aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 panik ataktan yirtamadin mi sen askerdne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Eğer iş psikolojiyse ve terör cart curt bölgesine düşmediysen k.d. olarak psikolojiyi bozma ihtimalin y.subaydan çok daha yüksek. Gittiğim pek merkezi yerde mesela y.subaylar göbek atıyodu "oğlum memurluk gibi askerlik, ev tuttuk beraber, 5'ten sonra boşuz, gelsin pizza playstation partileri gitsin barlar eğlenceler" diye, erlerinse cılkını çıkarttı askeri sistem. Aslında çok daha fazla detay verirdim neler neler anlatırdım da public ortamda yazamayacağım şeyler var pek fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ya gata'ya gittim muayeneye de yırtmalık da bişey yok abi esasen. Orda çok daha ağır adamlar vardı, bipolar bi çocuk vardı mesela çocuk çok daha ağır yani o bile bi sürü test fln yapıcaktı 1 yıl erteleme için. Ki ben cidden askerlik benim için panik ataktan çok daha iyi bişey. İkisi arasında kalsam ömür boyu askerlik derim yeter ki bileyim 1 gün daha yaşamayacağımı o ibne hastalığı sdf. Olay zaten şu, ben bugün panik atak diye askere gitmesem, yarın iş seyahati için yurt dışına gidicem illa ki. Belki apayrı bi ülkede yaşamam gerekicek. Benim beyindeki safezone'u yıkmam lazım. Zaten panikatak ya da anksiyete bozukluğu muafiyet sebebi de değil. Raporda da "tam remisyonda anksiyete bozukluğu, idame tedavisine devam edebilir" yazmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Rewendor said: Eğer iş psikolojiyse ve terör cart curt bölgesine düşmediysen k.d. olarak psikolojiyi bozma ihtimalin y.subaydan çok daha yüksek. Gittiğim pek merkezi yerde mesela y.subaylar göbek atıyodu "oğlum memurluk gibi askerlik, ev tuttuk beraber, 5'ten sonra boşuz, gelsin pizza playstation partileri gitsin barlar eğlenceler" diye, erlerinse cılkını çıkarttı askeri sistem. Aslında çok daha fazla detay verirdim neler neler anlatırdım da public ortamda yazamayacağım şeyler var pek fena :) Boş kalmazsam bişey olmaz bana abi. Bi iş verirlerse, ki çukur kazmak olsun ya da ne bileyim şöför yapıyorlar mı kısa dönemleri bilmiyorum, ne iş olursa olsun ama boş kalıp da düşünmeye vakit olmasın. Boş kalıp düşününce sapıtıyo bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Eğer alabiliyorsan silah tutamaz raporu al, hem panik atak problemi olan kişinin silah tutması gerçekten sakıncalı olabilir, hem de gece/gündüz nöbetlerinden yırtarsın. Gerçi zaten k.d. olunca nöbet değiştirici olur kolluk atarsın sabit görev vermezlerse ve 30 k.d. ile aynı yere düşmezsen, ki bu bedelli sağolsun o da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 SeaGle said: Rewendor said: Eğer iş psikolojiyse ve terör cart curt bölgesine düşmediysen k.d. olarak psikolojiyi bozma ihtimalin y.subaydan çok daha yüksek. Gittiğim pek merkezi yerde mesela y.subaylar göbek atıyodu "oğlum memurluk gibi askerlik, ev tuttuk beraber, 5'ten sonra boşuz, gelsin pizza playstation partileri gitsin barlar eğlenceler" diye, erlerinse cılkını çıkarttı askeri sistem. Aslında çok daha fazla detay verirdim neler neler anlatırdım da public ortamda yazamayacağım şeyler var pek fena :) Boş kalmazsam bişey olmaz bana abi. Bi iş verirlerse, ki çukur kazmak olsun ya da ne bileyim şöför yapıyorlar mı kısa dönemleri bilmiyorum, ne iş olursa olsun ama boş kalıp da düşünmeye vakit olmasın. Boş kalıp düşününce sapıtıyo bünye. O çok büyük sıkıntı işte. Acemilik boyunca anlamsızca yürüyüş sırasında boş kalacaksın, molalarda boş kalacaksın. Günlük eğitimlerde komutanlar kaytaracak boş kalacaksın, gece 2 saat nöbette boş kalacaksın, yemekhanede 1 saat sıra beklerken boş kalacaksın. Akşamları boş kalacaksın. Kalacaksın da kalacaksın yani kaçış yok ondan. Askerlikte geçirdiğim boş vakit hayatımın başından sonuna kadar 30 senede geçirdiğim toplam boş vakitten fazlaydı. 27 tane kitap bitirdim, ona rağmen diyorum bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Aslında panikatak ile silah arasında hiçbir problem yok. PA'lı adam zaten atak anında ölüyorum korkusu yaşadığından üstüne kesin ölüm yaşayacağı bi senaryoya gitmez silah ile sdf Ya da panikatak anında TATATATATA diye arkadaşını taramaz. Depresyon fln çok sakat ama PA için korkulacak bişey yok esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Aynı şekilde gece nöbetinde mesela tanımadığı bir silüet yaklaşıp ses vermeyince ya da ağaçların arasından çıtırtı duyunca "lan kdüşman beni öldürmeye mi geliyo" diye panik yaşayıp bir sonraki nöbetçiyi tarayabilir ama? (ve benzeri senaryolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yok abi o panik ile bizim panik ayni diil ehehe Bizimkinde disaridan bi mudahaleye karsi tepki yok. Bizde vucutta bazi seyler hissediyoruz onu bi hastaliga yoruyoruz o an. Mesela cogu panik atakli nefes alamiyo gibi hisseder aslinda alakasi yokyur. Onu kalo krizine baglar kalp krizi geciriyorum diye baslar korkmaya. Ben mesela sicak bi ortama gireyim biraz yuzum fln sicaklasin tansiuonum cikti fln saniyorum ki benim tansiyon 10-6 fln normalde. O sicaklik hissi bana panik yaptiriyo beyin kanamasi gecircem fln diye tribe giriyorum. Tabi amlatirken kolay da yasarken mantik tamamen devredisi kaldigindan boyle kolay bakamiyoruz. Senin dedigin olay bende en fazla ne yapar. O anki heyecandan kalbim hizlanir biraz. Sonra durum anlasildiktan sonra bi an kalbimin hizina dikkat eder bi anda kalbim hizli carpiyo tansiyonum mu yukseldi deyip atak yasarim bi sure. Ama kimseyi tarama olayi olmaz. Senin bahsetigin heyecanli kisiliklerde yasanir. Onun panigiyle bizimki farkli eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/asal2.JPG LET THE STRES BEGIN. Ekran değişmiş, resmen testis geçiyolar sfdgf. Suyu yavaş yavaş ısıtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ya bunlar nie korku filmi gbi yavas yavas ilerletiyolar olayi varmi sonucu aciklanan flan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sonuç açıklanan yok hiç şu ana kadar benim çevremde. Of içimde alev topu geziyo ahahah. En sevmediğim şeydir bişeyin sonucunu beklemek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tamamdirr ben burayi takip ediyorum duyarsan birsey hemen yazarsan cok sevnrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Teker teker açıklamazlar zaten sonucu, herkesi aynı anda aktif ederler. Bu arada e-devlet'in uygulaması bildiğin çakma browser, adresini bir yerden bulup bilgisayardan onu refresh edin, biz öyle öğrenmiştik, normal site kilitlense de oradan bakılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yarın 11 gibi falan açıklanıcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sonuç açıklanacak bugün benimde ancak bedelli yapacağımdan rahatım güzel bi yer çıkarsa giderim belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bedelli mi? benim ne güzel 18binim cebime kaldı. http://i.imgur.com/8UOeRBD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi daha gitmeden söyleyeyim. Tutsa bu gün gözümü kırpmadan verirmişim parasını ahahah. Nereye çıktı stresini çekmemek için bile değer o para. Resmen belirsizlikteyiz lan şu an. Yüksekova'da devriye atmak ile İstanbul'da bahriyeli olmak. Aradaki her şey için beklememiz gereken 16 saat falan var sdghsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 87li olmak vardı anasını satim. düne kadar çok rahattım şuan böyle kafayı bi türlü dağıtamıyorum sürekli aklımda o var. merak ediom acaip. gece 12'de açıklanabiliomuş falan diyolar bu arada ya :D ama erlerde olmadı öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 12 de çalışan var mı da açıklayacaklar yav? ben aldım biramı çerezimi film izlicem başka çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yıllar önce abiminki gece açıklanmıştı 2009 falan tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Black-ice said: 87li olmak vardı anasını satim. düne kadar çok rahattım şuan böyle kafayı bi türlü dağıtamıyorum sürekli aklımda o var. merak ediom acaip. gece 12'de açıklanabiliomuş falan diyolar bu arada ya :D ama erlerde olmadı öyle bişey. Geçen sene bizim tanıdık gece 4'e kadar bekledi boşuna ahah. Sabah açıklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sonraki bedelliyi bekleseydiniz keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yapar gelirim kafam rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 S-H said: sonraki bedelliyi bekleseydiniz keşke Benim meslekte olmuyor o iş. En az 3 sene beklemem gerekiyor aynı şartlarda çıksa bile. 3 sene askerlik tamamlanmadan iş ararsam çük kadar maaşla çalıştırmaya kalkarlar, ki çoğu yer almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar