forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bir iki sorum var şimdi 40 gün kadar alakasız bir iş yerinde çalıştım 4A bunu yeni iş yerinde saydırabiliyor muyum haftalık çalışma 40 saat olarak belirlenmiş izin kullanırken haftanın pazar günleri sayılmıyor diye duymuştum yani pazartesi günü dahil 7 gün izin alırsam hafta salı işte olmam lazım? yoksa 40 saatten solayı cumartesi de dahil olur mu bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 cumartesi dahil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 yani çarşamba iş başı bir de "Yıllık ücretli izinleri işyerinin kurulu bulunduğu yerden başka bir yerde geçirecek olanlara istemde bulunmaları ve bu hususu belgelemeleri koşulu ile gidiş ve dönüşlerinde yolda geçecek süreleri karşılamak üzere işveren toplam dört güne kadar ücretsiz izin vermek zorundadır. İşveren, işyerinde çalışan işçilerin yıllık ücretli izinlerini gösterir izin kayıt belgesi tutmak zorundadır." şu teklif edilebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 adam saniyenin hesabını yapıyor. tam patronun kıl oldugu calısan tiplerden asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben de tam onu diyecektim ..isveren baban degilse o ikinci dusundugunu teklif ettiginde sirketin dis kapisina adimini atmis gibi birsey olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yılık izin yoksa nbiye çalışayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ücretsiz yol izni alıyosun sıkıntı yok onda . yıllık izin aldıgında ilk 2 cumartesi sayılıyor sonra cumartesiler de eklenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 saçmaymış ilk 2 cumartesi neden 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 şu cumartesiyi bir açıklayın yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 gidip ik'ya sorsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Kanuna göre cumartesi iş günü malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 cumartesileri çalışmıyom ben leel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Kanundaki iş gününe göre değil, sözleşmeye göre olması lazım onun. Kanunda yazan işçiyi korumak için, emredici değil; işçi lehine değişiklik olabilir, aleyhine olamaz. Yani Pazar her şekilde tatil ama iş sözleşmesine göre öbür günler de tatil olabilir. Eğer sözleşmede cumartesileri iş günü değilse yıllık izinde de sayılmamalı. Akşama kesin bilgi veririm, bu dersten hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 fizban said: gidip ik'ya sorsana. daha başlamadım ve ilk sene yıllık izin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Eskimezsin, çalış yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ne gerek var izin hakkı varken çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tembelliğe alıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar