Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Grego said:

yok estafurula. trollemiyorum da, eğlencenizi de bozmayım istedim, konu rayından çıkalı baya oldu çünkü.

imamizer said:

beyfendi iş yeri ciddiyetine uygunsuz ahlaksız, seviyesiz ilişkiler kurarken kızlarla fingirdeşip, tripleşip, mesajlaşıp karşılıklı duygusal aksiyonlar içinde mesaide yüzerken iş rayından çıkmıyor.

pati vur kaç diyince auvvv iş rayından çıktı.

bu mu? güzel yazmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

gregocugum yok ben o sekilde dusunmuyorum da gercekten yapilan bazi yorumlarin haddini astigini dusunuyorum..o tip insanlarin gerekceli savunmasi da internete birsey yazildigi zaman bunun *ic edilecegini bilmeliydin oluyor genelde..ama iste ..aradaki denge cok ince..

E tabi abi, belirli bir seviyeyi gözden çıkarttım yazarken. Ha tek artısı oldu bu konunun, zannettiğim kadar mesafeli davranmıyor olabileceğimi gördüm. Allah ını yabıcam mesafenin şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

offf kıza bu konuyu okutmak....

şimdi olayın gelişimine bakıyoruz. sürekli bi ciddi, ağırdan satan, beyfendi, anlayışlı, nazik bir figür çiziyorsun. kişisel tahminim ise içten içe yanıyorsun.

herneyse...

sonra bunun nedeni kıza duyduğun ilgi olduğu anlaşılıyor. işin içinde duygusal bir yan olmasa mantıkla açıklanacak birşey deği yaptıkların yaşadıkların.

bu da tamam.

ama işte ilgini gösterme yani kızlara karşı yaptığın çiftleşme dansın farklı. yani ilkokulda saç çekiyorduk hani, sen de bu durum mesafeli durma, beyfendi olma, anlayışlı olma, sik sokçu erkeklerden olmama gibi tavırlar sergilemek. ben farklıyım demeye getiriyorsun. peki bunu en iyi nerede yaparsın farklı olduğun diğer erkekler arasında kıza el sallayarak.

yani;

şimdi şuna bağlıyorum sen bu konuyu kıza okuttun neden? çünkü bu kadar adam sik sok mesajı attı ve sen buna mesafeli durdun, öyle bizler gibi kötü niyetli, kaba odun erkeklerden olmadın. aksine kıza karşı duygusal yaklaşımını gayet burada deşifre ettin, gerekli alt mesajlarını kıza yolladın. kız okudu puanları topladın, puanları topşarken söyleyemediğin dertlerini de dile getirdin. bizi kullandın yani.

kız okuyorsan sana yazıyorum. inanma skecek seni. bizi kullandı burda seni de kullanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

offf kıza bu konuyu okutmak....

şimdi olayın gelişimine bakıyoruz. sürekli bi ciddi, ağırdan satan, beyfendi, anlayışlı, nazik bir figür çiziyorsun. kişisel tahminim ise içten içe yanıyorsun.

herneyse...

sonra bunun nedeni kıza duyduğun ilgi olduğu anlaşılıyor. işin içinde duygusal bir yan olmasa mantıkla açıklanacak birşey deği yaptıkların yaşadıkların.

bu da tamam.

ama işte ilgini gösterme yani kızlara karşı yaptığın çiftleşme dansın farklı. yani ilkokulda saç çekiyorduk hani, sen de bu durum mesafeli durma, beyfendi olma, anlayışlı olma, sik sokçu erkeklerden olmama gibi tavırlar sergilemek. ben farklıyım demeye getiriyorsun. peki bunu en iyi nerede yaparsın farklı olduğun diğer erkekler arasında kıza el sallayarak.

yani;

şimdi şuna bağlıyorum sen bu konuyu kıza okuttun neden? çünkü bu kadar adam sik sok mesajı attı ve sen buna mesafeli durdun, öyle bizler gibi kötü niyetli, kaba odun erkeklerden olmadın. aksine kıza karşı duygusal yaklaşımını gayet burada deşifre ettin, gerekli alt mesajlarını kıza yolladın. kız okudu puanları topladın, puanları topşarken söyleyemediğin dertlerini de dile getirdin. bizi kullandın yani.

kız okuyorsan sana yazıyorum. inanma skecek seni. bizi kullandı burda seni de kullanacak.

KİŞİSELE Bİ BAŞLIK AÇSANA YA 10 NUMARA YAZIYOSUN SEN
Sosyal ağlarda paylaş

imam ne gaza geldi be,

grego mesafeni koruyamamissin belli ki. mesafeni koruyabilseydin hatun sana o leblebi mesajini, meric mesajini falan atamazdi. ki zaten ben beceremiyorum beni kovun diyen kiza, yerine birini bulup ayril demek yerine motive etmeye kalkarsan o mesafe kalmaz. onunla ayni pozisyonda birine yaptirticaktin motivasyonu. ama o da kizin isine gelmez tabi. patrona mudure yanasmasi lazim.

tldr ok yaydan cikmis, isini bitir artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...