım burda chrome çok kasmaya başladığından dolayı firefoxa geçtim. Ama firefoxun flashı baya bir sıkıntılı durmadan çalışmayı durduruyor yada yavaş çalışıyor.Mesela dizi izliceksem veya youtubedan video izleyceksem chromeda cillop gibi çalışan video firefoxda zarzor çalışıyor.Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? yeni bir update ile oldu sanırım ben aynı durumdan muzdaribim diye chrome'a geçtim. bazı video'larda da ses var görüntü yok şeklinde çalışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Default olarak adblock barındırıyor galiba. bazı sayfalarda anlamsız boşluklar oluyor. daha tam olmamış ama olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 adblocker varsada aşırı basarısız,hurriyetın sıtesı gorulmuyor reklamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bu mail defmi geliyo gelmiyomu anlamadım giremiyorum webmail ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 he ok calıstı cok yavas acılıyo sayfalar bu arada, ama işlevsellik k.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Sayfa full yuklenince aciliyor anladigim kadari ile. Ama ctrl F5 kombinasyonu yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar