KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Morina balığı. Mezgit ailesinden. Codefish ingilizcesi. Açıkçası balığın tipini bilmiyorum çünkü hep parça ve işlenmiş halde yapıyorlar yemeğini.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Yok be Numan. Inan dışı kalaylı ama içi vay vaylı benim iş. Elbette bu kadar gezince içilecek, yenilecek şeylerin tadına bakıyorum ama inan çok özenilecek iş değil. Bu arada kafam güzel. Acaip bir beyaz şarap içtim az önce. Şişeyi ben bitirdim sayılır. Yukarıda yazdıklarıma sanki ters gibi ama güzel oldu valla kafam.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 KuddusiMavra said: Yukarıda yazdıklarıma sanki ters gibi ama güzel oldu valla kafam. abi o zaman siseden ayrilma vaktin gelmis..usulca masanin ustune birak onu
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bu arada codefish degil codfish..morina
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ooo iyi eğlenceler abi. Yok be diyorsun da insanız can çekiyor işte :D
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Valla başım dönüyor. Altı üstü beyaz şarap. Bu kadar mı güzel olur arkadaş???!!!
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bacalayo da..Bacalao da tuzlanip kurutulmus cod mus iste..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Idari et dana22 işte. Eyvallah vaperon kardeşim. :)-D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 iyi eğlenceler, pastel de belem ye bol bol :)
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 takip.. afiyet bal şeker olsun kuddusi başkan
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 KuddusiMavra said: Idari et dana22 işte. Eyvallah vaperon kardeşim. :)-D ya birak :)-D benimki maksat muhabbet olsundu..
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Vedat Milör amcam sen misin ? yoksa , ne şarap tattın valla her öğün :) afiyet olsun
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bunu akşam içtim. Green wine (Vinho verde) diyorlar. Yeşil şarap yani. Muhteşemdi. Bu arada bir şey öğrendim. Porto şarapları(kırmızı olanlar) hep tatlı oluyormuş. Bizim damak tadımiz daha ziyade dry wine tarzı. Ben de neden bunlar kırmızı şarap istediğimde hep böyle şekerli şarap iciriyorlar diyordum.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bunu dünyaca meşhur MAJESTIC CAFE'DE içtim Salı günü. 10 senelik bir şarap ama beğenmedim. O kadar şekerliydi ki ispirto tadı aldım resmen.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sıkmış olmıyım da, Porto şaraplarına vermut ekliyorlar bildiğim kadarıyla. O yüzden o kadar tatlı ve yüksek alkollü oluyorlar. En azından benim arkadaşın yazın Portekiz'den getirdiği öyleydi :P
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bazılarına Brandy, bazılarına vermut, vs. Ama asıl nedeni fermentasyonu yarıda kesmeleriymis.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 fakir bir öğrenciyken gitmiştim porto ve lizbon efsaneydi ama şu majestic cafe ye gidememiştim :( sintra harikaydı 1günü komple orada geçirdim herhalde. ve sonra porto da şarap mahzenleri CALEM iyidi zaten hepsinde fado music var. yine porto da ara sokaklardaki barlar...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 döndüm gençler. i.ne almanlar yüzünden güzelim porto şarapları yalan oldu. frankfurt aktarmalıydı uçak. tırstım almanlar şaraplara izin vermez istanbul uçağına binerken diye almadım valla şarap.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ikimizin forması da yalan oldu ama üzülmesin kermit. bu sene geçen yılların aksine bol portekiz, almanya, yunanistan, bulgaristan,ispanya...kısacası avrupa seyahatim var. bir daha ki sefere alacağım. harbiden kendime vakit ayıramadım. hiç yalnız bırakmadı adamlar beni. havaalanından diyordum, portekizliler aynen 12-13 sene önce ki gibi, çok yeto millet, sabah 5te duty free kapalıydı. uçakta 6daydı. netice olarak duty freeden alma hayalim de söndü. yoksa hem bana, hem kermite forma alacaktım.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 pahalıysa alma geçen berline gitti arkadaş herta berlin forması al dedim 95 euro dedi telefonu kapadım
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 senin canın sağolsun. ilk gittiğimde alacağım.
Öne çıkan mesajlar