Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

lan bi ev bastim pilan milan yapiyolardi, kestim hepsini. sonra baska bi eve girdim, ordakileri de kestim, hakkinda pilan yapilan adamin yanina gidince hic siklemiyo asdf. quest item vardi da attim mi naptim acaba.

Aynen kabul etmedim mektubu almayı kesdim bunları sorna o noble raynoldun evine gittim belki bir hediye falan verir diye nede olsa adamı kurtardık, neyse baktım hiç oralı değil ordakileride kestim.
Sosyal ağlarda paylaş

ama benim olay sırası farklıydı. ben ilk lordun evine gittim çekgit fln dedi, üst kata cıktım kadın bayılınca guardlar saldırdı, hepsini kesip evi soyup balkondan kaçmıştım, ordada büyük gem vardı işte. ben galiba hem notu hem gemi verdince tşk etti para verdi fln.
Sosyal ağlarda paylaş

master below alakasız bir şekilde bayağı zorladı hard'da. fakat 10 denemeden sonra kestim. zorluk seviyesi belli bir standartta giderken böyle bir encounter'ın, scroll (veya pot, food) kullandırması tamamen dizayn hatası bana göre. denemediğim tonla büyüyü kullandırttı. yüzde yüz eminim son boss çok daha kolaydır bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

master below alakasız bir şekilde bayağı zorladı hard'da. fakat 10 denemeden sonra kestim. zorluk seviyesi belli bir standartta giderken böyle bir encounter'ın, scroll (veya pot, food) kullandırması tamamen dizayn hatası bana göre. denemediğim tonla büyüyü kullandırttı. yüzde yüz eminim son boss çok daha kolaydır bundan.

Ben hala onu kesmeye uğraşıyorum. Şöyle bir araştırdım da, oyunun en zor combat'ı diyorlar The Master Below için. Sen nasıl bir taktik kullandın bu arada? Savaş başlar başlamaz partinin yarısı yatıyor çünkü hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

blunderbuss u alıp enchant edince, cipher coştu resmen çatır çutur yardırıyor.

Aloth'u gruptan atıcam sanırım orlan druid gelince...

Direk attım Wizard'ı ben de, Druid'in büyülerinin yanında sıfır resmen wiz'in büyüleri.

Paladin'i aldım yerine, aurasını da boostladım, mis oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...