Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 island aumaua rogue. 21 might 18 dex ile basla. 4 weapon slot,3 top tufek + dual sabre yada full ranged de olabilir partyde chanter kullanmayi planliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ateş edip silah değiştirme nasıl iğrenç bir oynayış tarzıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Aluriel said: wizarda kötü diyenler yetememiş kullanmaya bariz geniş alana çekebilince çok güzel de de dungeon'da dar bi yerdeysen çoğu şeyi kullanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 wizard oynamak diğer infinity oyunlarına göre baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 SÖzüm bıngıldaka: ne alakası var abi, mis gibi işte. Arkebüzle gümbürdet pistol ile höpürdet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bingildak said: ateş edip silah değiştirme nasıl iğrenç bir oynayış tarzıdır ya moar salt plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Çok bir yararı da yok, bilmem kaç saliselik reload olmuyor, bu kadar mı micro yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Sparkcaster said: wizard oynamak diğer infinity oyunlarına göre baya zor. baya guzel debuff ve cc icin wizard. Sadece dmg omgomgfireball diye bakinca meh tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dreagloth said: Çok bir yararı da yok, bilmem kaç saliselik reload olmuyor, bu kadar mı micro yapıyoruz 3-4 kere reloadsuz ates ediyorsun zaten. Sonra gunner+chant ile reload da hizli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 keyifsiz bi oynanış tarzı anlamında dedim, yoksa seven seviyordur yani. efektif mi değil mi bilmiyorum ama benim rangedlerimde silah falan değiştirmiyorum, dpsleri iyiden öte. silah değiştirmek overkill ve gereksiz micro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dreagloth said: Çok bir yararı da yok, bilmem kaç saliselik reload olmuyor, bu kadar mı micro yapıyoruz rönesans havası yaşatıyo ama insana, gemi kaptanı gibi şak şak tüfek sonrasında pistol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 rogue sneak attack ile saçmalıyor ya firearms ile. normal moblara 75% fln vuruyor tek atış. critlerse ekrana kol bacak sıçrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 onu demeye geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 2 MAge çok garip lan. Ejderhalı yere geldim. 5 Tane üst üste wall of fire attım. 3 erden 6 tanede fireball attım. Combat toplam 15 saniye felan sürdü. Dragon bildiğin UO da palayze yemiş madenci laması gibi kaldı ateş,in üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Lord Raedric'in kaleyi basıp eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dicem. 4 kişilik party (durance,aloth,eder).Başka kimseyi alam mı yanıma? Bir de ilk firearms weaponlar ne zaman çıkıyor?Kaç saatlik oyun sürem var yok daha? Blunderbuss'a ihtiyacım var (pistol de lazım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 BonePART said: 2 MAge çok garip lan. Ejderhalı yere geldim. 5 Tane üst üste wall of fire attım. 3 erden 6 tanede fireball attım. Combat toplam 15 saniye felan sürdü. Dragon bildiğin UO da palayze yemiş madenci laması gibi kaldı ateş,in üstünde. abi ejderhanın ateşle ölmesi ne saçmadır ya (ice dragon vs'yi geçiyorum, ejderha deyince default akla gelen düz klasik default ejderhadan bahsediyorum), zeus'a yıldırım atmak gibi (bkz gow2-3) bingildak said: ateş edip silah değiştirme nasıl iğrenç bir oynayış tarzıdır ya bence güzel ya, pirate staylası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 @RamsesII 6 kişi ile girdim ben. üçü 4 level üçü 3 level olarak. raedric'in odaya kadar çok kolay geldim o şekilde. geç oldu diye raedric'le kapışmadan kapattım. o zor olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 RamsesII said: Lord Raedric'in kaleyi basıp eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dicem. 4 kişilik party (durance,aloth,eder).Başka kimseyi alam mı yanıma? Bir de ilk firearms weaponlar ne zaman çıkıyor?Kaç saatlik oyun sürem var yok daha? Blunderbuss'a ihtiyacım var (pistol de lazım). Her yerde firearms var ya hatta bard adam direk tüfenkle geliyo. Şeyde named bi tane var hmmmm ogre öldürme questli köyde ana şehrin sağında ki şehir köyümsü yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Abi zaten fire dan az dmg yiyodu ama 5 tane üst üste olunca 3 3 saniyede 15 vurdu felan entresan bi denklemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 La nası 4. level oldun? Bi de diğer 2 companion nerede nası aldın onları??? Temple of eothas (gilded vale mi ne o köydeki) a girip temizledin sanırım full orayı?Başka türlü side quest yok çünkü benim yapabileceğim ve 4 kişiyim herkes lvl 3. @bonepart, Abi her yerde var dediğim köydeki smithtte falan yok, herhangi bir loottan filan da çıkmadı şimdiye kadar.Ben kaçırdım herhalde bir yerlerde vardı... Ya da act 2 de çıkacak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 stronghold açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 RamsesII said: La nası 4. level oldun? Bi de diğer 2 companion nerede nası aldın onları??? Temple of eothas (gilded vale mi ne o köydeki) a girip temizledin sanırım full orayı?Başka türlü side quest yok çünkü benim yapabileceğim ve 4 kişiyim herkes lvl 3. @bonepart, Abi her yerde var dediğim köydeki smithtte falan yok, herhangi bir loottan filan da çıkmadı şimdiye kadar.Ben kaçırdım herhalde bir yerlerde vardı... Ya da act 2 de çıkacak ?? companion guide: http://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/30ig0r/where_to_get_all_the_unique_companions_a_quick/ bi tane daha alabilirsin şu an linke gir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 BonePART said: stronghold açtın mı? açmadım stronghold, raedric i kesicem önce. Cezayı hakediyor pis herif, çoluk çocuk demeden katletmiş namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 strongholdun kapısındaki adamın elinde tüfek var mesela onu diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 RamsesII said: La nası 4. level oldun? Bi de diğer 2 companion nerede nası aldın onları??? Temple of eothas (gilded vale mi ne o köydeki) a girip temizledin sanırım full orayı?Başka türlü side quest yok çünkü benim yapabileceğim ve 4 kişiyim herkes lvl 3. @bonepart, Abi her yerde var dediğim köydeki smithtte falan yok, herhangi bir loottan filan da çıkmadı şimdiye kadar.Ben kaçırdım herhalde bir yerlerde vardı... Ya da act 2 de çıkacak ?? ben önce od nua'ya gittim. endless a fln girdim 2-3 level. companion ise inn'den satın alabiliyosun. kendi levelinin bi altına kadar oluyo tabi. durance ve aloth dışında kalan üçünü kendi ihtiyacıma göre yaptım o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar