Ren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 8.5 bulduysak ama kendini tanımadı diye hatunu çayıra çimene saldıysak LAN yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi tabi ki çayıra çimene salarım. Kendini tanımayan insandan kaçacaksın. Her türlü aldatılma/terkedilmeye hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Aynen. Kendini tanımamış, ilişki deneyimi kıt biriyle olan her türlü riski almış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster sevindim senin adına inşallah mutlu huzurlu bir yuva kurarsınız ve uzun ömürlü olur. Benim sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan lafında kastettiğim bir giydiğini bir daha giymeyen değil aslında. Artık çulla çaputla uğraşmayan, kendini göstermeye çalışmayan, egosunu yoketmiş bir insandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Teşekkürler. Ben onu senin tanımlamana istinaden söylemedim zaten ya. Öyle aklıma geldi, komik gelmişti bana ilk duyduğumda. Temizlik ve hijyen güzel bir şey bence. Bazı konularda o benim kurallarıma uyacak, bazı konularda ben ona uyacağım. Daha düzenli bir hayata geçiş yapmak isterim açıkçası. Biraz pasaklıyım diyebilirim. Memnun olurum böyle bir değişimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Abi tabi ki çayıra çimene salarım. Kendini tanımayan insandan kaçacaksın. Her türlü aldatılma/terkedilmeye hazır ol. Dworgian said: Aynen. Kendini tanımamış, ilişki deneyimi kıt biriyle olan her türlü riski almış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Teşekkürler. Ben onu senin tanımlamana istinaden söylemedim zaten ya. Öyle aklıma geldi, komik gelmişti bana ilk duyduğumda. Temizlik ve hijyen güzel bir şey bence. Bazı konularda o benim kurallarıma uyacak, bazı konularda ben ona uyacağım. Daha düzenli bir hayata geçiş yapmak isterim açıkçası. Biraz pasaklıyım diyebilirim. Memnun olurum böyle bir değişimden. Tabi o açıdan bakarsak; temizlik, titizlik ve düzen çok önemli. Bu niteliklere sahip insanlarda genelde öyle oluyorlar zaten. Bu özellikler onlara default olarak geliyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Benim de kız arkadaşım temizlik delisi. Bana dio ki "sorun olur mu?" Aksine, bana da öyle biri lazım ki ortalık derli toplu olsun, bir giysiyi bir yere koyarken aklıma gelsin kızacağı koymayayım fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ne güzel valla şanslısınız. İnş ben de bulurum böyle bir kız. Boğaziçinin kantinine mi gidip otursam ne yapsam asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ankara'nın kezban diye yerdiğin insanından çok çıkıyor böyle düzgün kişiler. Uyandırayım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Doğrudur. Ben de gözlemledim. Benim yan komşum iki tane kız, ikisi de ankaralı, öğlende son ses hüseyin kağıt açıp, gecenin 2'sinde çiğ köfte söylüyorlar. Bu nedir ya. Ben böyle şeyleri sevmiyorum. Bunlara kezban diyorum. Edit: Şimdi ankaralılar bana hüseyin abimize laf mı söylüyorsun ulan diye çıkışıcaklar sadfg Benim tarzım değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sen 'düzgün bir eş' işlerini boşver, okulunu bitir önce bence. Çünkü yorumlarında o kadar çeliştin ki kendinle, hangi birine ne diyeyim bilemedim. Bence sen o saydığın vasıflarda bir kıza hazır değilsin. 2 yıl sonra da ayrılayım mı diye topik açarsın. Boşver sen. Okula yoğunlaş. Çok ciddiyim. Edit: İmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Kızların adresi ver nikahıma alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Kader de gülecekmiş, ne zamaan ne zamaaan asdfg Ezberledim sayelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Büyüyünce geçer rahat ol. Bence şu an düşüneceğin tek şey derslerin ve seks olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 O da var tabi şimdi konuyu dağıtıp bambaşka yerlere götürmeyelim ama duygusuz sekse karşıyım asdfgh Benim gibi adamlar çok çeker ya siz bakmayın bana saçmalıyorum. ivy haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Neyse konumuza gelelim. Bartın'ın insanları genelde, Ankara kültürüne sahip insanlar. Erkekleri geniş, Kızları da kezban ve erkek gibi. Durum böyle olunca, kabullenemiyorsun doğal olarak. Ben de doğu karadenizliyim. DNA'm uymuyor. Tipe bak len, Ankara kültürü neymiş bi söylesene? Adım başı tiyatro burada o küçümsediğin insanlar bile arada tiyatroya gidiyorlar kezban sevgililerini koluna takıp. Ben yetoyum demiyor da çevresine bok atıyor hemen edepsiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bir insan da demiyor ki ben bunları bunları istiyorum ama acaba aynı özellikler bende de var mı? Öğle tatilimi sana ayırdım, başlıyorum. Anhora said: Neyse konumuza gelelim. Bartın'ın insanları genelde, Ankara kültürüne sahip insanlar. Erkekleri geniş, Kızları da kezban ve erkek gibi. Durum böyle olunca, kabullenemiyorsun doğal olarak. Ben de doğu karadenizliyim. DNA'm uymuyor. Şu yukarda bir dursun. Şimdi madde madde başlayalım. Anhora said: hayata bakış açısı çağ ötesi, Hayata bakış açısı çağ ötesinde bir kız istiyorsun ama Ankara insanlarını genelliyor, Doğu Karadeniz-Batı Karadeniz insanı kıyaslıyorsun. Sonra sana bir çok uyarı geldi bu genellemelerinle ilgili, haklısınız dedin ve sonra şöyle dedin, Anhora said: Boğaziçinin kantinine mi gidip otursam Ee yine yaptın genelleme? Anhora said: aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen Ailesinden gelen terbiyesi ve asaleti olan. Bunu herkes istiyor değil mi? Sende var mı peki bu özellikler? Yani kısacası şu değil mi istediğin; 'iyi aile kızı olsun-evlenilecek kız olsun' Kim koyuyor bu kıstasları, iyi aile kızı ne demek? Evlenilecek kız- eğlenilecek kız ayrımı mı yapıyorsunuz hala? Ha eğlenmediğiniz kızlarla evlenip sonra da evlilik çok sıkıcı benim de aklım dışarı kaydı, tüh, kısmet, ama ben de haklıyım kafaları başlayacak sonra değil mi? Anhora said: şefkatli sana eş olabilecek kızlar Sana eş olabilecek kızlar, hmm. Sence sen şu an iyi eş olabilecek biri misin de 23 yaşında kendine eş arıyorsun? Kız kendini tanımış olmalı bilmeli demişsin bir yerde de. Alıntı yapmaya üşendim artık onu. Bir erkeğin 23 yaşında kendini tanımış olabilmesi çok çok düşük ihtimal. Aynı şekilde bir kızın da. Umarım çok sert olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: ivy haklı. Haydaa. Dert oldu şimdi içime o post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ölüm döğüşü yapalım bitsin bu iş bence herkes aynı şeye dikkat etmiş ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ooo eğlenceli başlık diye girdim http://tabmok99.mortalkombatonline.com/barakas_mkd_fatality.gif O-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Hüseyin KAğıt'a laf atılmış atılmasın! biricik selülozumuz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Nosfe said: hüseyin kağıt Kızların adresi ver nikahıma alıcam. Abi bu adamın jay zden fazla albümü var galiba, sürekli kaset çıkarıyor ve çılgınlar gibi satıyormuş ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ivy said: Umarım çok sert olmamıştır. https://ultimatepoker.com/wp-content/uploads/2014/02/we-have-a-badass-over-here.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar