Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 istersen bir de deterjan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 deadwoll said: Mama olarak ne veriyorsun? Mama direk hayvanın kokusunu değiştirir. Bir de sürekli yıkamak doğru değil, çünkü hayvanın vücudunun da yağ dengesi vesairesi var. Yakın bir aile dostumuzda husky var eşek kadar; ayda bir yıkıyor, kaliteli kuru mama veriyor ve tarıyor sıksık. Hayvan ve ev tertemiz kokuyor. Bir de alıştırmışlar tuvaletini sadece sabah ve akşam dışarıya çıkarttıklarında yapıyor. yazık la hayvana günde 2 kere tuvalet mi olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Abi mama vs. tuvalete çıkma sıklığını da etkiliyor bayağı. İyi mama win direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Toz sampuan kullaniyorduk biz malamute kopegimiz icin gayet yeterli oluyordu bir de normal yemek verince yag dengesi sastigi icin koku yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 irlanda seteri köpek baktım ben kısa süre, mis gibi kokuyodu lan hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Aceace said: Dalga geçeceksiniz biliyorum ama yapacak bir şey yok. Yazmam lazım. Abi arap sabunu tek cümleyle 10 numara 5 yaldız. Kokuyu da alıyor. Tüyleri de yumuşatıyor. Perfekt. Ciddiyim bak. Bizim veteriner de kafasını yıkamamak şartıyla arap sabunu tavsiye ediyor. arap sabunu çok bilinen bir yöntem zaten. hiçbir sentetik kimyasal katkı maddesi içermediği için köpek şampuanlarından sonra en iyi yöntem. Tüyleri çok parlak yapıyor. Ancak ev köpeğini çok sık yıkamak zaten zararlı. Derilerinde bulunan bazı yararlı yağların gitmesine sebebiyet veriyor. Ben 1.5-2 ayda bir yıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Fransuxa said: MrLevie said: yok yok hayvan 1.5 yaşını geçmeden, tam sağlıklı hale gelmeden traşa götürmemek lazım. tüyleri koku yapmıyor pek. bizimkinde cayır cayır tüy vardı, hayvanı haftada bir yıkıyorduk, gıdım koku kalmıyordu eşşek sıpasında. ya salak saçma sitelerde de hayvanı yok 30-45 günde bir yıkaıyn ne kadar çok yıkarsanız o kadar çok kokar falan yazmışlar. ulan fiziğe aykırı bi kere. biz çok yıkanıyoruz çok mu kokuyoruz? @hacı denerim abi. şu iğneleri olsun bi toparlasın vücudunu sıpa. evde 9 kedi 1 köpek olduk aman yarabbi çok yıkanırsan çok yağlanırsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 lan ben bu konuyu unutmuşum. sabah sabah köpek yüzünden gavatını birini öldürüyodum dedim pati pet e bakayımda aklıma geldi. bizim spastiğinde salak saçma yerlere bi anda instant sıçma moduna girme huyu var. yavşak tam ucunda tutuyomuş bi anda sıçmış görmedim ben de. arkamdan ptt nin yavşak şöförü gelmiyomuş bende bizimkini sürüklüyodum tam lan buraya yapma gel şu çimenlere gidelim diye meğer sıçmış çoktan herif bağırıyo arkamdan LAĞ İNSAĞN GÖÇÖCÖK BÖĞRDAN diye. konu hayvan kedi köpek olunca bi anda rage basıyo zaten öyle lanlı lunlu konuşma adamı kanser etme diyip üstüne saldırınca hemen kaarşim moduna giriyo allahın gavatları. bizimki şaşırdı iyice bu sıçma faslını zaten. bi gün kabız oluyo bi gün su gibi. bi gün enteresan bi halde. kuru mamaya alışsın diye gidip 10 liralık mama aldım. bide yaş mama aldım karıştırıp veriyodum. iyice alıştı kuru mamaya. yarın gidip hills in 15 kiloluk mamasından alıcam. ya mamayı yicek yada yumruğu yicek suratına ikisinden biri dgsdfg. yemeze eğer bizim çoban sütle karıştırıp ver falan dediler. bakalm artık ta evet gerçekten yediği mama tuvaletinden tut kokusuna kadar çok değiştiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mamayı koyduktan sonra yemezse vicdan yapma. İlla ki yiyecek hayvan. Bi de yaş mamayı çok vermeyin ya, ishal yapar o hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Fransuxa said: evinde 4 tane husky bakan abla var karının evi mis eskimolar gibi sokağa bi çıkışı var knightta koridor açan warriorlar gibi. ben warrioru kuleye karşı tanklarken ne nova town yapardı mageler beee efkarlandım gencligime gittim birden ajgsfdakgjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Eukanuba lamb and rice cogu kopek yardir yardir tuketir bu mamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar