dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi koca otel zincirinde adam akıllı ingilizce bilen yok ben dahil. ben zaten çevirmeyi beceremem şöyle bir paragraf var Otel Evlilik Fuarına Katıldı xx Otel 16-17-18 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin alışveriş listesinde yer alan davetiye, nikah şekeri, gelinlik, dekorasyon, mekan, fotoğrafçı gibi pek çok ihtiyaca ulaşabilmelerini sağlayan Evlilik Fuarı’na katılımda bulundu. Muhteşem süslemesi ile görenleri hayran bırakan XX stand’ı büyük ilgi ve rağbet gördü. çevirebilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Conducted in January 2015. X Hotel 16-17-18, marriage preparation couple of invitations which is located in the shopping list, wedding candy, wedding, decoration, space, enabling access to many needs, such as photographers were participating in the Wedding Fair. Leaving fans who stand with gorgeous decorations XX has attracted great interest and demand. Is there that can translate smiling smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 O kadar sıkılıyorum ki şu an, hadi bir güzellik yapayım: XX Hotel participated in the Wedding Fair held on 16-18 January 2015, which enabled couples preparing for their weddings to meet various needs that were on their shopping lists, including invitations, wedding candies, wedding dresses, decoration, wedding venues and wedding photographers. XX's stall, regarded as awe inspiring with its gorgeous ornamentation, garnered great interest and demand. xx Otel 16-17-18 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin alışveriş listesinde yer alan davetiye, nikah şekeri, gelinlik, dekorasyon, mekan, fotoğrafçı gibi pek çok ihtiyaca ulaşabilmelerini sağlayan Evlilik Fuarı’na katılımda bulundu. Muhteşem süslemesi ile görenleri hayran bırakan XX stand’ı büyük ilgi ve rağbet gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 including but not limited to yapsın o kısmı daha bi güzel olsun. bi de hepsinin başına wedding eklemesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Including but not limited to şekilli bir ifade olmakla beraber orada o listenin açık uçlu olduğu söylenmemiş, gerek olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bilmemne bilmemne gibi pek çok ihtiyaca diyor ilk mesajda ondan demiştim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 On 16-17-18 January 2015, xx Hotel participated in the Wedding Exhibition where soon-to-be-married couples get the opportunity to fulfill their many shopping list needs such as invitations, wedding candy, wedding dress, decoration, location and photographer. XX stand attracted great attention and admiration from visitors with its amazing decoration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Şu sonuncuyu daha iyi bulup teşekkür ettiysen, lel diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 türkçe paragraf da olukça kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 quixef said: Şu sonuncuyu daha iyi bulup teşekkür ettiysen, lel diyorum. Sonuncunun nesi var mış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 quixef said: Şu sonuncuyu daha iyi bulup teşekkür ettiysen, lel diyorum. yok lam seninkini yazdım zaten de dün teşekkür edemedim. victorian fight adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar