kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://i.imgur.com/ucZApgb.jpg resimde okla çizdiğim yerdeki bakır tel koptu macbook proda 2 3 kere çıkarmıştım ben o zımvırtıyı bu gün çıkarırken pıt diye koptu yerinden çok ince bi zımbırtı 2009 model bu arada ama baya işimi görüyodu ssd falan taktırsam canavar gibi uçar giderdi hatta. götürsem servise falan komple anakart değiştiricez vs geyiği varmı bunlarda yoksa o kısmı tamir edebilme yeteneğine sahiplermidir lan ? yoksa girdimi bi tarafımıza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 mı de ki ayrı değil bu arada yanılıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 soru işaretini ayırmışsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 BOOM diye ses çıkmadıysa patlamamıştır lehimlettir kabloyu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kontak yapip mi calistiriyon olm aleti, ne isin var oradaki kabloyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 o kadar inceki kopan şey ve alt kısmına geçirmeli işte çıkan kısım lehimde tutmaz gibi lan ne güzel sağa sola taşıyodum aleti işime yarıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 aquila said: kontak yapip mi calistiriyon olm aleti, ne isin var oradaki kabloyla. ya alet düşmüş kasası yamulmuş ekranın açılıp kapandığı yer yamulan kısım. orda bi dengesizlik olunca ilk başta bişi yoktu 1 senedir ama son 3 4 haftadır aç kapa yapınca ekranı görüntüde bi bokluk olmaya başladı renkler falan çıkıyodu sürekli ordan açıp az bi kabloları düzeltebiliyodun vs anlatamadımda sen anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 laptopa tüplü televizyon muamalesi yaparsan patlar tabi, cahil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 2009lara ssd takılıyo mu lan. dur ben bunu bi düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 go go lehim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ginaly said: 2009lara ssd takılıyo mu lan. dur ben bunu bi düşüneyim. ya takılıyo sanırım takan gördüm yada o 2009 değil boyutları yuvası falan aynı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ulan ssdyi taksak bi 5 yıl daha gider zağar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla uyuyosa rahat gider lan ramleride upgrade yaptımıydın. canavar bişi zaten ama yetmediğide oluyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sen napiyon da yetmicek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 3 e basıyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Elektronikçiler çarşısı gibi bi yer varsa olduğun yerde 10 liralık işi var onun. Getir bi dürüme ben yaparım. Et dürüm ama tavuk diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ya o kısım çok garip bence 10 tllik bi lehim işiyle olcak gibi değil ama bi götürcem şansımı deniycem valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi o klavyeyi tutan zımbırtı değil mi? klavye hedesi duruyosa içinde sorun yoktur bence, ha durmuyosa da seni kazıklamıcak bi yere götür (ki ankara'da bulman çok zor her yer nası kerterim diye adam arıyo) rahatlıkla yaparlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kermit said: valla uyuyosa rahat gider lan ramleride upgrade yaptımıydın. canavar bişi zaten ama yetmediğide oluyo yani vallaha oluyormuş lan. samsung 840 evoyu yapıştıracakmışız. 120 gb'lık alayım da takayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 tam olm takmadığın hata 2 tanede ram siperişi ver hemen 2 3 sene daha götürür çok rahat canavar canavar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 SSD tanrilarin biz kullarini odullendirme sekli resmen. Alin, aldirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gökalp benim için ram ve ssd bul, %5 komisyonun hazır. sen de yolunu bulmuş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 benimki tamir olursa kendime alırken sanada bakayım lan yoksa her türlü bakarımda şimdi üşendim :( komisyona karşıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 komisyon değil, kardan pay. caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 torx uçlu tornavida nerde satılır lan çok küçük ama koçtaşta varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar