arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 elms reach'deki blessing muhabbeti alacağımız buff dışında gidişatı değiştiriyor mu? roleplayime uyan tanrılar dükkanı kapatmış. bir de o blessing'i almak zorunda mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 degilsin, ben herkesin gorevini yapip "bakariz artik zamani gelince" diye kimseye soz vermeden gittim endgame'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Birinden blessingi alip sonra baskasindan da alirsan vs endinge etki ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 baskasından alamıyosun ki. bir tanrıdan ikinci kez alınmıyor blessing. yani benim gibi hepsini gezip istersen hangi boon'u veriyolarmış bakayım diye en sonda kimle konuştuysan onda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Cipher başladıydım. 17 might, 18 int Gerisi dump stat gibi. 13 per, 10 con Bayağı tokat manyağı oluyorum fightlarda. Mail giymeme rağmen iki saniyede kırıyorlar bel kemiğimi. Napsam yeniden mi başlasam? Sword and shield pek tat vermeyecek gibi. Öte yandan class'ı da sevdim. Bilemedim. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Cipher tank class değil, ayrıca dexe de ver biraz. Başkaları tanklasın, sen armor giymeden arkadan yardır. Shield falan yavaşlatır cipherı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Int çok gereksiz geldi açıkçası. Might 17 falan iyi de Int şöyle 14 olsa yeterli olabilecekmiş gibi sanki ne diyorsun? Zaten Mind Blades aoe circle çıkarmıyor otomatik jump ediyor. Int'i biraz düşürüp Dex ve Con'a yaydırarak yeniden mi başlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 17 int 18 might 18 dex gibi birşey oluyor olması lazm Orlan Cipher'ın. 10 cons 8 per 8 resolve falan muhtemelen doğru statlar. Mail'la falan olmaz, en fazla giyeceği medium armor, ideali recovery penalty'sı ekstra düşük light armor. Kullanacağı silahlar da dual wield hızlı swing'i olan dagger, stilletto, rapier, hatchet tarzı silahlar veya blunderbuss. Kullanıcağı perk de silah accuracy'si veren perk'ler. Tankın yanına Cipher'la giriyorsan da muhtemelen şansın yok, 1-2 adet ekstradan OT lazm (Priest, Chanter, Ranger pet vb.) Cipher'ın girebilmesi için ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Su oyundaki en degerli stat constitution. Istisnasiz. Might 12 olsa verecegin dmg %10 daha az ama cons 15 olursa 2 kat hp oluyo Sorieno said: Cipher başladıydım. 17 might, 18 int Gerisi dump stat gibi. 13 per, 10 con Bayağı tokat manyağı oluyorum fightlarda. Mail giymeme rağmen iki saniyede kırıyorlar bel kemiğimi. Napsam yeniden mi başlasam? Sword and shield pek tat vermeyecek gibi. Öte yandan class'ı da sevdim. Bilemedim. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 HP yüksek olsa nolacak ki, 2 katın hp olsa 2 hit yerine 3 veya 4 hitte ölüceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Olay dengeli dagitmak zaten. Oyle iki statim 18 olsun gerisi cop kalsin degil. 18 20 falan olmasi hayvani etki etmiyo oyuna. Gerci benim elf rogue un dexi 21 galiba.baya hizli dmg veriyo. Ama cons u biraz daha yuksek olaydi xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Eder, Durance, Aloth, Sagani, Pallegina var grupta. Palle ve Durance OT'liyor sağolsunlar. Ama zerg yediğimde Cipher sıkıntı yaratıyor. İki tane petrify atıyorum giriyorum ama biri döndüğü anda disengage de edemediğim için yatıyorum kesin rest etmediysem ikinci üçüncü fight'ta. Durance full bana çalışıyor yani. Bi de dediğim gibi mail'e rağmen böyle. Ama şaşırdığım taraf şu, Int'in neredeyse şu ana kadar bi fark yaratacak noktasını göremedim. Level 6 party. Neden bu kadar main stat olduğu iddia ediliyor Cipher için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ben 8 cons'la başladım gereksiz yere per ve resolve'a verip, 10 cons yeter kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Int Duration da veriyor: DR Drain, Accuracy Drain, Accuracy Buff, Charm/Dominate, AoE Flank-Root, Ectopsychic Echo tarzı spellerle daha iyi hissediliyor faydası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 en değerli stat con falan değil abi. class ve nasıl oynadığına bağlı açıkçası. arkada tuttuğun adama gerek yok yani constitution vermeye. gun rogue açtım 3 con, hiç sıkıntı yaşamadım nerdeyse mesela. aynı şekilde blunderbuss cipher 3 con o da hiç sıkıntı yaşamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Easy actigini bilmiyodum abi eyvallah 1 con lu tuberkuloz paladinle de oyun bitirebilirsin oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Su oyundaki en degerli stat constitution. Istisnasiz. Might 12 olsa verecegin dmg %10 daha az ama cons 15 olursa 2 kat hp oluyo Her cons %3 hp, wizardda cons 5 yerine 15 olursa 85 hp yerine 115 hp = fazladan 2 hit. Meeeh. Diğer taraftan aynı leveldaki bi barbar/monk/fighter için 170 yerine 230 hp = fazladan 4 hit, armor varsa fazladan 6-8 hit. Con yalnızca yüksek base hp/endurance olan classlar için değerli. Dps için en değerli stat dex, özellikle oyun sonunda mighttan daha önemli. Damage bonuslar additive olduğu için bi süre sonra damaging + exceptional + x slaying + savage attacks vs. derken başta stat başına %3 etki eden might sonda %1,5 - 1 lere düşüyor, oysa dex bütün bu bonuslarla direk multiplicative. Ha tabi onu da recovery ile dengeliyorlar, bu dediğim armor giymeyen dps için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bana matematik yap burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Easy actigini bilmiyodum abi eyvallah 1 con lu tuberkuloz paladinle de oyun bitirebilirsin oyle yav he he easymiş con 10 ve 3 arasında ne kadar fark oluyor bi hesapla bakalım ondan sonra tekrar konuşalım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hayat kurtariyo abi o 2 hit iste ne biliyim. Benim ana karakter mageden cok yatiyo iste, 22dex ustune endless dungeondan cikan medium armor var. Ona ragmen dmg i kesemiyosun. Kacis temali dayadim ben de herseyi o yuzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Sorieno said: Eder, Durance, Aloth, Sagani, Pallegina var grupta. Palle ve Durance OT'liyor sağolsunlar. Ama zerg yediğimde Cipher sıkıntı yaratıyor. İki tane petrify atıyorum giriyorum ama biri döndüğü anda disengage de edemediğim için yatıyorum kesin rest etmediysem ikinci üçüncü fight'ta. Durance full bana çalışıyor yani. Bi de dediğim gibi mail'e rağmen böyle. Ama şaşırdığım taraf şu, Int'in neredeyse şu ana kadar bi fark yaratacak noktasını göremedim. Level 6 party. Neden bu kadar main stat olduğu iddia ediliyor Cipher için? eder tek başına yetmiyor mu tanklığa? bi de pallegina var diyorsun ikisi toplamda en az 6-7 engagement ediyor zaten. int main stat çünkü attığın büyülerde hem aoe arttırıyor hem duration. melee cipher baya gereksiz bişey bence bu arada. ranged yap, cloth giydir yada bikiniyle takıl ver elien bluderbuss/arquebus arkadan pewpew + spell spam. vurarak yapacağı dpsten ne olacak zaten 2 büyü ile yaptığı dmg kaç katı onun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hard oyna hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Eder bi sure sonra anca cukunu tankliyo. En az 2 tane daha off tank lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hard oynadım zaten de sen bence baya köylü gibi oynuyorsun oyunu, cc positioning vs hak getire gibi duruyor şu 2 hit hayat kurtarıyor vs anlatışından hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mind Lance geliyor Cipher'a, o arkadan atılmıyor. melee'deyken, fast cast olduğu için, önündekine ve onun arkasındakilere yapıştırıveriyorsun direk herşeyi tedavülden kaldırıyor. Ectopsychic Echo cast edip zaten flanklersen adamları ortaya çıkan damage'a dayanabilen yaratık yok oyunda. Lvl6 AoE prone vuran spell gelene kadar mind blades spamlarsan çok uzar combatlar diğer class'ların adam gibi vuramıyorsa ki companion'larla oynuyorsan vuramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar