imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.reactiongifs.com/r/ltr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 biz de gayet mesafeliyiz abi senin cikarttigin varsayimlari gercekmis gibi yasiyoruz.. nan kendin demissin ya okuttum diye..sadece onun acilimina dair yorumlarda bulunduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ona demiyorum ya, imamizer birşey yazmıştı bulamadım şimdi telefondan ~ yenge okudu mesajları. Kızın da okuması sıkıntı degildi mızraklar çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: yok estafurula. trollemiyorum da, eğlencenizi de bozmayım istedim, konu rayından çıkalı baya oldu çünkü. imamizer said: beyfendi iş yeri ciddiyetine uygunsuz ahlaksız, seviyesiz ilişkiler kurarken kızlarla fingirdeşip, tripleşip, mesajlaşıp karşılıklı duygusal aksiyonlar içinde mesaide yüzerken iş rayından çıkmıyor. pati vur kaç diyince auvvv iş rayından çıktı. bu mu? güzel yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 mızraklar hep vardı önemli olan how to use it. valla sms mesajları capsleri daha çok bekliyoruz. özellikle fasulye mesajlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: ben mesafemi gayet koruyorum, kendi çıkardığımız varsayımları gerçekmiş gibi yaşamayalım derim. sen simdi bunlari kiz arkadasina mi okuttun? http://i45.tinypic.com/fbam9x.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hah aynen bu. adam beni fingirdek yaptı. ayıp olmasın diye mesaja odunsu cevap verdik diye fingirdek olduk. ~ ve de evet okuttum. saklamaya ne gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 eski kiz arkadasi mi demeli yoksa..yok ya ..saka saka..kiz birakmaz bunu ..aksine bonus puan bile kazanmistir..oww..sahanesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: Ona demiyorum ya, imamizer birşey yazmıştı bulamadım şimdi telefondan ~ yenge okudu mesajları. Kızın da okuması sıkıntı degildi mızraklar çıkana kadar. yani kiz da okudu. shit happens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gregocugum yok ben o sekilde dusunmuyorum da gercekten yapilan bazi yorumlarin haddini astigini dusunuyorum..o tip insanlarin gerekceli savunmasi da internete birsey yazildigi zaman bunun *ic edilecegini bilmeliydin oluyor genelde..ama iste ..aradaki denge cok ince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: ~ ve de evet okuttum. saklamaya ne gerek. Okusun, bilsin, sorun yok. Arada bir tatli suda yuzmek de iyi gelir insana hep tuzlu tuzlu nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: hah aynen bu. adam beni fingirdek yaptı. ayıp olmasın diye mesaja odunsu cevap verdik diye fingirdek olduk. http://4.bp.blogspot.com/-bppwcHWAzpc/UuZbhLAyTpI/AAAAAAAACZ8/hUfTE9lMx5I/s1600/moriarty___surprise_face___gif_by_talichibi-d4rwq08.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dana22 said: gregocugum yok ben o sekilde dusunmuyorum da gercekten yapilan bazi yorumlarin haddini astigini dusunuyorum..o tip insanlarin gerekceli savunmasi da internete birsey yazildigi zaman bunun *ic edilecegini bilmeliydin oluyor genelde..ama iste ..aradaki denge cok ince.. E tabi abi, belirli bir seviyeyi gözden çıkarttım yazarken. Ha tek artısı oldu bu konunun, zannettiğim kadar mesafeli davranmıyor olabileceğimi gördüm. Allah ını yabıcam mesafenin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya nice isini yaptigi halde kovulan insanlar var, yapmayan niye kovulmuyor kovulamiyor anlamadim. ver ilani, yolla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 offf kıza bu konuyu okutmak.... şimdi olayın gelişimine bakıyoruz. sürekli bi ciddi, ağırdan satan, beyfendi, anlayışlı, nazik bir figür çiziyorsun. kişisel tahminim ise içten içe yanıyorsun. herneyse... sonra bunun nedeni kıza duyduğun ilgi olduğu anlaşılıyor. işin içinde duygusal bir yan olmasa mantıkla açıklanacak birşey deği yaptıkların yaşadıkların. bu da tamam. ama işte ilgini gösterme yani kızlara karşı yaptığın çiftleşme dansın farklı. yani ilkokulda saç çekiyorduk hani, sen de bu durum mesafeli durma, beyfendi olma, anlayışlı olma, sik sokçu erkeklerden olmama gibi tavırlar sergilemek. ben farklıyım demeye getiriyorsun. peki bunu en iyi nerede yaparsın farklı olduğun diğer erkekler arasında kıza el sallayarak. yani; şimdi şuna bağlıyorum sen bu konuyu kıza okuttun neden? çünkü bu kadar adam sik sok mesajı attı ve sen buna mesafeli durdun, öyle bizler gibi kötü niyetli, kaba odun erkeklerden olmadın. aksine kıza karşı duygusal yaklaşımını gayet burada deşifre ettin, gerekli alt mesajlarını kıza yolladın. kız okudu puanları topladın, puanları topşarken söyleyemediğin dertlerini de dile getirdin. bizi kullandın yani. kız okuyorsan sana yazıyorum. inanma skecek seni. bizi kullandı burda seni de kullanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imam ne eğleniyor belli değil ya. sdfpogjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi nerenizle okuyorsunuz yazılanları kıza okutmamış sevgilisi var ayrıca ona okutmuş. mal mısınız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çılgın kedi de geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imamizer said: kız okuyorsan sana yazıyorum. inanma skecek seni. bizi kullandı burda seni de kullanacak. gunumun nesesi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 azgın kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imamizer said: offf kıza bu konuyu okutmak.... şimdi olayın gelişimine bakıyoruz. sürekli bi ciddi, ağırdan satan, beyfendi, anlayışlı, nazik bir figür çiziyorsun. kişisel tahminim ise içten içe yanıyorsun. herneyse... sonra bunun nedeni kıza duyduğun ilgi olduğu anlaşılıyor. işin içinde duygusal bir yan olmasa mantıkla açıklanacak birşey deği yaptıkların yaşadıkların. bu da tamam. ama işte ilgini gösterme yani kızlara karşı yaptığın çiftleşme dansın farklı. yani ilkokulda saç çekiyorduk hani, sen de bu durum mesafeli durma, beyfendi olma, anlayışlı olma, sik sokçu erkeklerden olmama gibi tavırlar sergilemek. ben farklıyım demeye getiriyorsun. peki bunu en iyi nerede yaparsın farklı olduğun diğer erkekler arasında kıza el sallayarak. yani; şimdi şuna bağlıyorum sen bu konuyu kıza okuttun neden? çünkü bu kadar adam sik sok mesajı attı ve sen buna mesafeli durdun, öyle bizler gibi kötü niyetli, kaba odun erkeklerden olmadın. aksine kıza karşı duygusal yaklaşımını gayet burada deşifre ettin, gerekli alt mesajlarını kıza yolladın. kız okudu puanları topladın, puanları topşarken söyleyemediğin dertlerini de dile getirdin. bizi kullandın yani. kız okuyorsan sana yazıyorum. inanma skecek seni. bizi kullandı burda seni de kullanacak. KİŞİSELE Bİ BAŞLIK AÇSANA YA 10 NUMARA YAZIYOSUN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imamizer said: http://i.imgur.com/bIiBgRb.png HAHAHA IMAM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 İmam epicfail in hayırlı olsun karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imam ne gaza geldi be, grego mesafeni koruyamamissin belli ki. mesafeni koruyabilseydin hatun sana o leblebi mesajini, meric mesajini falan atamazdi. ki zaten ben beceremiyorum beni kovun diyen kiza, yerine birini bulup ayril demek yerine motive etmeye kalkarsan o mesafe kalmaz. onunla ayni pozisyonda birine yaptirticaktin motivasyonu. ama o da kizin isine gelmez tabi. patrona mudure yanasmasi lazim. tldr ok yaydan cikmis, isini bitir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben daha bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar