Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

358. Dönem (Şubat 2015) KD. ve YD. Subay Adayları

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Eğer iş psikolojiyse ve terör cart curt bölgesine düşmediysen k.d. olarak psikolojiyi bozma ihtimalin y.subaydan çok daha yüksek.

Gittiğim pek merkezi yerde mesela y.subaylar göbek atıyodu "oğlum memurluk gibi askerlik, ev tuttuk beraber, 5'ten sonra boşuz, gelsin pizza playstation partileri gitsin barlar eğlenceler" diye, erlerinse cılkını çıkarttı askeri sistem.

Aslında çok daha fazla detay verirdim neler neler anlatırdım da public ortamda yazamayacağım şeyler var pek fena :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gata'ya gittim muayeneye de yırtmalık da bişey yok abi esasen.

Orda çok daha ağır adamlar vardı, bipolar bi çocuk vardı mesela çocuk çok daha ağır yani o bile bi sürü test fln yapıcaktı 1 yıl erteleme için.

Ki ben cidden askerlik benim için panik ataktan çok daha iyi bişey. İkisi arasında kalsam ömür boyu askerlik derim yeter ki bileyim 1 gün daha yaşamayacağımı o ibne hastalığı sdf.

Olay zaten şu, ben bugün panik atak diye askere gitmesem, yarın iş seyahati için yurt dışına gidicem illa ki. Belki apayrı bi ülkede yaşamam gerekicek.

Benim beyindeki safezone'u yıkmam lazım.

Zaten panikatak ya da anksiyete bozukluğu muafiyet sebebi de değil. Raporda da "tam remisyonda anksiyete bozukluğu, idame tedavisine devam edebilir" yazmışlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Eğer iş psikolojiyse ve terör cart curt bölgesine düşmediysen k.d. olarak psikolojiyi bozma ihtimalin y.subaydan çok daha yüksek.

Gittiğim pek merkezi yerde mesela y.subaylar göbek atıyodu "oğlum memurluk gibi askerlik, ev tuttuk beraber, 5'ten sonra boşuz, gelsin pizza playstation partileri gitsin barlar eğlenceler" diye, erlerinse cılkını çıkarttı askeri sistem.

Aslında çok daha fazla detay verirdim neler neler anlatırdım da public ortamda yazamayacağım şeyler var pek fena :)

Boş kalmazsam bişey olmaz bana abi. Bi iş verirlerse, ki çukur kazmak olsun ya da ne bileyim şöför yapıyorlar mı kısa dönemleri bilmiyorum, ne iş olursa olsun ama boş kalıp da düşünmeye vakit olmasın. Boş kalıp düşününce sapıtıyo bünye.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer alabiliyorsan silah tutamaz raporu al, hem panik atak problemi olan kişinin silah tutması gerçekten sakıncalı olabilir, hem de gece/gündüz nöbetlerinden yırtarsın. Gerçi zaten k.d. olunca nöbet değiştirici olur kolluk atarsın sabit görev vermezlerse ve 30 k.d. ile aynı yere düşmezsen, ki bu bedelli sağolsun o da zor.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Rewendor said:

Boş kalmazsam bişey olmaz bana abi. Bi iş verirlerse, ki çukur kazmak olsun ya da ne bileyim şöför yapıyorlar mı kısa dönemleri bilmiyorum, ne iş olursa olsun ama boş kalıp da düşünmeye vakit olmasın. Boş kalıp düşününce sapıtıyo bünye.

O çok büyük sıkıntı işte.

Acemilik boyunca anlamsızca yürüyüş sırasında boş kalacaksın, molalarda boş kalacaksın.

Günlük eğitimlerde komutanlar kaytaracak boş kalacaksın, gece 2 saat nöbette boş kalacaksın, yemekhanede 1 saat sıra beklerken boş kalacaksın. Akşamları boş kalacaksın. Kalacaksın da kalacaksın yani kaçış yok ondan. Askerlikte geçirdiğim boş vakit hayatımın başından sonuna kadar 30 senede geçirdiğim toplam boş vakitten fazlaydı. 27 tane kitap bitirdim, ona rağmen diyorum bunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında panikatak ile silah arasında hiçbir problem yok. PA'lı adam zaten atak anında ölüyorum korkusu yaşadığından üstüne kesin ölüm yaşayacağı bi senaryoya gitmez silah ile sdf

Ya da panikatak anında TATATATATA diye arkadaşını taramaz.

Depresyon fln çok sakat ama PA için korkulacak bişey yok esasen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi o panik ile bizim panik ayni diil ehehe

Bizimkinde disaridan bi mudahaleye karsi tepki yok. Bizde vucutta bazi seyler hissediyoruz onu bi hastaliga yoruyoruz o an. Mesela cogu panik atakli nefes alamiyo gibi hisseder aslinda alakasi yokyur. Onu kalo krizine baglar kalp krizi geciriyorum diye baslar korkmaya.

Ben mesela sicak bi ortama gireyim biraz yuzum fln sicaklasin tansiuonum cikti fln saniyorum ki benim tansiyon 10-6 fln normalde. O sicaklik hissi bana panik yaptiriyo beyin kanamasi gecircem fln diye tribe giriyorum. Tabi amlatirken kolay da yasarken mantik tamamen devredisi kaldigindan boyle kolay bakamiyoruz.

Senin dedigin olay bende en fazla ne yapar. O anki heyecandan kalbim hizlanir biraz. Sonra durum anlasildiktan sonra bi an kalbimin hizina dikkat eder bi anda kalbim hizli carpiyo tansiyonum mu yukseldi deyip atak yasarim bi sure.

Ama kimseyi tarama olayi olmaz.

Senin bahsetigin heyecanli kisiliklerde yasanir. Onun panigiyle bizimki farkli eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha gitmeden söyleyeyim.

Tutsa bu gün gözümü kırpmadan verirmişim parasını ahahah. Nereye çıktı stresini çekmemek için bile değer o para.

Resmen belirsizlikteyiz lan şu an. Yüksekova'da devriye atmak ile İstanbul'da bahriyeli olmak. Aradaki her şey için beklememiz gereken 16 saat falan var sdghsfd.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

87li olmak vardı anasını satim.

düne kadar çok rahattım şuan böyle kafayı bi türlü dağıtamıyorum sürekli aklımda o var. merak ediom acaip.

gece 12'de açıklanabiliomuş falan diyolar bu arada ya :D ama erlerde olmadı öyle bişey.

Geçen sene bizim tanıdık gece 4'e kadar bekledi boşuna ahah. Sabah açıklanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...