df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bingildak said: öyle bir mecburiyet olduğunu sanmıyorum ya var biraz. endless level 3 te 3-5 ogre/ogre druid ile savaşmam gerekiyor ben genelde close combat sevdiğimden sadece bi ranger bi wizard var. 4 kişi ogrelerin dibinde. bi aoe ile hepsini birden öldürüyor ibneler. onları rahat geçmek için en az 3 ranger lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 e abi 6 kişilik setup'da iki kişi oynuyorsun, ikisi de tanklayabilecek class değil. ne olacaktı ki? wow'daki gibi kite mi yapacaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kaede said: hikaye ilginc gozukuyor ama sarmiyor - beni de sarmadı main questline ama side questler gayet güzel. npcler cok kotu - çok kötü denmez be abi, bazıları baya iyi bazıları vasat. classlar tatmin etmiyor - cipher hoşuma gitti epey, değişik olmuş, tabii bg deki nwndeki cross class derinliği yok. gameplayin infinity oyunlari ile alakasi yok. daha cok dragon age gibi - ehh yani ikisinin arası denebilir :P Kötü ya da eksik yanları var mı, var. Ama son zamanlarda akşam eve gitsem de açıp oynasam doya doya diye düşündüren tek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bingildak said: e abi 6 kişilik setup'da iki kişi oynuyorsun, ikisi de tanklayabilecek class değil. ne olacaktı ki? wow'daki gibi kite mi yapacaktın? yok yanlış anlattım heralde. 6 kişim. 4 ü sözde tank. paladin dwarf vs. kalan ikisi ranger. ogre 4 tankı tek atakla deviriyor. ölmese de bayılıyolar kalkana kadar ikinciyi yiyip ölüyorlar. yani orada bi tank olsa da aynı süre oyalayacak area vurduklarından. 1-2 tane olunca trap'le vs durduruyosun da 4-5 tane gelince yalan =) o yüzden ogre'de az tank çok ranger daha iyi ama shadow da fln da tank daha iyi. çünkü eleman hoop rangere ışınlanıp tek atıyo fln. kısaca biraz mecburiyet yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kaede said: Wispy said: Oyun güzel mi ? BG2'yle büyümüş ve sayısız kere bitirmiş biri olarak soruyorum :) senden daha cok bg2 bitirmis biri olarak soyluyorum beni baydi hikaye ilginc gozukuyor ama sarmiyor npcler cok kotu classlar tatmin etmiyor gameplayin infinity oyunlari ile alakasi yok. daha cok dragon age gibi bu oyunu en cok bekleyenlerden biriydim ama 1. acti bitiresim bile gelmiyor Osman_Baydemir.swf Git konsol oyna sen. Oyunu alayım mı diyenlere: Mutlaka alın. Mevcut imkanlarla olabileceğin en iyisi olmuş. Böyle oyunlara destek vermezseniz, Mass Effectler içinde kalmak size müstehak. Kaede için hava hoş, o zaten konsolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 abi mass effect 2 fena değildi ama me 3 kötüydü hakikaten. ME ler ağır konsol oyunudur, bunu da eklemeden geçmiyim. Story based rpg oyunu çok uzun yıllardır yapılmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Vay anasini kotu gordugumuz seylerede kotu diyemioruz artik Tayyip kanka naaptin Begeneceksin kardesim! At agizli herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Abi ne alakası var?Vaat ettiklerini vermiş oyun. Action-rpg olmak gibi bir amacı yoktu ki? Ha ben de isterdim bi cover sistemi olsun, ne bilem yere çökme kalkma silahlar da daha değişiklik olsun.Nwn gibi prestige classlar olsun ama adamlar kendi sistemlerine göre güzel yapmışlar. Generic bir evren sonuçta. Shadowrun un yeni ek görev paketi ne zaman geliyo rpg açlığı hala doymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Temple of Woedica Ee ben herkesi öldürdüm farkında olmadan, öncesine ait saveim de yok. Oyun ilerlemeyecek mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Nigger_of_the_sand said: Temple of Woedica Ee ben herkesi öldürdüm farkında olmadan, öncesine ait saveim de yok. Oyun ilerlemeyecek mi şimdi? ben de herkesi öldürdüm kapıdan girdim ama içerde daldılar zaten garip tipler vardı, görev ilerledi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 RamsesII said: Ha ben de isterdim bi cover sistemi olsun, ne bilem yere çökme kalkma silahlar da daha değişiklik olsun. Generic bir evren sonuçta. kanka n'aptın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kakade infinitydeki gibi op class yok diye sevmedi, bi free action blade bi sorc morc olsa akıyordu şimdi. Kenshin dediğin adam da konsolcunun bayrak taşıyanı, normal yani beğenmemesi. Ramsesi tam anlayamadım ama, fazla enerjiyi bi atması lazım devreleri yakmış galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 turn-based shadowrun tarzı demek istemiştim ben (real-time turn based karışımı) kendimi anlatamadım sanırım, arz fazlası var sistem senkron olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 konuşma lan pis hintli git saman toplayıp kod a çevir onu oyunu bitirdim 40 küsür saat playtime ım var lan beğendim ama senin gibi fanboyluk hypeını deliverlamadı o üzdü gerçi 2.sine başlamışlar bile bakalım dragonlar adra ile sky dragonu kestiyseniz ocak dışısınız, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 2. sine nerede başlamışlar haber linki pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.polygon.com/2015/2/4/7981193/as-pillars-of-eternity-nears-launch-dev-team-begins-work-on-sequel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Correction: The headline has been updated to make it clear that the sequel is in the discussion and active development hasn't started yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 her ne skimsonikse yapıcaklar işte daha yeni kaymağını yiyolar bırakmazlar baksana gene kickstarter a mı yaslasak diye kafalarına takmışlar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ks itici olur bu defa ya, zaten paranın belini kırdılar azcık yatırım yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 40 saate nası bitirdiniz ya. okumuyonzmu lan hiç yazıları fln . 50 saate yarısına gelemedim ben tahminimce. yattıgım fightta 2-3 falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 2 Fan of Flames'e 5 shade ölüyordu ya Temple of Eothas'ta. Olmadı Necrotic Lance'te 2 cast'e öldürüyor. Melee olayı baya ilginç. Oyun başında büyük sıkıntı oluyor yeterince gear, talent ve defansif spell olmadığı için. Lvl12'de full gear'lıyken ben 2 ranged 4 melee (Cipher, druid, priest, fighter) + 1 pet oynuyorum açık alanda ki zaten spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Adamım adventuredan döndü, ganimet treasuryde diye uyarı geldi ama treasuryde hiçbişey yok. Temple of Woedicada quest ilerlemeyince save'i editleyerek oyunu kırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bright said: spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz. Şu olay doğru olmayabilir combat loglardan bi kontrol et, sheet accuracy yerine base accuracy + spell bonusu kullanıyor. Focuslu silahı taktığında spell accuracy de artıyorsa bugdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Major Adventurelardan ne kadar ganimet geliyor? Biri söylesin de editleyivereyim saveimi, sandığa ganimet düşmedi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar