Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

işlerim dolayısıyla geç başladım oyuna da

şimdi readric's hold dayım da bir kaç sorum var

abi bu readric ki kesiyim mi? oyunun sonunu baya etkilecek şeyler var diyor benim bilader köy boş kalıyomuş daha kötü oluyomuş asıl kötü kuzeniymiş falan kesiyim mi? (böyle oyunmu oynanır lan eskiden olsa dalmıştım çoktan yaşlanınca duygusallaşıyormuyuz neyiz) bir tarafdn da köye insanlara yaptıkları falan.

Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

abi bu readric ki kesiyim mi? oyunun sonunu baya etkilecek şeyler var diyor benim bilader köy boş kalıyomuş daha kötü oluyomuş asıl kötü kuzeniymiş falan kesiyim mi? (böyle oyunmu oynanır lan eskiden olsa dalmıştım çoktan yaşlanınca duygusallaşıyormuyuz neyiz) bir tarafdn da köye insanlara yaptıkları falan.

Spoilerini gördüm arttırıyorum!!!,

Eğer radedrici kesersen undead olarak gelip kuzenini kesiyor, ve onu tekrar kesme questi alıyorsun evdeki heykel karıdan. Ben bir iki denedim zor gelicne kedmedim herif Lord Soth oldu bildiğin. Köyü möyü darma duman etmiş. Tekrar kesersen üçüncü farklı bir durum oluşur herhal. Yoksa kuzeni kötü diye bir şeyd uymadım.

Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Frostbite said:

Spoilerini gördüm arttırıyorum!!!,

Eğer radedrici kesersen undead olarak gelip kuzenini kesiyor, ve onu tekrar kesme questi alıyorsun evdeki heykel karıdan. Ben bir iki denedim zor gelicne kedmedim herif Lord Soth oldu bildiğin. Köyü möyü darma duman etmiş. Tekrar kesersen üçüncü farklı bir durum oluşur herhal. Yoksa kuzeni kötü diye bir şeyd uymadım.

tekrar dirilip tahtı ele geçiren tipi öldürüyor fakat yine öldürürseniz bu sefer oyun sonunda glided vale'e feraha ulaşıyor bi problem olmuyo yani.

Sosyal ağlarda paylaş

bitirmediğim için kesin cevaplarım olmamakla birlikte:

raedric
devirmeye çalışan kuzeni taht sevdalısı. iki tane de danışmanı var: baş rahibi ve zindandaki animancer. ikisi de waidwen's legacy'i çözmeye çalışıyor. rahibin yöntemi kör bağnazlık. asmalar kesmeler bundan kaynaklanıyor. animancer'ın henüz bir yöntemi yok ancak zararı da yok. animancer stabilite için raedric'in tahtta kalması gerektiğini vurguluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Salire said:

Ben rheadric in kalesine ön kapidan fireballa girdim, Taht odasına da aynı şekilde, konuşunca araya alıyorlar kazanamıyorsun combattı hiç bir şekilde.

kazanılıyor rahat. ben hiç bi trick kullanmadım sadece level 3'ken gitmeyeceksin. 3'de aklımı aldılar 4 ya da 5 gittim snaırım çok rahat kesiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane breath atmıyo ki, ayrıca level 5 accuracy ile ona nasıl vuracek lvl 12'de bile missliyor çoğu zaman vurdukların da graze oluyor vs. öyle çat çat vur full attack olmuyor yani. level 5'de geçtim diyen sallamıştır, sen raedric ile karıştırıyorsun bence. o 5'de rahat geçiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hırs yaptım 10 kere falan denemişimdir. en son 2 dota kadar indirmeyi başardım hpyi ama sonra yine ölüyorum dayanmıyor tank. birdaha gitmem lvl 10 olmadan. sürekli miss birde takip edemediğim şekilde 12m uzakdaki adam ölüyor dragon kafasını bile çevirmiyor :S
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

figter lvl 7
dr 16 def 130
953hp
210 endr

master belowu kesemiyorum tank ölüyor 170 falan vuruyor ağlıycam

Şöyle bir taktik + video hazırladıydım geçen hafta, belki işine yarar (Bolca Maelstrom Scroll ve en az 1 tane Lore 10+ karakter gerekiyor ama)

http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-hard-zorlukta-the-master-belowu-dovmek/
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Priestin olayi sadece heal degil ki bin turlu buffi debuffi var yoksa pot spam ile olacak is degil o.

Sen git 2 gorev yap lvl atla adam gibi yuksek lvl ile gir geri. Oyunun en zor encounteri denebilir master below icin. o lvl 5 kestim hoplattim diyen de atiyor buyuk ihtimalle

level 8 hoplattım hard'da. Konuyu kaçırmamak içinde custom karakter yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...