toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yekeyeke 10 yıl subs devam ettirdin mi harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 FreEmoon said: 11 Şubat oyunun çıkış tarihi, 60 gün içinde hesap açanlar diyorlar, bu da 11 nisan öncesi anlamına geliyor. 14 şubat'ta almıştım oyunu (4ever alone) gelmezse kıyameti koparırım http://i.imgur.com/lawJH4P.png pattisliborek said: ve 10 yıl süre boyunca yıl başına 30 günden fazla ara vermeyenlere yollanıyor bu. ._. watevr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 olay release'de almak değil çok adam var şurda alan ben de dahil. zor kısmı 10 sene boyunca nonstop subs yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 10 yıl subsı 3 sene önce 5 ay ara verip kaybettim o zaman 7 günle kaçırmamak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ben 11 haziran 2005'de başlamışım ama maximum 3 gün kapalı kalmış hesap, o da muhtemelen cuma biteni anca pazartesi açtırabildiğimde falan olmuştur. Başlangıştan kaybediyorum, yoksa 10 yıl kesintisiz kısmında problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 cata ve mop rezaletine 30 günden fazla ara vermeden dayanabilenlere ödül gönderiyorlar kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Bu ödülü alanlar seviniyor muymuş şimdi? Yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bana gönderme ihtimalleri var, nereden bakıyoruz? order history en eski 2010 edit: 3 ayla kaçtı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Pati blizzarddan örnek alsın 10 senelik üylerine güzellik yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 10 sene 0 ban şartı gelsin sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 vaperon said: Bu ödülü alanlar seviniyor muymuş şimdi? Yazık :( 10 sene boyunca deli para vermissin adamlara. sana bi sakiz almis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ben verdiğim paraları diablo 3 sayesinde geri aldım. Alamayanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Bana göre bu daha kötü. Bir oyun para kazanma amacıyla oynuyorsan eğlenceden çıkıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Zor olmadı farmladım farmladım rmah'a koydum :) Oyunun amacıda bol bol farm. Üstümdekileri de satsaydım Araba alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 elayins oynayanlarada mı orç gönderiyorlarmıs ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ya ne göndereceklerdi, koca götlü human mı? Sadff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bana gelmedi tabi =p askerlik yaktı beni hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Remus said: Ben verdiğim paraları diablo 3 sayesinde geri aldım. Alamayanlar düşünsün. Eline nakit gecti mi? Gold falan sattıysan ancak almıs olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 aldığı zevk diyecem ama diablo 3 o kadar zevk vermemiştir herhalde asfklhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 cine gondercekler mi acep, en cok oraya gider eger gönderirlerse ehe zaten ally olupda random no-name orc istemeyen de cıkar bi suru, ebayde tanesi $500 den goruruz bi suru 1 ay icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.newmilo.com/3692-thickbox_default/popular-world-of-warcraft-hand-made-dragonqueen-alexstrasza-action-figurewow-garage-kit.jpg soyle birseyler yollasalar belki uzulurdum ama offical olarak bile yaptiklari seyler tirt oluyor genelde, allahin orcunun pesinden kosabilir insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 olum biz de warcraft 1 oynadık 2 oynadık o kadar atasını biliriz lan bu işin bize niye bi çük yok !11!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 adamlar işini biliyor... ha bu kriterlere uyan kaç kişi vardır 10 milyon kişi içinde? 1000'i geçmez sanmıyorum. her sene 1 aydan fazla ara vermemiş olacak. yuhas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 dragonqueen daha kotuymus. o kırmızının tonu ne oyle domates suyu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 onun suyunu sıkarım mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar