Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 İnşallah Tuna başganım. Bi çeyrek takmaya gelirsin düğünüme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 39 sayfanın özetini geçebilir misiniz? kızla sevişti mi sevişmedi mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yeni op benim Kostok. Başlığı devraldım bildiğin. Grego'dan bi cacık çıkmaz. İlişkisi olan, mutlu bir adam kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 vişmastır saplamış. konunun özeti bu arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sorieno said: deadwoll said: Mature diyince, 5-6 yaşlarındayken bana GÖSTER BAKAYIM TEYZENE ÇÜKÜNÜ diyen şişko ve sakallı gün teyzeleri geliyor benim aklıma. Türkiye'de ne mature'ı abi, yapmayın. Ne matureler var bir bilsen. Hayal bile edemiyorum abi, o kadar görmedim öyle kadınları. Bir de mature derken 50, 60+'dan bahsediyoruz değil mi? 30-45 arasından falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 İlk mesajdaki konu için kız gregoyu kandırıyor ayağıma çivi battı diye, çıkarmaya çalışırken ofisin fotokopi odasında öpüşüyorlar ellemeç falan da var ama daha ileri gitmiyor. Grego şimdi hem kızı mızraklayıp, hem de karısının (evli ve 2 çocuk babası kendisi) farketmemesini sağlamaya çalışıyor. Yarın gece iş seyehati ayağıyla otele götürecek çıtırı. Çakaaaaalll Kız da bu http://www.genelhaber.org/wp-content/uploads/images/Cansu-Taskin-Kimdir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Sorieno said: Dworgian said: indekslenmeyen bölüm olsun da sen de yaz. gündem fln gibi. Kaan çıktı DELİKANLILIK kartını oynadı. Evlilik mevlilik üstüne şimdi onun aggrosunu almak zor. DELİKANLI ADAM SEVDİĞİNE SADIK OLUR, ERKEK ADAM YOLDAN SAPMAZ. Signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Hayatımda aldatılmadım, kız arkadaşımın da burayı stalkladığını sanmıyorum. 6 yaşından beri arkadaşmışız gibi tahminlerde bulunmayalım. Hayatımda aldatılmadım çok iddialı bir laf be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 axedice said: Xaenin said: Bildiğim kadarıyla Hayatımda aldatılmadım -fix'd Ha gelmiş fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 agzedisin çabasını görmezden gelmez misiniz iki dakka yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Beyaz atlı şövalyeler kovboylar da gelmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dworgian said: Xaenin said: Hayatımda aldatılmadım, kız arkadaşımın da burayı stalkladığını sanmıyorum. 6 yaşından beri arkadaşmışız gibi tahminlerde bulunmayalım. Hayatımda aldatılmadım çok iddialı bir laf be abi :) sağ elini sol eliyle bile mi aldatmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego mesaiye bırakabildi mi soru o şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu an hep beraber mesaideyiz. benim hanım gelecek ben çıkacağım. o hala mesaide olacak. çok isteyenler cv atsın, yanyana çalışma imkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 İstese gece vardiyasına nöbetçi bile yazar da, kıyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: şu an hep beraber mesaideyiz. benim hanım gelecek ben çıkacağım. o hala mesaide olacak. çok isteyenler cv atsın, yanyana çalışma imkanı. Tebrik ettim (tu) Ama şirkette güvenlik kamerası var mı hayır sen çıkacaksın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yapacağı işleri mail atacak. bende işe göre çık diyeceğim. bir de yenibiriş.com teklif göndermiş, 3 ilan 1 yıl 600 lira diye. pati evrene sağlam mesaj göndermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Neyse yoldayım aksiyon fln olursa okuruz akşam. Yoksa bu topic gg. Artık yeni maceralara bakıcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 milf wot (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego hepinizi kullanmış, burada efendi adam ayakları yapıp sevgilisine göstermiş başlığı, +repleri toplamış, I sense a conspiracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: Yeni mesaj degil bu. Bu mesaja verdiğim bu cevaptan sonra kesildi zaten mesaj. 1-2 haftalık olay. Mesajı ne kafada olduğunu örnekleyim ve benim duruşumu netleştireyim diye iliştirdim. göndereceğim zaten arkadaşı, yenisini bulur bulmaz. son durum bu. konu kapanmış ama 1-2 haftalık msj in capsini niye saklar ki bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hiçbir mesajımı silmiyorum, duruyor hepsi. iphone u ilk aldığımdaki gelen viber account mesajları bile duruyor hatta. ama başlığa tekrar yazma sebebim bu değil elbette. arkadaş kendi alıklık rekorunu kırmış bulunuyor. haberdar edeyim dedim. shutterstock u bilen bilecektir. grafikerler için paralı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var. aylık üyeliğimiz 250 USD, şirket ödüyor. ve bu alık, siteye login olmadan imaj indirmeye çalışıyor. her seferinde önce ödeme planını seçiyor, sonraki ekrandan bizim üyelik şifremizi giriyor. kredi kartınıza 250 usd daha dayayacağız onaylıyor musunuz u onaylıyor. ve bu ay içinde 4 kez aynı işlemi yapıp şirkete ekstradan 1000 usd sokuyor. 4 kere ödeme planı seçiyor ve 4 kere kredi kartı ödemesini onaylıyor. 4ünde de fotoğraf indirdim sanıyor. 4. dört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 abi bence eşine dövdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yalnız ondan önce patronu, kocasına gregoyu sodomize ettirecek. Bin dolar nedir arkadaş. http://www.youtube.com/watch?v=uqLYjRn--GI Song semi-related. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Arayın refund isteyin ya. Amma abarttınız. Benim iş arkadaşımın öyle memeleri olsa şirketi satsa refund ettiririm. Nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar