Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

2 MAge çok garip lan. Ejderhalı yere geldim. 5 Tane üst üste wall of fire attım. 3 erden 6 tanede fireball attım. Combat toplam 15 saniye felan sürdü. Dragon bildiğin UO da palayze yemiş madenci laması gibi kaldı ateş,in üstünde.

abi ejderhanın ateşle ölmesi ne saçmadır ya (ice dragon vs'yi geçiyorum, ejderha deyince default akla gelen düz klasik default ejderhadan bahsediyorum), zeus'a yıldırım atmak gibi (bkz gow2-3)

bingildak said:

ateş edip silah değiştirme nasıl iğrenç bir oynayış tarzıdır ya

bence güzel ya, pirate staylası (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Lord Raedric'in kaleyi basıp eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dicem.

4 kişilik party (durance,aloth,eder).Başka kimseyi alam mı yanıma?

Bir de ilk firearms weaponlar ne zaman çıkıyor?Kaç saatlik oyun sürem var yok daha? Blunderbuss'a ihtiyacım var (pistol de lazım).

Her yerde firearms var ya hatta bard adam direk tüfenkle geliyo. Şeyde named bi tane var hmmmm ogre öldürme questli köyde ana şehrin sağında ki şehir köyümsü yer.
Sosyal ağlarda paylaş

La nası 4. level oldun? Bi de diğer 2 companion nerede nası aldın onları???

Temple of eothas (gilded vale mi ne o köydeki) a girip temizledin sanırım full orayı?Başka türlü side quest yok çünkü benim yapabileceğim ve 4 kişiyim herkes lvl 3.

@bonepart,

Abi her yerde var dediğim köydeki smithtte falan yok, herhangi bir loottan filan da çıkmadı şimdiye kadar.Ben kaçırdım herhalde bir yerlerde vardı...

Ya da act 2 de çıkacak ??
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Temple of eothas (gilded vale mi ne o köydeki) a girip temizledin sanırım full orayı?Başka türlü side quest yok çünkü benim yapabileceğim ve 4 kişiyim herkes lvl 3.

@bonepart,

Abi her yerde var dediğim köydeki smithtte falan yok, herhangi bir loottan filan da çıkmadı şimdiye kadar.Ben kaçırdım herhalde bir yerlerde vardı...

companion guide: http://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/30ig0r/where_to_get_all_the_unique_companions_a_quick/

bi tane daha alabilirsin şu an linke gir bak
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

@bonepart,

ben önce od nua'ya gittim. endless a fln girdim 2-3 level.

companion ise inn'den satın alabiliyosun. kendi levelinin bi altına kadar oluyo tabi. durance ve aloth dışında kalan üçünü kendi ihtiyacıma göre yaptım o şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...