fiona Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bi çoğumuz müzik dinlemeyi çok seviyoruz.Bu bi çok içinde ben de varım:)) Şarkıları klipleriyle izlemek bende bi hobi olmuş...Bence en duygusal klip Evanescence my immortal.Merak ettim sizinkileri de bi soriyim dedim.[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Başlık büyük harflerle yazılmamalı... Sanırım yeri de yanlış... Hammerfall - Always Will Be[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 [signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 abi ben bu topiği favori arşivime eklemiyim de napıyım... hell kopardın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 Ocak 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 enrique iglesias - hero gnr - dont cry bide saksukanın klibini izleyince aglayasım eliyo sayılırmı?[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Eamon - Fuck It :P[signature][hline]a.k.a Drunken
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hoca maddoxun o olayını ben kullanıcaktım ilk ehe ama yanlış yapmışsın yazısı da vardı onun, yazıyla koyucaksın cidden yarmış geçirmiş adam :) enriko - hiro diyorum ve acilen olay mahalini terk ediyorum zira benim böyle duygusal müzik hede hödö işim olmaz :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs*
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Satyricon - Mother North[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Mortis, 17 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Satyricon - Mother North üstüne bir de Cradle of Filth koy[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Demon - You are my high Cradle of Filth - From Cradle To Enslave O şişko yaratıklar duygu yüklü[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben bloodhound gang - bad tocuh ta kednimi tutamıyorum o maymunlar, o küçük şirin maymunlar ve o fransız çift... tam bir duygu seli[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 november rain onu nası unuttum yaa şimdi aklıma geldi *aglamaya baslar*
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sentenced - Killing me killing you Şarkı ayrı bi güzel klip ayrı bi güzel. Gerçi baya üşümüş çocuklar, abi dötümüz dondu bitirelim de gidelim bakışları atıyorlar sürekli ama süper klip.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 pent yardın beni :D bi klibi olsaydı direk opeth-hope leaves derdim ama yok :( duygusal klip olmaz klipler albüm satsın tanınsın diye yapılır :) duygusal şarkı olur
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: trgdy, 17 Ocak 2005 14:23 tarihinde demiş ki: november rain onu nası unuttum yaa şimdi aklıma geldi *aglamaya baslar* Tabikide November Rain :=)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Predator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Demon - You are my high Cradle of Filth - From Cradle To Enslave O şişko yaratıklar duygu yüklü lollll hiç sevmesemde Emre Altuğ un Aşk-ı Kıyamet şarkısının klibi var baya iyi anlatmışlar olayı. üzüntülü bi anda ağlatabilcek bi etkiye sahip[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Twisted Sister - You Can't Stop Rock'n Roll[signature][hline]-Old School Keşh-
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bon Jovi - Always aah ah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
LethE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sentenced yazıcaktım ama madem söylenmiş.. hmm pink - family affairs . (isimden emin deilim.. sadece bi kaç kere gördüğüm bişi).. boyle kucuk çilli bi ocuk var.. cornflakes kutusuna giriyo. (yada cornflakes kutusundaki reklamlı televizyona giriyodu.)[signature][hline]Fire is the universal language
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: HellHound, 18 Ocak 2005 02:19 tarihinde demiş ki: You can with an air mortar you can, with a caravan![signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: sirnaber, 17 Ocak 2005 01:44 tarihinde demiş ki: UNKLE - Rabbit In Your Headlights aynısını söyleyecektim valla. Yalnız ikilemde kaldım, acaba doğuşun taklit versiyonu daha mı duygusal diye[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Marilyn manson sevmem ama Marilyn Manson - Man that you fear
Öne çıkan mesajlar