Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

deadwoll said:

Mature diyince, 5-6 yaşlarındayken bana GÖSTER BAKAYIM TEYZENE ÇÜKÜNÜ diyen şişko ve sakallı gün teyzeleri geliyor benim aklıma.

Türkiye'de ne mature'ı abi, yapmayın.

Ne matureler var bir bilsen.

Hayal bile edemiyorum abi, o kadar görmedim öyle kadınları. Bir de mature derken 50, 60+'dan bahsediyoruz değil mi? 30-45 arasından falan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesajdaki konu için kız gregoyu kandırıyor ayağıma çivi battı diye, çıkarmaya çalışırken ofisin fotokopi odasında öpüşüyorlar ellemeç falan da var ama daha ileri gitmiyor. Grego şimdi hem kızı mızraklayıp, hem de karısının (evli ve 2 çocuk babası kendisi) farketmemesini sağlamaya çalışıyor.

Yarın gece iş seyehati ayağıyla otele götürecek çıtırı. Çakaaaaalll

Kız da bu

http://www.genelhaber.org/wp-content/uploads/images/Cansu-Taskin-Kimdir.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Xaenin said:

Hayatımda aldatılmadım, kız arkadaşımın da burayı stalkladığını sanmıyorum.

6 yaşından beri arkadaşmışız gibi tahminlerde bulunmayalım.

Hayatımda aldatılmadım çok iddialı bir laf be abi :)

sağ elini sol eliyle bile mi aldatmamış?
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

Yeni mesaj degil bu. Bu mesaja verdiğim
bu cevaptan sonra kesildi zaten mesaj. 1-2 haftalık olay.

Mesajı ne kafada olduğunu örnekleyim ve benim duruşumu netleştireyim diye iliştirdim.

göndereceğim zaten arkadaşı, yenisini bulur bulmaz. son durum bu.

konu kapanmış ama 1-2 haftalık msj in capsini niye saklar ki bir insan
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir mesajımı silmiyorum, duruyor hepsi. iphone u ilk aldığımdaki gelen viber account mesajları bile duruyor hatta. ama başlığa tekrar yazma sebebim bu değil elbette.

arkadaş kendi alıklık rekorunu kırmış bulunuyor. haberdar edeyim dedim.

shutterstock u bilen bilecektir. grafikerler için paralı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var. aylık üyeliğimiz 250 USD, şirket ödüyor.

ve bu alık, siteye login olmadan imaj indirmeye çalışıyor. her seferinde önce ödeme planını seçiyor, sonraki ekrandan bizim üyelik şifremizi giriyor. kredi kartınıza 250 usd daha dayayacağız onaylıyor musunuz u onaylıyor. ve bu ay içinde 4 kez aynı işlemi yapıp şirkete ekstradan 1000 usd sokuyor.

4 kere ödeme planı seçiyor ve 4 kere kredi kartı ödemesini onaylıyor. 4ünde de fotoğraf indirdim sanıyor.

4.
dört.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...