akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yazmadan duramadım gecen Final fantasy 14 almıştım 2 saat dayanamadım . AMa bunu nerdeyse 8+ saattir canla başla oynuyorum. Bilmem belki yaşlandıkca kalite düşüyor benim . Ama çok ilginç bir cazibesi var oyunun madenci kasıyorum klasik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 akirafes hangi serverdasın? veru'daysan ekle beni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 imamizer said: akşam bakıcam. asasian açar akarım ortamlara. alacağın nicki başkası kapmış. Certhas said: @akirafes oyunda ortalama oyuncu sayısı 65-70 kişi yani popülasyonu çok düşük bu bilgide doğru değilmiş. kanallara ayırmışlar hepsindeki insanları toplayınca 600-700 arası ediyor şu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Veru ve manu da 2 ayrı krakterim var manuda yabancılar toplanmaya calısıyor . Türk çe chat ve duyurulardan nefret etmiş durumdalar forumlar şikayet dolu . Veru da nickim karabuz veruda takılıyorum şu an . Oyun çok hoşuma gitti . Oglumu birlikte oynamaya ikna edemedim . Bana garip garip bakıyor . O şu an sanırım cs op da sandık kasıyor. Senin nick ne buarada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 end-game pvp de koxper lar keser sizi artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 verudayım level 9 oldum baya süper ötesi bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben de verudayım. level kaçım bilmiyorum. nereden bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 beni eklemeyi unutmayın nick "Certhas" lvl10 gibi bir dungeon var oraya gireriz beraber.karabuz dps 1dps 1tank lazım. sol üstte yazar level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 imamizer said: ben de verudayım. level kaçım bilmiyorum. nereden bakıyoruz? oyuna girmen lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 en iyi server veru zaten . Bu arada savaş alanında kullanılabilen minionları keşfettim oyun beni baya bir bagladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 canı çekiyor insanın böyle anlatınca bi kınayt bi metin2 oynayamadım hem kaçırdım internet cafe mmolarını bunu deniycem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Oyun baya p2w olmuş yalnız eğer yanlış anlamadıysam. Skill setin 2. sini almak için premium üye olmak gerekiyor? Yani fire mage olduysan buz yada elektrik açan 2. skill seti premium ile açıyorsun doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 premium üye ayda 7 veya 9 Tl yanlış görmediysem. Minion olayı güzel hatta güzeldende öte. Bir derebeylik kuruyorsunuz kendi askerleriniz komutanınız var. Toplarınız falam. Burada asker yetiştiriyorsunuz . Ben mesela burda cleric yetistiriyorum oyunda bana heal atıcak defence stamina buff atıcak birini. Bu olayın ekranını çok sevdim. Çok ilginc bir oyun bu sanırım düşündügümden daha çok baglanıcam . Eso ödemesize gecince gider 1 ay takılırım diyordum ama üzgünüm eso sanırım gelemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi sistem geliştirin oyunda 1 saatten fazla duranlar perma ban yesin forumdan BUNELAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 güzel oyun gibi http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/233/5/8/a_smile_can_hide_a_thousand_tears_by_moorzalicious-d5bv1xu.jpg bide kısaltması ko olsun diye çok kasmışlar gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 oyun gelmiş geçmiş en iyi bence premium üyelik ve büyü atmak için pedal aldım ayağımla basıp duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Fl35QCbMi-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 pedal satışlarımız başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ren said: abi sistem geliştirin oyunda 1 saatten fazla duranlar perma ban yesin forumdan BUNELAN Ahaha abi. Sabah sabah bütün evi ayağa kaldırdım gülmekten. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 AMaç eğlenmek zaten degilmi ? ^^This is not EU server, its pure Turkish sever. Everyone talk turkish and the server announcements are turkish. Everything is turkish... Europeans are pretty much fked. Thanks a lot...^^ Bende bunları okuyunca bi egleniyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 MAnu ya gectim orada devam ediyorum çok şamata gırgır var. Sömestre tatili icin tüm fiyatlar %20 düştü diye spam atılıyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Verudayım sanırsam, katliamcı oynuyorum nickim Clauvn. R+R yapıp skill animasyonu kesmek ilginç geldi. Adamlar oyuna bir de browser mmostrateji entegre etmiş. Birkaç gün daha oynarım bunu. manuya geçtim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 manu iyi .Aldılar bir gruba otur dediler. valla özlemişim böyle kasmayı buyuculer alan atıyor ben seyrediyorum. Xp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://store.donanimhaber.com/b9/e8/2f/B9E82F314E822BF5D1B591B4A075D48F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ben ultima zamanlarindan heveslenip Aion'un Turk Server'ina girmistim. Bebeleri keserim rage alirlar eglenirim diye hesap etmistim. Gel gor ki adamlar speed acmayi hileden saymiyor. Yapilan hilenin haddi hesabi yok. Manyakla manyaklasmayip biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar