Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 her encounterda 1 kere atıyor o lightningi o stiletto. sürekli bi proc yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bu oyun bir harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 axedice said: Pallegina o karşılaştığın trade houseda aldığın fedex questin devamında ortaya çıkacak. o questi bitirdim diye hatırlıyorum ya. hatta soylularla papaz oldum falan. nerde duruyor npc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Questin sonunda trade companynin hemen önünden almıştım sanırım, bi oralara bak tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 lan bi ev bastim pilan milan yapiyolardi, kestim hepsini. sonra baska bi eve girdim, ordakileri de kestim, hakkinda pilan yapilan adamin yanina gidince hic siklemiyo asdf. quest item vardi da attim mi naptim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 onu da kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 artik kan dokulmesin diye bagirip ciktim evinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Atmış olabilirsin, mektubu veriyorsun teşekkür edip yolluyor. Dömanellere gidip pilan yapmayın pilan da diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 domalanlarin soyunu kuruttum. haa lan once onun evine girdigim icin oldu galiba, ona verdim mektubu, sonra kestim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Jolting Touch lvl1 spell, sekerse total 3 target'a vuruyor, öyle abartılacak bir yanı yok o stilletto'nun. Ben WF:Noble alıp superb+accurate dagger ve rapier kullanıyorum mesela sırf hit/crit çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 rogue ile triple crown solo bitirmiş biri, barbar solo potansiyeli en yüksek diye düşünüyodum ama stealth ile baya bi fightı skip etmiş eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Triple crown solo için shadowing beyond gerekir heralde, vur kaç rest vur kaç rest bug abuse olmadığı sürece ancak böyle mümkün geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 aquila said: lan bi ev bastim pilan milan yapiyolardi, kestim hepsini. sonra baska bi eve girdim, ordakileri de kestim, hakkinda pilan yapilan adamin yanina gidince hic siklemiyo asdf. quest item vardi da attim mi naptim acaba. Aynen kabul etmedim mektubu almayı kesdim bunları sorna o noble raynoldun evine gittim belki bir hediye falan verir diye nede olsa adamı kurtardık, neyse baktım hiç oralı değil ordakileride kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 cekmecelerden birinde not vardı yada adamların üzerinde hatırlamıyorum onu atlamışınızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ama benim olay sırası farklıydı. ben ilk lordun evine gittim çekgit fln dedi, üst kata cıktım kadın bayılınca guardlar saldırdı, hepsini kesip evi soyup balkondan kaçmıştım, ordada büyük gem vardı işte. ben galiba hem notu hem gemi verdince tşk etti para verdi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yok, biz ilk plani yapan ibnenin evine girdigimiz icin fail olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Son savaşdan önce save alıp kuzeyden başlayıp herkesi kesmeyi planlıyorum bakalım artık olduğu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Sanirim yeni lvl11 grup yaratıcam, companion'lar XP almıyor nasıl olsa, taze lvl11'leri kasarım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 master below alakasız bir şekilde bayağı zorladı hard'da. fakat 10 denemeden sonra kestim. zorluk seviyesi belli bir standartta giderken böyle bir encounter'ın, scroll (veya pot, food) kullandırması tamamen dizayn hatası bana göre. denemediğim tonla büyüyü kullandırttı. yüzde yüz eminim son boss çok daha kolaydır bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Seru said: master below alakasız bir şekilde bayağı zorladı hard'da. fakat 10 denemeden sonra kestim. zorluk seviyesi belli bir standartta giderken böyle bir encounter'ın, scroll (veya pot, food) kullandırması tamamen dizayn hatası bana göre. denemediğim tonla büyüyü kullandırttı. yüzde yüz eminim son boss çok daha kolaydır bundan. Ben hala onu kesmeye uğraşıyorum. Şöyle bir araştırdım da, oyunun en zor combat'ı diyorlar The Master Below için. Sen nasıl bir taktik kullandın bu arada? Savaş başlar başlamaz partinin yarısı yatıyor çünkü hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 blunderbuss u alıp enchant edince, cipher coştu resmen çatır çutur yardırıyor. Aloth'u gruptan atıcam sanırım orlan druid gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Act 3 Main Story Ya şu tanrılarla muhabbet et görevine geldim, diğer Twin Elms görevleri tamamiyle bitti, dragon da öldü ama çok baydı be, L11 grup. Devam etme isteği bulamıyorum. Sonrasında çok var mı daha endboss'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 RamsesII said: blunderbuss u alıp enchant edince, cipher coştu resmen çatır çutur yardırıyor. Aloth'u gruptan atıcam sanırım orlan druid gelince... Direk attım Wizard'ı ben de, Druid'in büyülerinin yanında sıfır resmen wiz'in büyüleri. Paladin'i aldım yerine, aurasını da boostladım, mis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 iki paladin olunca aura katlanıyor mu yoksa suppressed mi oluyor item enchantları gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Gangren said: Act 3 Main Story Ya şu tanrılarla muhabbet et görevine geldim, diğer Twin Elms görevleri tamamiyle bitti, dragon da öldü ama çok baydı be, L11 grup. Devam etme isteği bulamıyorum. Sonrasında çok var mı daha endboss'a? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar