Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ya bazen çok esnerken bi kramp mı giriyor noluyoranlamıyorum çenenin altında böyle gıdıya dogru öyle bir acı giriyor kasılıyor ki kafayı yersin böyle max 3-4 sn falan sürüyor ilk olduğunda ölcem falan sanmıştım şişiyo bide orası elle bastırınca geçiyor bi anda geldiği gibi, bana mı oluyor ya bu sadece yada herkese olan bişise sebebi nedir bilen varmı, az önce gene oldu esnerken kitlendim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 herkese oluyor, kramp giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ağırlık çalışırken o bölgeyi kasıyorsun. Geçici kramp gibi bir şey oluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 fazla kastan olabilir. asd bana da oluyor dediğin şey ama nadiren. kafama takmadıydım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 BENİM ÇENEM TIKIRDIYOR YA NAPCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yok abi ağırlıkla alakası esneme dediğim şu ağızla yaptığın esneme sportif anlamda değil :D ha diyosanki potasyum magnezum depolarını idmana bitirip esnerken oraya kramp giriyor valla şişiyo falan bide hiç kas krampı gibi değil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 çene kanseri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 esnemeye odaklanınca 2 de 1 esneyesim geliyo şimdi korkudan yarım yarım esniyorum tam randıman alamadım sinirim bozuldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 allah başka dert vermesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bir şey olmaz, istediğin gibi esne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bende de oluyo bu, hatta uzanırken esnersem %95 ihtimalle kitleniyo. Elle yerine geri oturtuyorum resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bildigin alt ceneniz cikiyor gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gırtlağın şişiyo gibi geliyodur http://i.imgur.com/dQqXxeD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bende olmuyor. Ne kadar sağlıklıyım. Normalde yumuşak, kasınca demir gibi olan kaslarım var. En iyisi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben de bir bana oluo sanıodum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Why does my jaw always have sort of a cramp? every time i stretch, my jaw cramps up; it hurts a lot. what should I do? Best Answer The jaw muscle itself can be tightening up to make that pain happen. To get rid of the pain you have to free up the muscles in your jaw and here's how to do that: Jaw muscles, TMJ: Put your fingers on your head so your thumbs are behind your ears. Press into the back of your jaw next to the skull and hold that pressure. After 30 seconds slowly raise your head until your neck is fully extended then open your mouth as far as you can. Release the pressure but hold your head and mouth like that for another 30 seconds. For best results relax your body first by taking a deep breath and exhaling then remain this relaxed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 dana22 said: bildigin alt ceneniz cikiyor gencler.. NASIL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gece yatakta esnerken özellikle sağa dönüp uyuyosam oluyo bana sol tarafta gırtlağın orda bişey tak edip kayıyor ağrımaya başlıyor sonra elimle bastırıyorum yerine oturuyo gibi olup geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 alt ceneniz esasinda serbest kemiktir.yani cene eklemi ve cevresindeki cigneme kaslari vs ile tutunur.hareketlidir..keza cigneme ogutme hareketleri icin de ole olmak zorundadir. bazilarinin bag dokusu vs zayiftir yada zamanla zayiflar.esneme zorlama vs gibi hareketlerde o kemik basi eklemden cikabilir..kayabilir..bunlar da agriya suna buna neden olabilir.keza cikmasa bile zorlamaya bagli agrilardir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 çeneniz çıkmıyor beyler, yerine oturan bir şey yok yani asdfjasdkf. çene kaslarına kramp giriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 tam şuraya oluyo işte çeneyle adem elması arası http://i.imgur.com/4AetmSL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kanser. Öleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 evet jaer bende de aynen o bölge işte. kasılıp kalıo YOKSA BEN DE Mİ KASLIYIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 antrenmanın sonuna ekle, 1 hafta düzenli yap bişeyin kalmaz http://static.fjcdn.com/pictures/Mouth_280a86_447709.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar