senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Grego said: bunu artık patronuma kadar herkes gördüğü için varın siz de görün efendiler, nasıl deliler var dünyada bilinsin. ahaha çok tatlı lan sdfsdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sekreteri yolla kanka stajyer eskidi
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Abi kızı deli gibi merak ettirdin bize. Ne pis bi adam çıktın. İşine son verin de kızı çakalların ortasına bırak ;) burada onun içindeki ilgi açlığını dolduracak nice koç yiğitler var.
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya yok merak ettirmekten de değil, başlığın başından beri, ne mızraklamadığım kalmıştı, ne içten içe aslında isteyip-istemedğim. son şizofren halini belgeleyeyim dedim. bu kafadakine yürüyecek babayiğit hala varsa, ben birşey demiyorum daha. :)
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 daha kötüleriyle çıkmıştım, telini atar mısın ö.m.den
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Sparkcaster said: fotoğraf yolla yada gerçekleşmedi grego yalan söylemez.
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 o mesajlardan sonra en derine mızraklardım ben
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Son 3 post yüzünden sesli gülüyorum ofiste ahahah
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Grego said: son bir aydaki mevzuları buraya geçemedik. stajyer arkadaşa yarın çıkışını veriyoruz. attığı mesajları da iş davası olabileceğini öngörerek saklıyoruz. sekreter aldık, o iyi allahtan. bi özet geç, mesaj kesmedi. valla mızrak resmi koymıycam.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 off tam teselli etme noktasına geldik şu an yalnız he. off ki ne of
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 adres ver bare de, bu kekolar ofisin kapisinda beklesin lise cikisi gibi asdf.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Birisi şu kıza saplarsa patinin kahramanı olacak. Öyle biledi adam komüniteyi...
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Nosfe said: Grego said: son bir aydaki mevzuları buraya geçemedik. stajyer arkadaşa yarın çıkışını veriyoruz. attığı mesajları da iş davası olabileceğini öngörerek saklıyoruz. sekreter aldık, o iyi allahtan. bi özet geç, mesaj kesmedi. valla mızrak resmi koymıycam. previously on grego - çalışan ile ilgili problem paticik e taşınır. motivasyon konusunda akıl istenir. Grego said: şimdi, benim yanımda çalışan 25 yaşlarında ( duygusal yaşı 13 ) bir hanım var. şirket sahibi değilim, bu kişiye yapması gerekenleri yaptırıyorum gibi düşünün. bahsi geçen sektör, tekstil. bu hanım kızımız da grafiker. günde 2 tasarım bekliyoruz kendisinden. hafta da 10. stajyer olduğu için çok yüklenmiyoruz. gün içerisinde maruz kaldığım yakınmalar; -ben birşey yapamıyorum haberin olsun, -olmuyor -beni kovun -ben beceriksizim -ben bu işi beceremiyorum, bu parayı haketmiyorum -beni sevmiyorsun ( wtf!? ) -akşam haber vermeden çıkyorsun ( wtf!? x 2 ) -beynimi yormak istemiyorum vs vs. uzatmayayım. birşeyi yapamadığında ertesi güne kalıyor. ertesi günde yapamıyor ve çığ şeklinde büyüyor. işler geri kalıyor. yapmadığı için biraz sert konuşunca, bana trip atıyorsun diyor. !? işten çıkarmak benim elimde. ama çıkarmıyoruz. çünkü biraz işi öğrenmesini istiyorum, biliyorum ki bu tip tırıvıralrın tı sını yapsa bir sonraki iş yerinde kapının önüne koyarlar. babasını yakın zamanda kaybetmiş ve sanırım biraz sıkıntılı bir geçmişi var, bipolar benzeri iniş çıkışlar var. yemek yemeye üşendiği için, daha doğrusu birşeyi çiğnemek zor geldiği için, mantı yiyen bir insandan bahsediyoruz. tolere ediyorum. ve bir diğer neden, onu çıkarırsam yapacağı işleri ben yapmak zorundayım, yeni birisini işe alıştırana dek. sorumlu olduğunuz insanlar varsa iş yerinde, kaybetmeden, nasıl bu arkadaşı kendine getirmek lazım. patronlar eqlesin. - paticik olarak stajyerin mızraklanması gerektiğine karar verilir. - inatla konu iş motivasyonuna sokulmaya çalışılır - başlık hanım a okutulur, grego evli zannedilir. - stajyerin süreçte darlayan mesajları paylaşılır - stajyerin aleni bir şekilde yazdığına karar verilir, grego nun ise ilgi çekmeye çalıştığına yahut ego masturbation - konu dağılır - grego yöneticiye sataştığı için kovulur - grego geri gelir - grego yöneticiye sataştığı için kovulur - grego sataşmayacağına söz verip geri gelir - bu forumdan uzak kalınan sürede stajyer mesajlaşmayı keser - dün 1 2 post önceki mesajı atar durduk yere - patronla karar verilir, stajyer dehlenir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 stajer kız size nasıl dava açabilir ki? stajer dediğin elli bir süre çalışır sonra ilişiği kesilir stajer adı üstünde
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 aquila said: adres ver bare de, bu kekolar ofisin kapisinda beklesin lise cikisi gibi asdf. ad soyad verip geri girdim foruma zaten.
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 BabacumMostors said: stajer kız size nasıl dava açabilir ki? stajer dediğin elli bir süre çalışır sonra ilişiği kesilir stajer adı üstünde bi dava söz konusu olmaz da, biz tedbirli davranıyoruz sadece. istifasını isteyeceğiz sonuçta. ihbar süresi var sadece hak olarak.
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Tüh ya son ay olaylar oldu zannettim bişey olmamış. Drama kesmedi o yüzden kusura bakma:
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Adam novice fencer çıktı Rıza baba
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://vignette4.wikia.nocookie.net/ageofempires/images/4/4f/Spearman.jpg genç spearman ler rahatsız
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 staj bitimine ne kadar kaldı ki? staj dediğin sözleşmeli bir şey değil hani süresi dolunca biter
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 stajyer i biz dedik stajyer diye, öyle yasal olarak stajyer değil. junior designer gibi düşünebilirsin. hayalden title. yoksa normal çalışan.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 veda partisi yapıyorlar mı arkadaşları
Öne çıkan mesajlar