Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazmadan duramadım gecen Final fantasy 14 almıştım 2 saat dayanamadım . AMa bunu nerdeyse 8+ saattir canla başla oynuyorum.
Bilmem belki yaşlandıkca kalite düşüyor benim . Ama çok ilginç bir cazibesi var oyunun madenci kasıyorum klasik :P
Mesaj tarihi:
imamizer said:

akşam bakıcam. asasian açar akarım ortamlara.

alacağın nicki başkası kapmış.

Certhas said:

@akirafes oyunda ortalama oyuncu sayısı 65-70 kişi yani popülasyonu çok düşük

bu bilgide doğru değilmiş. kanallara ayırmışlar hepsindeki insanları toplayınca 600-700 arası ediyor şu saatte.
Mesaj tarihi:
Veru ve manu da 2 ayrı krakterim var manuda yabancılar toplanmaya calısıyor . Türk çe chat ve duyurulardan nefret etmiş durumdalar forumlar şikayet dolu .
Veru da nickim karabuz veruda takılıyorum şu an .
Oyun çok hoşuma gitti . Oglumu birlikte oynamaya ikna edemedim . Bana garip garip bakıyor . O şu an sanırım cs op da sandık kasıyor.
Senin nick ne buarada ?
Mesaj tarihi:
Oyun baya p2w olmuş yalnız eğer yanlış anlamadıysam. Skill setin 2. sini almak için premium üye olmak gerekiyor? Yani fire mage olduysan buz yada elektrik açan 2. skill seti premium ile açıyorsun doğru mudur?
Mesaj tarihi:
premium üye ayda 7 veya 9 Tl yanlış görmediysem.
Minion olayı güzel hatta güzeldende öte.
Bir derebeylik kuruyorsunuz kendi askerleriniz komutanınız var. Toplarınız falam.
Burada asker yetiştiriyorsunuz . Ben mesela burda cleric yetistiriyorum oyunda bana heal atıcak defence stamina buff atıcak birini.
Bu olayın ekranını çok sevdim. Çok ilginc bir oyun bu sanırım düşündügümden daha çok baglanıcam . Eso ödemesize gecince gider 1 ay takılırım diyordum ama üzgünüm eso sanırım gelemiyecem.
Mesaj tarihi:
güzel oyun gibi

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/233/5/8/a_smile_can_hide_a_thousand_tears_by_moorzalicious-d5bv1xu.jpg

bide kısaltması ko olsun diye çok kasmışlar gibi duruyor
Mesaj tarihi:
Ren said:

abi sistem geliştirin oyunda 1 saatten fazla duranlar perma ban yesin forumdan

BUNELAN

Ahaha abi.
Sabah sabah bütün evi ayağa kaldırdım gülmekten.

(tu)
Mesaj tarihi:
AMaç eğlenmek zaten degilmi ?
^^This is not EU server, its pure Turkish sever. Everyone talk turkish and the server announcements are turkish. Everything is turkish...
Europeans are pretty much fked. Thanks a lot...^^
Bende bunları okuyunca bi egleniyorum .
Mesaj tarihi:
Verudayım sanırsam, katliamcı oynuyorum nickim Clauvn. R+R yapıp skill animasyonu kesmek ilginç geldi. Adamlar oyuna bir de browser mmostrateji entegre etmiş. Birkaç gün daha oynarım bunu.
manuya geçtim :d
Mesaj tarihi:
Ben ultima zamanlarindan heveslenip Aion'un Turk Server'ina girmistim. Bebeleri keserim rage alirlar eglenirim diye hesap etmistim. Gel gor ki adamlar speed acmayi hileden saymiyor. Yapilan hilenin haddi hesabi yok. Manyakla manyaklasmayip biraktim.
  • Yeni Oluştur...