Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Arkasında blizzar olmasa bu oyun zor ayakta kalırdı.. Keske oyundakı bırımlerı yonetebılsek ve basımızda arthası sylvanası gorebılsek.. yanı footman olup olume bile bile atlamak cok keyıflı olurdu bence.. tabi birde ucan birimler eksigi var orda zaten batırmıslar,madem druıd yapıyorsun strom crowa da donussun.. ılk cıktıgında ne hayallerım vardı.. orclarla gezen haın bır elf olmayı ıstıyordum ama o bıle mumkun degıl..oyunun multıplayer oldugun nasıl anlıcaz acaba cok mrk ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Infernal_Reborn, 07 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: fos çıkmayacak ama beklediğimiz kadar iyi olmayacak bence. yani bir uo gibi yıllarca oynanmıycak. UO güzel oldugu icin mi yıllardır oynanıo? Geniş , skill based(cok fazla skill) ve beleş oldugu icin olmasın ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Suark, 10 Temmuz 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Pvp İcin arena olacakmıs..oyunun burdan fos oldugu belli ne yanı ben bır elf kızına tecavuz etmek ıstesem yapamıcakmıyım? Hangi MMORPG de bir elf kızına tecavüz ettin?[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 LOL! hocam sen bırak bence bu olayı günahlarından arın bi tapınağa filan yollayalım seni :) tecavüz etmek için oyun mu oynanır yav rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tamam da o elf kızı da senin pipini kesmek istiosa sen ister misin böle olmasını? Sonuşta bazı yerlerde sınırlar olmalı. Bence çıkacak 2. ek paket World Of Warcraft: Generals tarzı bişi olucak. Zaten ben hep öle olsun istemiştim. Sizin ekranınızda bi ok çıkıcak ve sizin komutanınızın saldırmanızı istediği adamın yününü göstericek. Tabii ki görüş alanınıza girdiği zaman da bi ok da üzerinde çıkıcak. Sizi yöneten kişide de fog of war falan olur. Scoutların görüş kapasitesi yüksek olur, falan filan. Güzel olmaz mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 O senin dediğin mmo strateji olur :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Savage gibi diyosunuz yani. Hmm savage da commander lık hiç eğlenceli bişi değildi, öyle generals tadında bi ek yada patch yapacaklarını sanmıyorum. Oyun mmorpg bi kere, herkes karakteriyle oynamayı tercih edecektir. Pvp arena olayına da açıklık getireyim. Pvp serverında tabii ki horde vs. allience olacak. Arenalar aynı factiondaki karakterlerin birbirleriyle savaşabilmeleri için. Ölmek söz konusu değil, kaybeden kazananın önünde diz çöküyor ve bölgenin chat kanalına dövüşün sonucuyla ilgili bir mesaj gidiyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ölünce item kaybı oluyor mu? Bence alsınlar daoc'u taureniydi orcuydu koysunlar satsınlar, alırım ben=)[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Faction vs Faction olayını okudum tam istediğim gibi olmuş :).Hem çeşitlilik getirmişler hem de savaşmak için bir sebep vermişler.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: zlorwf, 10 Temmuz 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Ölünce item kaybı oluyor mu? Bence alsınlar daoc'u taureniydi orcuydu koysunlar satsınlar, alırım ben=) +1149871:)daocun sistemini hic biseye deismem walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ya bence de ölünce item kaybı olsun. Ultima Online'daki en zevkli olaylardan biri de loot çekmekti. Karşınızdaki savaşçının elinde en güçlü silah varken onu öldürebiliyorsanız, o en güçlü silaha sahip olmanız hakkınızdır bence. Zaten UO:AoS'ta ölünce eşyan yerine ona ödediğin sigorta masrafı gitmeye başladı ki oyunun tadı kalmamıştı zaten. Herkes en güçlü zırhları vsyi giyiyor ölümüne dalıyordu. Nasıl olsa ölünce 5-10dkda yapabileceği parayı kaybedecekti sadece..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Durlag, 10 Temmuz 2004 17:20 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 07 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: fos çıkmayacak ama beklediğimiz kadar iyi olmayacak bence. yani bir uo gibi yıllarca oynanmıycak. UO güzel oldugu icin mi yıllardır oynanıo? Geniş , skill based(cok fazla skill) ve beleş oldugu icin olmasın ? uo guzel oldugu icin ve oyuncuya cok sey bıraktıgı ıcın oynanıyordu..aos cıktı oyun dıablo onlıne oldu cırkı cıkt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 UO'nun asıl en güzel yanı arkadaşlarınla beraber oynamanın çok kolay olmasıydı. ICQ'dan brit bankta buluşalım dendi mi çek bi recall hemen buluşurdunuz. Bu tarz özelliklere WoW'da dikkat edilmesi lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Suark, 10 Temmuz 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Pvp İcin arena olacakmıs..oyunun burdan fos oldugu belli ne yanı ben bır elf kızına tecavuz etmek ıstesem yapamıcakmıyım? lineage2 tavsiye ederim sana isteklerini karşılar :) bu arada wow'u gözünüzde çok büyütmezseniz çogu istediginizi karşılar bence sonuçta çogu oyun çok büyük umutlarla beklendiginde ufakta olsa bi hayal kırıklıgı yaşanıyor oynamadıgım düzgün mmorpg(daoc bu gruba girmiyor tabi eheh) sayısı çok az ve bir kaçında bu olay başıma geldi :) [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 11 Temmuz 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bence burning legion gelene kadar horde ve humans arasında pwp ve savaşlar olmalıydı ama wow bu haliyle de çok iyi sadece şunu düşünüyorum ve düşünmenizi istiyorum: -azeroth dasınız ve elinizde bir silah var, havayı soluyun ve yolculuğa başlayın...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bu arada silahları da çok tatlı WoW'un. Karakterler o kadar fazla poligon içermemesine rağmen silahlarla çok uğraşmışlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tauren silahları üzerinde zaten durulmalıydı. bence çok güzel bir sistem: kütüğüne şamanistik işretler kazıyarak onu güçlü kıl ve en güzel baltadan bile etkili ve hafif bir silahın olsun. bence frp de bir devrimdir. ben sıkılmaya başlamıştım baltadan.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Tekrar söyliyeyim bari. Arakdaşlar bence kötü, hayal kırıklığı olacak yorumları yapmayın. Neden derseniz görünen köy klavuz istemez. Şu ana kadar çıkarılan blizzard oyunları oyun dünyasına damgasını vuran oyunlar. HER yaptıkları oyun mesela starcraft, diablo vs Halen EN İYİ OYUNLAR listelerinde ilk başlarda. Ayrıca bağzı firmalar oyunları çıkardıktan sonra oyunla ilgilenmez yeni oyunlar için çalışırlar. Ama blizzard hiçbir zaman öyle yapmadı. Bknz. Battle.net. Ayrıca tam insanlar dibalo2 exp'ten sıkılmışken 1.10 patch'ini çıkarıp resmen bırakanları oyuna geri çektiler. Kısaca Son derece başarılı bir OYUN FİRMASI Blizzard. Wow için çok uzuuunn bir zaman uğraştıkları ortada. Tabiki bazıları yok bu oyunun kaşı yok, gözü yamuk gibi eleştirilerle Wow'a bok atacaklardır ama göreceksiniz Wow daha önce olduğu gibi en çok oynanan Memo-rpg olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok bence tam tersı ... oyuncu profılı beklentılerını ne kadar mınımum tutup az sey beklerse bu oyunun basrısınıda artırır alınan zevkıde ... herkes blizzard bu ısını bılır deyıp super bısı beklerse hayal kırıklıkları cok daha buyuk olabılır ... kı bence oyun cıktıgında cok da tatmın edıcı olmayacak ama zamanla bıseye benzeyecek ... dedıgım gıbı kendınızı ne kadar en kotu ye hazırlarsanız ıyı bıseyler oldugu zaman daha mutlu olursunuz ... :):([signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 İlk çıktığında tatmin etmeyecek çünkü ilk çıktığında sahip olacağı çoğu şeyi open-betada zaten görmüş olacağız. Hatta bunun böle olmaması için bazı özellikler sonradan eklenecek..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 İşte o yüzden acaba betaya hiç girmesem mi diyorum....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Artık open beta'ya da girmezsem beni direk akıl hastanesine akıl hastanesine kaldırabilirsiniz... Orada doktorları enchant ederim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sırf wow için ağustosta pcmi upgrade ediyorum,bide fos çıkarsa 3-5 molotof kokteyli hazırla blizzardın binasına...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bişeyin fos cıkıcagı yok testerlarla sürekli irtibat halindeyim.. herşey güzel gidiyormuş..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evrenin en iyi online rpg sinden bahsetmiyor muyuz? o zaman sorun yok[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar