Feamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 3-4 okçu vardı enson, bir warbow mu ne satılan en kaliteli, bir tanesinde bowmakerın kendi yaptığı yay ki çok iyi, bir tanesinde ağır arbalet, bunlar ayrıca, arkadan vurmak ve kalkanları kırmak için polearm balta kullanıyorlar ha birde savaş yerinide seçmek lazım, tepelik yerde savaşılacaksa, yüksekte durmak lazım, o yüzden ben pek tepelik dağlık yerlerde savaşa girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Oyun acayip sıktı , grind grind nereye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 doğru, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 steamde %50 indirime girmiş ve EA'dan çıkmış darkest dungeonı bile stygianda bitirmiştim grinde hiç aldırmayan bir insan evladıyım sanırım, alınır mı gideri var mıdır benim için ya da autumn salei mi bekleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oyun çok karmaşık değil, resim ve videolarda gördüğün neyse o, fiyatı uygun geliyorsa al dene, beğenmez isen iade edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oyun çok tatlı aslında ama fazla repetitive oluyor bi süre sonra. o ilk heyecandan sonra hızla sıkılmıştım ben her ne kadar itiraf etmek istemesem de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 dlc geliyormus: http://battlebrothersgame.com/beasts-exploration-dlc-announcement/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 charm gibi mevcut sistemde bulunmayan ekstralara sicak bakiyorum. feature list oyuna geri dondurur mu bilemedim. yaninda gelecek yamanin basli basina icerik yamasi gibi olmasi lazim. o da gercekci bir beklenti olmaz herhalde. bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 dev'ler "beyler oyunu bıraktık, helal edin" dememiş miydi? yeni oyuna kaynak için "ehe, süpriz <3" diye dlc yokluyorlar heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 olabilir. eger durum oysa battle brothers'a daha cok DLC gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=O64KL3uXTcE Features Legendary Locations - Hidden legendary locations offer new possibilities, lore, unique opponents, and unique rewards for the daring adventurer in a world that is 25% larger. New Opponents - Five challenging new beasts populate different parts of the wilds, and three fearsome bosses guard valuable treasure. All of them come with unique mechanics and loot. Crafting - Trophies from slain beasts can now be crafted into cloaks, armor plating, armor for your wardogs, shields, potions and other items to customize the look of your hardened mercenaries and benefit them in combat. Customize your Gear - Wear cloaks, shoulderguards and more for additional benefits with the new armor attachment system, and use the new paint items to paint shields and helmets in the colors of your company. New Weapons and Armor - A collection of new weapons and armors allow for new play styles and character builds. New Contracts, Events and Ambitions - Engage in profitable beast hunting and exploration. Immerse yourself in leading a mercenary company with even more illustrated events. New Music - Two new music tracks accompany you on your adventures. New Achievements - Challenge yourself with new achievements. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Su oyun efsane olabilirdi. Laga luga yapmadan baslasalardi dlc'ye kimse bir sey demezdi. Bundan sonra kurtarmaz dlc mlc. Bana daha cok para lazim qanqa samimiyeti gibi geliyor Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ’WARRIORS OF THE NORTH’ DLC ANNOUNCEMENT We’re excited to announce that we’re working on another DLC for Battle Brothers. In other words, there’s going to be even more content for that game that you like. The name of the upcoming DLC is going to be ‘Warriors of the North’. As the name suggests, the focus of the DLC will be on introducing a new human faction hailing from the north. This faction follows the old ways of raiding and sacrificing prisoners to cruel gods. They’ll bring more regional flavor to the northern parts of the map, as well as a different challenge to fighting brigands in the north at every stage of the game. This DLC will be focused on new content, and it will be smaller in scope than ‘Beasts & Exploration’. This also means that you won’t have to wait quite as long until you can play it! Here’s the rough list of features we’re aiming for: A variety of new human opponents with their own fighting style and equipment, providing a fresh challenge at every stage of the game, including the late game Different origins to pick for your company, each with different starting characters, equipment and circumstances, as well as special rules that impact your campaign from beginning to end New nordic and rus inspired banners, armors and helmets A new legendary location New contracts New events In addition to these major features, the DLC will also include countless smaller additions. Just like in the past, we’ll explain all major features and most minor ones in detail in future dev blogs as we go along, so you’ll always know what we’re working on and why. We expect to be finished within the next few months and will announce a release date and final feature list once we’re closer to the finish line. Alongside the DLC, which will not be free, the game will also receive a sizable free update again. This update will contain a whole bunch of improvements, quality-of-life features and balancing changes, as well as some minor content additions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bi daha update gelmiyo filan demişlerdi adamlar taa ne zaman para suyunu çekti heralde dlc çıkarttıklarına göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Eklentiler oyunu pek guzel yapmis. Barbarli DLC'yi iple cekiyorum. Blog postlara bakilirsa o da renk katacak. Kraken disinda yenilerin hepsiyle bol bol kapisma imkanim oldu. Ciplak dovusunce avantajli olanlar haric hepsini sevdim. Alp'lerin ilk hali rezaletti. Yeni hali managable rezalet. Nimble Duelist'in pek bir manasi kalmamis. Battleforged daha iyi, kafa rahat. Onun disinda, ne kadar backliner varsa Nimble akiyor. Polearmli hybridler canavar olmus canavar. Named fencing sword dusunce dayanamadim bir Fencer patlattim. End game'in kalabalik, attrition ortaminda pek gitmiyor. Onun disinda cok eglenceli burst. x3 lunge ile dama oynar gibi sekiyorsun. HP agirlikli buildler varmis tanky. Denemedim. Dagger build'in early game farm icin olanini denedim, cok is yapti. Recruitlarin kullanilamaz statlarla gelmelerinden gina geldi. Oyunun dandik scaling mekaniklerinin degisecegi yok. Bir hile modu falan yazsa biri de rahat rahat oynasam. Bir adet mod var aslinda ama sadece biraz daha iyi yapiyor. Su anki run'da 20 kisilik grubumda 1 tane duzgun 2H'ci yok. Day 200+ hala bulamadim. 1 tane... RNG silkti mi hali gibi silkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 guzelmis. bazen bu havayi yakalamak icin vikings soundtrack ile oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 mid game farm için ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 (düzenlendi) gearina bakar. t3 silahlari ve mail armorlari dosedin mi. dosemediysen raider kesmeye devam. dosediysen zorunlu upgrade ve accessory kovalama vakti gelmis > nachzehrer. nachzehrer trophy necklace icin. (+4 resolve) ez mode combat. bulmak icin epey gezmek gerekiyor. schrat questi. combat zor olacaktir fakat light padding malzemesi icin zorunluk. bol balta lazim. eger kalkanli birader kullaniyorsan living tree shield icin de zorunluluk. bir baska opsiyon da yerlesimlere yakin/orta mesafedeki baseleri temizlemek. fakat oradan gelecek gear random. Nisan 6, 2019 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Önerdiğim bir mod. Warlock, Berserker gibi farklı karakterlerle başlayabiliyorsunuz. İlk başta baya sıkıntısı vardı ama hepsi düzeldi. Ayrıntıları linkte var zaten. https://www.nexusmods.com/battlebrothers/mods/60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 guzel mod. henuz oynayamadim ama izledim. necro ve crusader oynamayi hep istemistim su oyunda. oradan base game'e gelmesini istedigim bazi seyler var. mesela: Alıntı - Backgrounds can add different amounts of food, ammo, tools, and stash size (apprentices repair, caravan hands carry etc) - Background affects movement speed over different terrains (miners in mountains, hunters in forests etc) bazi tirt backgroundlari is yapar hale getirmek icin guzel olur. tipki bowyer'in mastercraft bow yapabilmesi gibi. world generation ve dinamik dunya altinda listeledikleri de mutlaka eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Modun en çok beğendiğim yanı faction ve şehir sayısının ayarlanabilir olması. 5 faction, 30 şehir ile başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 rymrgand geliyormus http://battlebrothersgame.com/dev-blog-122-the-ijirok/ Alıntı at the beginning of each turn, the Ijirok will shift into a different world, one where cold and ice reign supreme your formation is key in defeating the beast of winter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Battle Brothers - Warriors of the North Çıkış Tarihi: 9 Mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Ancestors Legacy'nin muzikleri de buna uygun arkaplanda, cogu Vikings tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar