goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Fin said: 58:30'dan itibaren ekleyin afro tütüyor evi yanık kokusu bastı. hahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Laurelin said: daigo nun video gibi bisi geliyor sandim, hayalkirikligi direk burda bulunsun ama mutlaka http://www.youtube.com/watch?v=C-p075gnSTw şunu bana biri açıklasa ya. geri ye doğru basınca zaten blocklamıyor mu otomatik. adam işte geri basmış chun li nin dep dep leri boşa gitmiş peşine bu süper çakmış. ne var yani bunda? öyle değil mi yani? açıklama pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 her tekmesine tek tek geri basıyo basılı tutmuyo bide adam işte çük healthden çevirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 atari oyununu geçtim hiç bir oyunu izlerken çığlık atacak kadar dork olmadık çosükür, orada olmalıydınız yazmışlar bir de. utandım yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bu bideo benim komik vidyolar klasorundedir yillardir. Wmv formatinda. Daha efsanesini gormedim. Varsa koyun ama bu inanilmazdi imamizer said: Laurelin said: daigo nun video gibi bisi geliyor sandim, hayalkirikligi direk burda bulunsun ama mutlaka http://www.youtube.com/watch?v=C-p075gnSTw şunu bana biri açıklasa ya. geri ye doğru basınca zaten blocklamıyor mu otomatik. adam işte geri basmış chun li nin dep dep leri boşa gitmiş peşine bu süper çakmış. ne var yani bunda? öyle değil mi yani? açıklama pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 seviyorum ya dövüş oyunu turnuvalarını. çok komik şeyler olabiliyor. ciddiyet ve profesyonellik seviyeleri sıfıra yakın http://www.youtube.com/watch?v=EExDDEMWBrY http://www.youtube.com/watch?v=_mWlAaH6DCc http://www.youtube.com/watch?v=cvfftPf9nzo http://www.youtube.com/watch?v=JsgRnBazeSY bu arada, adam iyi koydu diyorsunuz da o adam da pek normal değil lol. merak edenler google'da viscant'ı aratıp görsellere baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 tek tek basiyor ki chunlinin o hariketini oyle bloklamak icin direk tanri filan olmak lazim korkunc refleks istediginden ciglikta atilir ayrica, gamer dedigin bir insan o videoyu izlediginde icinde birseyler kiprasmisyorsa yaslanmis bitmis demektir, candy crush saga gogogo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ehueh vaktinde atariye para harcamayalım diye evladım orada u....u satıyorlar alıştırıyorlar çocukları falan derlerdi annelerimiz. haklılarmış tiplere bak lise terk bonzai gençliği gibi sdfds. pro gamingin resul balayı fayting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Agzi laf yapiyo ama. Gunde 18 saat oynamaktan goz alti bitmis adamda. Krem falan tavsiye etseymis bari biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Laurelin said: tek tek basiyor ki chunlinin o hariketini oyle bloklamak icin direk tanri filan olmak lazim korkunc refleks istediginden ciglikta atilir ayrica, gamer dedigin bir insan o videoyu izlediginde icinde birseyler kiprasmisyorsa yaslanmis bitmis demektir, candy crush saga gogogo direk lady crush gaga bence güzel bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 imamizer said: Laurelin said: daigo nun video gibi bisi geliyor sandim, hayalkirikligi direk burda bulunsun ama mutlaka http://www.youtube.com/watch?v=C-p075gnSTw şunu bana biri açıklasa ya. geri ye doğru basınca zaten blocklamıyor mu otomatik. adam işte geri basmış chun li nin dep dep leri boşa gitmiş peşine bu süper çakmış. ne var yani bunda? öyle değil mi yani? açıklama pls Daesu said: her tekmesine tek tek geri basıyo basılı tutmuyo bide adam işte çük healthden çevirdi bunun için ayrı post yapayım da karman çorman olmasın. geri basmıyor abi. mid ve high saldırıları parry yapmak için ileri basılır, low saldırıları parrylemek için aşağıya. havada parrylemek için ileri. parry yapmak için ayrıca saldırının dokunacağı an ileri/aşağı basmak zorundasın. riskli hareket yani özel saldırıları (hadouken/aduket gibi) ve super saldırıları (videoda chun-li'nin salladığı ve ken'in parrylediği saldırı gibi) geriye basılı tutup blokelersen yine küçük miktarda hasar alıyorsun. parrylersen hasar almıyorsun videodaki durumda ken chun-li'nin saldırısının bir vuruşunu bile geriye basılı tutup blokeleseydi ölürdü. kalabalıktan biri gaza getiriyor justin wong'u, justin wong da "parryleyemez herhalde" deyip süperi sallıyor. fakat daigo tam da bunu bekliyor ve onca bağırtı çağırtıya ve sağlık dezavantajının yarattığı baskıya rağmen chun-li'nin her tekmesini parryliyor, parrylediği için hasar almıyor, son tekmeden önce ağır hasar yaratan kombosunu hazırlamak için zıplıyor, son tekmeyi havada parryliyor, kombosunu yapıyor ve justin wong'u yeniyor geçenlerde bu anın 10. senesini kutlamak için turnuva düzenlendi. özel maç olarak da daigo ve justin wong yine sf3 3rd strike maçı yaptı: http://www.youtube.com/watch?v=6iUchMj3ff0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hıı şimdi oldu. teşekkürler açıklama için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 osirix olmasa geri basacaz parry için, street fighter biliyorum diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 adamlar ne kadar centilmen ya. bi de ilk videolara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Abi fighting oyunlarındaki hype'ı seviyorum ya. O amatör tepkiler falan, aptal aptal shittalk kasmasalar baya saglam komünite olucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hep ileriye basalim hic hasar almiyalim o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben 2004 de de buna heyecanlanmıştım. nette olay olmuştu kıştı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 O öyle değil dfg. Tam çakalsın selçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tam saldiri aninda mi basmak lazim ileri tusuna tekkende gelin olm bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 cus, yalnis topige yazmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sen basma ulan ayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 akila boks biliyorum bak! tason kadar konus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi hiç uğraşmaya gerek yok parry falan ne gerek var. sağ veya sola sıkıştırıp eğilip aşağıdan tekme tekme tekme tekme tekme ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 boks ben de biliyorum, karsilikli durup birbirine yumruk atiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bu amerikalılar ne aptal ya her sektorun kanseri herifler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar