Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dün uyumak üzereyken bu yöresel şarkıyı uzun zamandır hiç bir yerde duymadığımı farkettim. aramızdaki genç arkadaşlara sormak istiyorum daha önce hiç duymayanınız var mı içinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bugun trenle Ankara-Istanbul yaptim ben. Allahsiz TCDD Pendik'te indirdi ama. Trende turkuyu calmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 /nazion fark etmek ayrı yazılıyor /nazioff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 aramızda yok mu hiç 95 li felan teyit edebilecek. film izleyip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 etrafınızda varsa 20 yaş altı soruverin zahmet olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bu adamın ilk bakışta adını hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Gülşen bubikoğlu asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 vaperon said: Bu adamın ilk bakışta adını hatırlayan var mı? var asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar