paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0120660/ izlediğimiz zaman oha dediğimiz olayların gerçekleşmiş olması, karakterin doğumunun 11 eylül olması ve nsa'nın bir gerçeğe dönüşmüş olması bence bu filmi tekrar izlenmeye değer kılar derim. Paticikte arattım konusu da yok kişisel tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 sinemada izlemiştim, vakti için iyiydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Favori filmlerimdendir. Daha geçen ay izlemiştim tekrar. Spy Game izleyesim geldi şimdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 konusu vardı da ben de bulamadım. Uçmuş olabilir. Neyse o kadar iyi film ki ikinci konuyu da hak eder asdfasd nur içinde yatsın rahmetli, kardeşiyle uyduyu ilk bu filmde kiralamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar