Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 SAP öğrenmek için programı kurdum da bir sunucuya erişemiyorum. http://www.ides.consolut.eu/user_request Şu site uçmuş. Kullanıcı adı ve şifreyi nereden alabilirim? Hayrına verecek çıkmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konu: SAP User & Pass {23} Bu başlık sessiz yığınlar mezarlığına dönüştü. Aradığımı burada bulamayacağım herhalde neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bu sitenin zaten kalıcı olarak user ve passi yoktu... her seferinde talep ediyordun sana 1 günlük giriş için user ve pass atıyordu sistem. ama üzüldüm ya bildiğim tek herkese açık serverdı. edit: bi yere gitmemiş ya, sayfası değişmiş sadece... IDES user request Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SAP candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 birazdan kurmaya geliyorlar, kampanya modülünü fln öğreticekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SAP ile isiniz yokken SAP ogrenmek niye ya? Derdiniz mi yok nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 para varmis falan filan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 para mara yok uydurmasınlar. en azından ilk 7 yıl falan asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sayfası değişmiş evet bende biraz araştırıp buldum. Yalnız kullanıcı server'ı 25/01/2015'e kadar kapalı. Bakımdalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 di said: SAP ile isiniz yokken SAP ogrenmek niye ya? Derdiniz mi yok nedir? Öğrenmeden nasıl öğreteceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SAP'yi eğer sıfırdan öğrenmeye çalışıyorsan yalnız yeri pek orası sayılmaz. yani kullanıcı olmak üzere öğreneceksen zaten yeri orası değil... diğer türlü de sadece öğrendiğin SAP standardını pratik yapmak için belki bir iki girersin. Ha elinde yoğun döküman vardır, adım adım ilerlemeye çalışırsın (muhtemelen olmaz ama) o zaman belki bir ihtimal. ABAP işi için yardımcı olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Anhora said: di said: SAP ile isiniz yokken SAP ogrenmek niye ya? Derdiniz mi yok nedir? Öğrenmeden nasıl öğreteceğiz. Ogrenmeden seni ogretmen mi yaptilar hadi ogret diye yoksa burdan bi is firsati cikar bana diye mi ogreniyosun ? Ilki ise ne mutlu, ikincisi ise e basarilar. Umuyorum ki kafayi kirmadan, yavasligindan cildirmadan mutlu mesut yasarsin. =) Simdiki durumundan haberdar degilim gerci ama 2011'de SAP danismani sirketin birinin projelerini yaparken "CSS mi? E biz bunu SAP'de otomatik generate ederiz" diyen bi herifin altindaydik, az cok ordan biliyorum SAP kafasini ve nasi yavas oldugunu. * Islevsiz degil yavas dedim bu arada. SAP fanboy'lari -varsa tabi sdf- saldirmasin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yok be process edilen data hacmine bağlı olarak yavaşlıktan sözedebiliriz. yani Di'nin projesinde SAP'yi hangi modül bazlı kullanıyorlardı bilmiyorum tabii de, şu an öyle yavaş bir durum yok. PP danışmanı konuştu bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 MIS 4. Sınıf öğrenemediniz hala asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 di said: Anhora said: di said: SAP ile isiniz yokken SAP ogrenmek niye ya? Derdiniz mi yok nedir? Öğrenmeden nasıl öğreteceğiz. Ogrenmeden seni ogretmen mi yaptilar hadi ogret diye yoksa burdan bi is firsati cikar bana diye mi ogreniyosun ? Ilki ise ne mutlu, ikincisi ise e basarilar. Umuyorum ki kafayi kirmadan, yavasligindan cildirmadan mutlu mesut yasarsin. =) Simdiki durumundan haberdar degilim gerci ama 2011'de SAP danismani sirketin birinin projelerini yaparken "CSS mi? E biz bunu SAP'de otomatik generate ederiz" diyen bi herifin altindaydik, az cok ordan biliyorum SAP kafasini ve nasi yavas oldugunu. * Islevsiz degil yavas dedim bu arada. SAP fanboy'lari -varsa tabi sdf- saldirmasin plz. Sap fanboy here. css mieses generate etmek development işidir. Developmentın yavaş olmasıyla, kullanım yavaşlığı bambaşka şeyler. Dev yavaşsa dev sunucusuna, live yavaşsa live sunucusuna işlemci ram arttırırsın olur biter. :) Sap en hızlı benim demiyor zaten, en iyisi benim diyor. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sunucuya RAM ekleyince developer mi hizlaniyo simdi nedir anlamadim ? sdf Tartisilacak bisey yok bu arada. 4 sene once kanser ediyodu, bi de ustune boyle bi herifle calisiyoduk diyorum. Simdi iyiyse hossa ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 MrLevie said: yok be process edilen data hacmine bağlı olarak yavaşlıktan sözedebiliriz. yani Di'nin projesinde SAP'yi hangi modül bazlı kullanıyorlardı bilmiyorum tabii de, şu an öyle yavaş bir durum yok. PP danışmanı konuştu bu arada=) ŞOV YAPMA BİRADER mm danışmanı konuştu bu arada ;) asfdsadfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 vay baya varmış SAP ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 o zaman günün sorusu ES EY Pİ mi doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 İş hakkında tavsiye istesek bir iki kişiden fazla cevap yazan çıkmaz. Şimdi iş gövde gösterisine dönüştü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben de SAP kullandım 3 sene, hakikaten yavaş bi program ama çok esnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bingildak said: o zaman günün sorusu ES EY Pİ mi doğrusu ES A PE olması lazım. Bu arada ekip sağlammış, el atsak paticiki sapye geçiririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 aman abi kepenkleri kapatırız edit:patide modulcu azdır hem alayı abapcıdır komple zleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://i.imgflip.com/gorme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben clueless ötesiyim ya zaten bizim şirket geçince bütün kurguları sap e göre ayarlamak zorunda kaldık. martta entegrasyon falan yapılacak. ondan öğrenmek zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar