Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAP User & Pass

Anhora

Öne çıkan mesajlar

SAP'yi eğer sıfırdan öğrenmeye çalışıyorsan yalnız yeri pek orası sayılmaz.

yani kullanıcı olmak üzere öğreneceksen zaten yeri orası değil...

diğer türlü de sadece öğrendiğin SAP standardını pratik yapmak için belki bir iki girersin. Ha elinde yoğun döküman vardır, adım adım ilerlemeye çalışırsın (muhtemelen olmaz ama) o zaman belki bir ihtimal.

ABAP işi için yardımcı olabilir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

di said:

SAP ile isiniz yokken SAP ogrenmek niye ya? Derdiniz mi yok nedir?

Öğrenmeden nasıl öğreteceğiz.

Ogrenmeden seni ogretmen mi yaptilar hadi ogret diye yoksa burdan bi is firsati cikar bana diye mi ogreniyosun ? Ilki ise ne mutlu, ikincisi ise e basarilar. Umuyorum ki kafayi kirmadan, yavasligindan cildirmadan mutlu mesut yasarsin. =)

Simdiki durumundan haberdar degilim gerci ama 2011'de SAP danismani sirketin birinin projelerini yaparken "CSS mi? E biz bunu SAP'de otomatik generate ederiz" diyen bi herifin altindaydik, az cok ordan biliyorum SAP kafasini ve nasi yavas oldugunu.

* Islevsiz degil yavas dedim bu arada. SAP fanboy'lari -varsa tabi sdf- saldirmasin plz.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Anhora said:

di said:

SAP ile isiniz yokken SAP ogrenmek niye ya? Derdiniz mi yok nedir?

Öğrenmeden nasıl öğreteceğiz.

Ogrenmeden seni ogretmen mi yaptilar hadi ogret diye yoksa burdan bi is firsati cikar bana diye mi ogreniyosun ? Ilki ise ne mutlu, ikincisi ise e basarilar. Umuyorum ki kafayi kirmadan, yavasligindan cildirmadan mutlu mesut yasarsin. =)

Simdiki durumundan haberdar degilim gerci ama 2011'de SAP danismani sirketin birinin projelerini yaparken "CSS mi? E biz bunu SAP'de otomatik generate ederiz" diyen bi herifin altindaydik, az cok ordan biliyorum SAP kafasini ve nasi yavas oldugunu.

* Islevsiz degil yavas dedim bu arada. SAP fanboy'lari -varsa tabi sdf- saldirmasin plz.

Sap fanboy here. css mieses generate etmek development işidir. Developmentın yavaş olmasıyla, kullanım yavaşlığı bambaşka şeyler. Dev yavaşsa dev sunucusuna, live yavaşsa live sunucusuna işlemci ram arttırırsın olur biter. :)
Sap en hızlı benim demiyor zaten, en iyisi benim diyor. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

yok be process edilen data hacmine bağlı olarak yavaşlıktan sözedebiliriz.

yani Di'nin projesinde SAP'yi hangi modül bazlı kullanıyorlardı bilmiyorum tabii de, şu an öyle yavaş bir durum yok.

PP danışmanı konuştu bu arada=)

ŞOV YAPMA BİRADER

mm danışmanı konuştu bu arada ;)

asfdsadfasf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...