Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Amazondan tek bir kitap istetmek meşakkatli göründüğünden size danışıyorum. Elinde "I am Zlatan" kitabının İngilizce versiyonu olan var ise almak istiyorum. Veya Istanbul'da kitabı bulma ihtimalim olan bir kitabevi de önerebilirsiniz. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 i am ibrahim üzülmez var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Amazon pahaliya geliyorsa tek kitap icin Abebooks'dan soyle. Ya da Book Depository'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Google la. Korsanini cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paticik da çareler tükenmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 AY EM AYRINMEN DIN DIN DINDINDIN DINININININI DINDINDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konn said: Amazondan tek bir kitap istetmek meşakkatli göründüğünden size danışıyorum. Elinde "I am Zlatan" kitabının İngilizce versiyonu olan var ise almak istiyorum. Veya Istanbul'da kitabı bulma ihtimalim olan bir kitabevi de önerebilirsiniz. Teşekkürler amazondan iste, sonra "kargoyu iptal etseniz ya" de daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Dworgian said: O şekilde waive ediyorlar mı kargo ücretini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 amazon bu. belki oo tabi lafı mı olur abi dur kitabı da beleş yolluyom o zaman diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konn said: Dworgian said: O şekilde waive ediyorlar mı kargo ücretini? ben 2 kitap almıştım. hızlı gelsin diye mail attım hani fazladan ne gerekiosa vereyim hızlandırın vs diye. "kargo süresini öne çektik, ücreti de sildik" cevabı geldi lşskdaslşk burada da çoğu kişi yazmıştı "rica edersen siliolar kargo ücretini" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar