Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 18 takım var. 17 maç oynanması lazım. neden 1 er maç eksik oynandı? kimler oynamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 xeşke puan durumuna bakaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 dayımgillerle, yukarı mahalleden kocayusufoğulları oynamadı kimler oynamadı ne abi, tüm takımlar 16 maç yaptı işte 2. yarı 18 yapacaklar sezonu geç açtılar, ocakta da oynamayalım diye etken bitirdiler bu sezon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 2. yarı 18 oynayacak olmaları değişikmiş. araya erken girilmesinin özel bi sebebi mi var acaba? 1 hafta geç araya girilseymiş. tanıdığı olan varsa tff de söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Murat Hamdi KÖKYİĞİT öldüğü hafta lig tatil edildi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 cok yorulmuslar, abi son haftayi oynamayli biraz daha dinlenelim diye bitmis orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben bugün biraz erken çıksam olur mu demişler değil mi şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kendimi iyi hissetmiyorum, galiba oglen yedigim dokundu demis fatih terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kombici gelecek evde olmam lazım dimiş çıkmış yemekten sonra 2 senede 1 kullanılan yalanlardan biridir buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar