Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Eglenemedigim insanla neden evleniyim gerizekaliiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dworgian said: Anhora said: Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda. Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben. Ama şunu bil ki, bir yerde o şemsiye açılacak. Yoksa öğrenemio insan =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bu arkadaş Arda Erel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anelor said: Eglenemedigim insanla neden evleniyim gerizekaliiyim çok kafasız insan var öyle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi komik belki evet ama 708k follower yapmış lan çocuk ahahahah victoria's secret modellerinin bu kadar takipçisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? erkek bedeninde bir kezban ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Abi komik belki evet ama 708k follower yapmış lan çocuk ahahahah victoria's secret modellerinin bu kadar takipçisi var. victoria'ların takipçileri gerçek ama. bunlar satın alınmış takipçiler. beğeni sayılarından anlaşılıyor genelde. hülya avşarın 800k takipçisi var. fotolarına ortalama 10bin beğeni almış. çok düşük yani sdfs. arda'ya da baktım ortalaması 50k beğeni. eğer beğeni de satın almadıysa maks 100-150 bin takipçisi varsa vardır gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Az mı abi :) komedi gerçekten. kızlardaki gider koyma ihtirasına bayılıyorum. bunu yapmalarına yardımcı olan her türlü aracı hunharca kullanıyorlar. Sevecek "ADAĞMMM" vardı da, biz mi sevmedik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 az değil ama normal abi kezban dolu memleket sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Abi komik belki evet ama 708k follower yapmış lan çocuk ahahahah victoria's secret modellerinin bu kadar takipçisi var. Çünkü malesef hislerini 2 satır yazıp ifade edemeyen, bu adam yazınca "hah beni anlatiyör" diye paylaşan yüzbinlerce insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 "insanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar." Dogru insan diye bir sey yok, kendinizle alakali seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 rıdvan sana kırgınım abi ben. öm de atamıyorum kutunu doldurmuşsun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 edit: öküzlük etmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Tövbe de, Özdemir Asaf o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dworgian said: rıdvan sana kırgınım abi ben. öm de atamıyorum kutunu doldurmuşsun yine. telefonu şarjdan çıkarayım ilk seni arıycam zaten, dün gece çok geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 RamsesII said: Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? erkek bedeninde bir kezban ruhu... ahah bu da yerli malı fedoralı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Theridone said: Dworgian said: rıdvan sana kırgınım abi ben. öm de atamıyorum kutunu doldurmuşsun yine. telefonu şarjdan çıkarayım ilk seni arıycam zaten, dün gece çok geçti :( hadi bakalım sasdkjsadl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lan ben de 23 yaşındayım, nerde benim kafamdakiler nerde senin kafandakiler ambale oldum resmen ben çocuğum hala tabi ondan, sen çok büyümüşsün erkenden tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: Dworgian said: rıdvan sana kırgınım abi ben. öm de atamıyorum kutunu doldurmuşsun yine. telefonu şarjdan çıkarayım ilk seni arıycam zaten, dün gece çok geçti :( Yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yalan tabii olm lkdsj. sonraki yalanları daha beter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Aradim olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Bana her gün diyor ya, ben arayınca da bende tam seni arayacaktım. Aklımdaydın falan yapıyor. Hayır işim gücüm de yok adamla niye arıyorum bende bilmiyorum hiç, mantıklı olan aramamak. Eved. Aramaycam lan seni -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: Aradim olm :( at üstünden inince evet asdasdlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 vaperon said: de ayrı, ayrıca ankara sux. Doğru insanı bulmak diye bir kavram yok. Bir anda olan birşey. Olmazsa da yapılacak birşey yok. Ya en mantıklı seçeneği seçip eksiklikleri görmezden gelip, düz bir evlilik yaşayacaksın ya da ömrünü yalnız geçireceksin. (tu) artı...şanslı isen zaten aşık olduğun kızla muhteşem bir evliliğin olur ve hayatın stresini eşinin desteği bayağı dengeler. Şekil 1:a...bkz Ben B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 wastyrx said: Bana her gün diyor ya, ben arayınca da bende tam seni arayacaktım. Aklımdaydın falan yapıyor. Hayır işim gücüm de yok adamla niye arıyorum bende bilmiyorum hiç, mantıklı olan aramamak. Eved. Aramaycam lan seni -.- Dayanamam ki sesini duymamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar