Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

öyle bir mecburiyet olduğunu sanmıyorum ya

var biraz. endless level 3 te 3-5 ogre/ogre druid ile savaşmam gerekiyor ben genelde close combat sevdiğimden sadece bi ranger bi wizard var. 4 kişi ogrelerin dibinde.

bi aoe ile hepsini birden öldürüyor ibneler. onları rahat geçmek için en az 3 ranger lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

hikaye ilginc gozukuyor ama sarmiyor - beni de sarmadı main questline ama side questler gayet güzel.

npcler cok kotu - çok kötü denmez be abi, bazıları baya iyi bazıları vasat.

classlar tatmin etmiyor - cipher hoşuma gitti epey, değişik olmuş, tabii bg deki nwndeki cross class derinliği yok.

gameplayin infinity oyunlari ile alakasi yok. daha cok dragon age gibi - ehh yani ikisinin arası denebilir :P

Kötü ya da eksik yanları var mı, var. Ama son zamanlarda akşam eve gitsem de açıp oynasam doya doya diye düşündüren tek oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

e abi 6 kişilik setup'da iki kişi oynuyorsun, ikisi de tanklayabilecek class değil. ne olacaktı ki? wow'daki gibi kite mi yapacaktın?

yok yanlış anlattım heralde. 6 kişim. 4 ü sözde tank. paladin dwarf vs. kalan ikisi ranger. ogre 4 tankı tek atakla deviriyor. ölmese de bayılıyolar kalkana kadar ikinciyi yiyip ölüyorlar. yani orada bi tank olsa da aynı süre oyalayacak area vurduklarından. 1-2 tane olunca trap'le vs durduruyosun da 4-5 tane gelince yalan =)

o yüzden ogre'de az tank çok ranger daha iyi ama shadow da fln da tank daha iyi. çünkü eleman hoop rangere ışınlanıp tek atıyo fln. kısaca biraz mecburiyet yaratıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Wispy said:

Oyun güzel mi ? BG2'yle büyümüş ve sayısız kere bitirmiş biri olarak soruyorum :)

senden daha cok bg2 bitirmis biri olarak soyluyorum

beni baydi

hikaye ilginc gozukuyor ama sarmiyor
npcler cok kotu
classlar tatmin etmiyor
gameplayin infinity oyunlari ile alakasi yok. daha cok dragon age gibi

bu oyunu en cok bekleyenlerden biriydim ama 1. acti bitiresim bile gelmiyor

Osman_Baydemir.swf

Git konsol oyna sen.

Oyunu alayım mı diyenlere: Mutlaka alın. Mevcut imkanlarla olabileceğin en iyisi olmuş. Böyle oyunlara destek vermezseniz, Mass Effectler içinde kalmak size müstehak. Kaede için hava hoş, o zaten konsolcu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne alakası var?Vaat ettiklerini vermiş oyun. Action-rpg olmak gibi bir amacı yoktu ki?

Ha ben de isterdim bi cover sistemi olsun, ne bilem yere çökme kalkma silahlar da daha değişiklik olsun.Nwn gibi prestige classlar olsun ama adamlar kendi sistemlerine göre güzel yapmışlar. Generic bir evren sonuçta.

Shadowrun un yeni ek görev paketi ne zaman geliyo rpg açlığı hala doymadı
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Temple of Woedica

Ee ben herkesi öldürdüm farkında olmadan, öncesine ait saveim de yok. Oyun ilerlemeyecek mi şimdi?

ben de herkesi öldürdüm kapıdan girdim ama içerde daldılar zaten garip tipler vardı, görev ilerledi yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Kakade infinitydeki gibi op class yok diye sevmedi, bi free action blade bi sorc morc olsa akıyordu şimdi. Kenshin dediğin adam da konsolcunun bayrak taşıyanı, normal yani beğenmemesi.

Ramsesi tam anlayamadım ama, fazla enerjiyi bi atması lazım devreleri yakmış galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

2 Fan of Flames'e 5 shade ölüyordu ya Temple of Eothas'ta. Olmadı Necrotic Lance'te 2 cast'e öldürüyor.

Melee olayı baya ilginç. Oyun başında büyük sıkıntı oluyor yeterince gear, talent ve defansif spell olmadığı için. Lvl12'de full gear'lıyken ben 2 ranged 4 melee (Cipher, druid, priest, fighter) + 1 pet oynuyorum açık alanda ki zaten spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz.

Şu olay doğru olmayabilir combat loglardan bi kontrol et, sheet accuracy yerine base accuracy + spell bonusu kullanıyor. Focuslu silahı taktığında spell accuracy de artıyorsa bugdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...