imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bingildak said: merkezi arıyorum, şube ile görüşün diyor. şubeyi arıyorum, ben aradığımda açmıyor. merkezi geri arıyorum, numaramla arandığında açılmıyor telefon diye. biz bu durumda bir şey yapamıyoruz diyor. hahahah. kervana gel ya. numaranı kapa ara, veya başka numaradan ara? http://www.thesaleslion.com/wp-content/uploads/2014/06/Einstein-the-Genius.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bingildak said: merkezi arıyorum, şube ile görüşün diyor. şubeyi arıyorum, ben aradığımda açmıyor. merkezi geri arıyorum, numaramla arandığında açılmıyor telefon diye. biz bu durumda bir şey yapamıyoruz diyor. hahahah. kervana gel ya. gir hepsiburada.com'a pahada hafif yükte ağır ürünlerden birini seç (misal sıvı detarjan) 40 koli civarında al. (4k mı ne tutuyordu) ürünler kargo şirketine gelsin uğraşsınlar sonra da hepsiburada'dan iade yap. bir de geri göndermekle uğraşsınlar profit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 oha ben yannız kıl gitsem ayda 3 kere yaparım lan senkonun dediğini ahahah TUĞLA AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Hepsiburada Yurtiçi kargo ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 satıyorlarsa mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hepsiburada Yurtiçi ile çalışmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kargoyu seçemiyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 arasla çalışan bir site bul o zmn illa birileri çalışıyordur arasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 para toplayip bilgildak icin deterjan siparis edelim surunsun pezemekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kitapyurdundan divan-ı lügatit türk alın. Taşa basılı halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gitti gidiyora gir. farklı adreslere ucuz ucuz şeyler yolla. aras kargo seç. hepsi yanlış adres olsun 100 lira hepsini zora sok. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 olm arasla çalışan biyer bulun hepimiz 1ertane deterjan göndersek baya güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gaben olayındaki gibi bir organizatör lazım. doğduğuna pişman edelim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 imamizer said: bingildak said: merkezi arıyorum, şube ile görüşün diyor. şubeyi arıyorum, ben aradığımda açmıyor. merkezi geri arıyorum, numaramla arandığında açılmıyor telefon diye. biz bu durumda bir şey yapamıyoruz diyor. hahahah. kervana gel ya. numaranı kapa ara, veya başka numaradan ara? http://www.thesaleslion.com/wp-content/uploads/2014/06/Einstein-the-Genius.jpg gizliden aradım, mesgüle atıyorlar. başka numara yok elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 "roket adam" said: Hepsiburada Yurtiçi kargo ile çalışıyor. aras kargo ile de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 an once kargodan aradilar..adresleriniz teker teker kayitliymis..13 00 de dagitima cikmislar adreslere gelip teker teker dagitacaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben burdan 2 torba çimento yollayım arasla adresine alıcı ödemeli. sen de ödeme almıyom ben bunu de. ne oluyor sonunda bilmiyorum ama pislik olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ofisteki arkadaş yıl başı için hediye kar küresi aldı bi siteden Aras kargo getirdi. Bırakıp kaçtı tabi her zamanki gibi. Açtık baktık kırılmış. 30 defa aradık 1 hafta sonra gelip tutanakla geri aldılar. Aradan bi 2 hafta daha geçti ses çıkmayınca bunlardan aradık, merkez açtı. Dedik böyle böyle tutanak tutuldu. Kadın da yok öyle bir şey sistemde dedi. İşleme bile almamışlar daha. Bu kadar eli taşağında başka kargo şirketi yok. PTTden bile daha kötü durumdalar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 göndericiye geri gidiyor abi paket. 5 aydır falan eticaretle uğraştığımız için kargonun bütün boklarını öğrendim. çok pis kin güttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 imamizer said: ben burdan 2 torba çimento yollayım arasla adresine alıcı ödemeli. sen de ödeme almıyom ben bunu de. ne oluyor sonunda bilmiyorum ama pislik olur yani. abi sen yine para topla kaç tane çimento alabiliyorsan al bingildaka gönder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bingildak said: göndericiye geri gidiyor abi paket. 5 aydır falan eticaretle uğraştığımız için kargonun bütün boklarını öğrendim. çok pis kin güttüm. e tamam bana geri dönsün. okuyom ben yeaa flan derim almam para vermem alın sizin olsun derim. olmaz mı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi onu yaptığımızda giren çıkan satın aldığın yere oluyor ya. eticaret firması ödüyor, gidiş ve dönüş bedelini. hepsiburada ayrı oç bu arada, onların yüzünden bu heriflerle muhattap olmak zorunda kalıyorum. ondan hiç vicdan azabı yaşamam. direkt televizyonla fln girebilirim olaya. iptal ve iade prosedürlerini de biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bugün işimi göreyim de. en nefret ettiğim insan tipine dönüştürdü herifler resmen. emekli yüzbaşı gibi oldum heriflerle nasıl uğraşırım nasıl baş ağrıtırım diye düşünüyorum. şikayetvar'a da döşedim, paket gelsin gönderiyorum. avukatla görüşücem akşama bakalım bir fikir verir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ya abi hayır. la ben şimdi gitsem cuvara sokaktan toprak doldursam aha alın kardeşim bunu şuraya gönderin alıcı odeyecek desem. sen ay bu ne diyip almasan sonra bana geri dönse. ben de geri almasam, sonuçta ümüğüme çökmeyecekler para verdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ahahahah o durumda aynen kargo şirketi gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar