noddle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Arkadaşlar Android'de Google Play Store'da Comixology App'i yükleyebilen var mı? Bulmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iconology.comics&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 GERGE said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iconology.comics&hl=tr telefondan deniyorum ordan çıkmıyor ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 GERGE google play'de search e ne yazdın da çıktı comixology acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 comixology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ben comixology'yi aratınca çıkmıyor, bknz: https://play.google.com/store/search?q=comixology&c=apps&hl=tr Acaba htc m8 mi desteklemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Muhtemelen türkiye desteklemediği için, telefondan marketteki bu engel kaldırılabiliyor, öyle indirebilirsiniz bence gerge'ye sormak lazım, engelleri nasıl aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Turkiye destekliyor yahu, Android'de kullanmayali cok oldu ama destekliyor olmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 evet o şekilde bir yazı var "bu öğe cihazınızın ait olduğu ülkede yüklenemez" Ne alaka anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Valla Iphone u bıraktığına pişman ediyor insanı bu android. Uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Android'in ne suçu var? iPhone'da (iOS) da yüklenemeyen programlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Sen Androidden ne görmüşün? Android sana ne yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 iPad ile kullaniyorum ben bunu Turkiye hesabiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Arkadaşlar problemi Comixology yetkililerine ilettim, şu şekilde bir geri dönüş geldi, "Very sorry about this. Unfortunately, we don't have any ETA (Estimated Time of Arrival) quite yet on Android app availability in Turkey at this time. :-/" Comixology fan'ları Android kullanmasın... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar